Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
milose pitaj u bolje snabdevenim radnjama obicno imaju tamo gde se prodaju svakakve gluposti od dodatne opreme za mobb.Ja zadnji put kad sam kupovao mene je covek pitao da li mi treba za telefon sa TS-om ili obican(razlika je u tome sto su folije za TS dosta tanje i naravno lakse i brze se izgrebu ali im je namena da ne ometaju odziv ekrana) i imas te folije o kojima je igor pricao(tzv na metar
ili mozes da pogledas za koje telefone vec imaju folije pa izaberi najkompatibilniju za tvoj telefon 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- dimi89
- Mobil manijak
tehno maniac to je barem lako napravi da bude mrtav i resio si problem...........ok imam i ja jedno pitanje na bilo kojoj nikii koju sam imao do sada (osim 6630) kad god sam pokusao da updatujem softwer nije mnogo tj ili m ije javljao da nema nista za update ili jednostavno nije hteo tako da me insteresuje gde skidate updatovane OS za telefon?
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 13. Feb 2009. 04:57
-
- Povremeni posetilac
Hvala dimi89. 
Naravno da nije tajna. Uzela sam ga sa paketom prenesi 325. Znachi na dve god ugovor, mesechno oko 1150 din
Pa, dobila sam kao i svako ko je uzeo original.. Dakle: slushalice, punjach, USB cable, CD, futrolicu, uputstvo, "trzalicu" xD i pomocnu olovku...i naravno telefon i garanciju
E da, tu je neki komad plastike da postavish fon za gledanje filmova..ludilo 

Naravno da nije tajna. Uzela sam ga sa paketom prenesi 325. Znachi na dve god ugovor, mesechno oko 1150 din

Pa, dobila sam kao i svako ko je uzeo original.. Dakle: slushalice, punjach, USB cable, CD, futrolicu, uputstvo, "trzalicu" xD i pomocnu olovku...i naravno telefon i garanciju

-
- Povremeni posetilac
Oh, da, izvinjavam se.
Naravno da se dobije i kartica..heh. Mozhe memorija da se proshiri do 16 gb shto je eeeextra
) Ja sam ga sad stavila na punjenje da se odmori, chvakala sam ga (dodushe ne neshto mnogo)..Mnogo ga volim <3 
Da dodam: nervira me shto ova folija nije providna, da jeste ne bih je ni skidala .. mada mi se i ona neshto ne skida

Da dodam: nervira me shto ova folija nije providna, da jeste ne bih je ni skidala .. mada mi se i ona neshto ne skida

Poslednja izmena od Andrijana89 u Sre, 25. Feb 2009. 04:41, izmenjeno 1 put ukupno.
- dimi89
- Mobil manijak
ok znaci sve je ok ja bi trebao isto preko telenora da ga uzmem mada nista nije jos 100% sigurno.....jel imaj usamo plave il i i crvene modele ? Doduse meni se plavi vise svija mada kakve sam srece i ako ga uzmem ima crveni da mi daju. pozz
P.S. malo je po meni lose dizajniran mobilni......ona ivica me podseca kao na kadu a ja sam mu vec unapred dao naziv>Ruzno pace
mada su funkcije (barem na papiru) boli glava i zato sm se i odlucio za ovaj telefon......
P.S. malo je po meni lose dizajniran mobilni......ona ivica me podseca kao na kadu a ja sam mu vec unapred dao naziv>Ruzno pace

-
- Povremeni posetilac
MCone,skidaju ga jer se dekodiranje racuna u vid piraterije,a ona na forumu malo nije dozvoljena,predpostavljam da je to u pitanju.
Andrijana89, Pa racuni ce ti biti onoliki koliko trosis...mada mislim da je taj 325 paket na kojoj god mrezi ustvari bas onako optimalan i da je sasvim dovoljan za normalnu mesecnu konverzaciju.
koliko se radujete ovom telefonu,jos cu poceti da se predomisljam

Andrijana89, Pa racuni ce ti biti onoliki koliko trosis...mada mislim da je taj 325 paket na kojoj god mrezi ustvari bas onako optimalan i da je sasvim dovoljan za normalnu mesecnu konverzaciju.

koliko se radujete ovom telefonu,jos cu poceti da se predomisljam

- dimi89
- Mobil manijak
pa andrijana meni je naprimer 900 dinara mesecno sasvim dovoljno(moze i 800) a i pored toga moras neke stvari da oduzmes od racuna kao sto je naprimer internet sad imas WiFi pa nece da ti jede kredit internet kao ranije.Znam da imaju plave ali koje sam srece crveni cu da dodbijem. 

-
- Povremeni posetilac
E pa, hvala momci. Ulivate mi nadu :]]]
@araphel, ahahahah, shta se predomishljash? Nisi odluchio koji cesh telefon da kupish ili?
@dimi89, ahahah, veruj mi, ja sam ponekad takav baxuz da je to strashno, ali ovo je zagarantovano plava bash kao shto sam i htela..ma, vazhno je da nije skroz crn, to mi je nekako lame
@araphel, ahahahah, shta se predomishljash? Nisi odluchio koji cesh telefon da kupish ili?

@dimi89, ahahah, veruj mi, ja sam ponekad takav baxuz da je to strashno, ali ovo je zagarantovano plava bash kao shto sam i htela..ma, vazhno je da nije skroz crn, to mi je nekako lame

- dimi89
- Mobil manijak
u nisu mu je cena pala na 280-290 svaka nova serija je jeftinija za po 20 evrica.
P.S. cackao sam telefon u nekim radnjama i primetio sam da kod nekih telefona ona malecno dugme za padajuci meny ne reaguje najbolje dok kod drugih radi perfektno.U cemu je stvar? ne moze da bude da neki rade ok neki ne.........Jel mi se ucinilo ili 5800 ima isti prikljucak za PC kao nokia 6500 classic? (misli na onaj mali jadni - bedni a ne kao kod ostalih nokia npr n95) ili mi se samo ucinilo?
P.S. cackao sam telefon u nekim radnjama i primetio sam da kod nekih telefona ona malecno dugme za padajuci meny ne reaguje najbolje dok kod drugih radi perfektno.U cemu je stvar? ne moze da bude da neki rade ok neki ne.........Jel mi se ucinilo ili 5800 ima isti prikljucak za PC kao nokia 6500 classic? (misli na onaj mali jadni - bedni a ne kao kod ostalih nokia npr n95) ili mi se samo ucinilo?