Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 26. Jul 2006. 19:18
znaci poludeo sam,ne mogu kablom da povezem n73 sa pcsuitom.Uradio bih taj hard reset ali prvo backup ali eto ovo sra.. me zeza,reinstalirao sam pcsuit i opet ga ne pepoznaje
EDIT:
evo ga ,koji sam majmun,telefon mi bio zakljucan uvek kad probam da formiram konekciju, kad ponudi ono mas storage,pc suite ja ga tek tad otkljucam pa overim pc suite , treba da bude otkljucan pre nego sto se ubode...
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Koristi opciju "Izmeni" Sledeći put brisanje bez upozorenja!
EDIT:
evo ga ,koji sam majmun,telefon mi bio zakljucan uvek kad probam da formiram konekciju, kad ponudi ono mas storage,pc suite ja ga tek tad otkljucam pa overim pc suite , treba da bude otkljucan pre nego sto se ubode...
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Koristi opciju "Izmeni" Sledeći put brisanje bez upozorenja!
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 31. Avg 2008. 01:34
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
tigara, ja sam sa N82 otisao preko njegovog WEB pretrazivaca na www.youtube.com i odmah mi je ponudio opciju da instaliram aplikaciju YouTube za moj telefon i skinuo sam je i instalirao. Ona je po meni najbolja aplikacija za gledanje klipova sa youtube-a, a vjerujem da se moze instalirati i na N73. pozz
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
toda81 po cemu je 6630 problematican? imao sam ga godinu dana i dusu sam mu izvadio( u svakom pogledu) i nikad nije ni najmanji kiks napravio........po meni je to najbolji nokiin telefon ikada napravljenj i da se proizvede neki naslednik 6630 99% bih ga odmah kupio...... 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
Imam 6630 4 godine i nikakav problem sa njom nisam imao, tako da ne znam o cemu toda81 prica !?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Ljudi u velikoj sam dilemi. Evo o cemu se radi: da li da uzmem novi SE K800 ili polovnu nokiu n73!! Nisam pri nekom kesu, a oba su po istoj ceni!!! Prosecan sam korisnik mobilnih, a o telefonima sa OS ne znam nista!!! Posebno me interesuje cije su fotke bolje!!! Ovako citajuci sta se pise po forumima nista spec nisam zakljucio, jedni hvale n73, jedni k800!!!! Unapred hvala

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
MarkoJack, ne mozes da primis poruku zato sto ti se potrosila ram memorija.Restartuj telefon i ugasi aktivne programe sa nekim task menadzerom.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
toske81, iako sam veliki fan nokie i posebno N73 ciji sam bio vlasnik, preporucujem ti ipak K800i jer po noci pravi neuporedivo bolje fotke a po danu su cak za nijansu bolje. Brzi je za koristenje jer je java fon, a na N73 kad instaliras neku zahtjevniju temu moze da te smori kako zna sporo da radi. Ima nesto kvalitetniji ekran iako manji po dimenzijama. Jedino ne znam koliko je puzdan taj SE softver jer je moj kolega 5 puta nosio na servis zbog softvera. Kupio ga preko mtel mreze u RS...
P.S. Novo je novo......
P.S. Novo je novo......

E ovako,odjednom,gotovo preko noci
moja N73 je ostala sa manjkom memorije,tacnije sad bas htjedoh da posaljem MMS kad ono upozorenje tipa:Nemate dovoljno memorije.Morate obrisati neke podatke...i ja onako gledam
kad ja da provjerim koliko imam memorije i on napisa da ima slobodnih 175kb,a imao preko 10mb sloodne memorije,ja prvo da restartujem ono opet isto i jedino sto mi je palo na pamet je da odem u meni Internet i da odaberem opciju Clear cache,i tu sam oslobodio oko 1mb.Dali bi pomoglo i brisanje call loga i ima li jos koji trik kako da se na slican nacin dodje do slobodnih mb 

Nokia N95 8GB
blejac, ne mozes puniti bateriju preko USB-a.
Pogledaj ovu temu i kakav ti treba kabel da bi mogao puniti preko USB-a: viewtopic.php?t=15556
Pogledaj ovu temu i kakav ti treba kabel da bi mogao puniti preko USB-a: viewtopic.php?t=15556
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
zllaja, kod tebe je verovatno u pitanju ram memorija,zato restartuj telefon i koristi handy task manager da gasis aktivne programe koji ti trose ram.
XIAOMI Mi 11 midnight grey