Nokia N97 vs Samsung OmniaHD vs SonyEricsson Idou
Nokia N97 vs Samsung OmniaHD vs SonyEricsson Idou
Ovi modeli spadaju u vrh ponude tri najveca proizvodjaca. Kada "kinta" ne bi bila problem, sta bi svi mi "nosili" 

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Moje misljenje je da ovo poredjenje nije realno jer su telefoni samo predstavljeni kao prototipi i jos nisu izasli u prodaju. Samim tim se jos dosta stvari moze promijeniti na ovim modelima, kao npr. sto na N97 niko ziv nema tacnu informaciju koji ce biti procesor u njemu tako da ipak treba sacekati da sva 3 telefona zvanicno krenu u prodaju.
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
apsolutno se slazem sa jankom mada lesa po cemu si izabrao ova 3 proizvodjaca tim redom? Ako si vec trazio 3 najveca onda SE-u tu nije mesto jer je tek 5(na forumu mozes da nadjes izvestaj od prosle godine i najavu za ovu po broju prodatih aparata).....Onos to definitivno fali ovoj grupi je HTC (mada gledao sam i nove modele LG-a koji je za 2009 najavio i Android i Symbian platformu + izbacice i koji model Windows-a).......Niko nije spomenuo da se specifikacije na papiru i u prirodi mnogo razlikuju i da nije od presudnog znacaja (barem meni) sta pise u specifikaciji proizvodjaca nego kako se proizvod pokazao u praksi..... 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
@dimi89 - globalni rejting nije bas i u srbiji. Ako pitas ljude u srbiji da ti nabroje proizvodjace, HTC i LG se uvek nadju u grupi "ostali". Kako god obrnes, ova trojca su u srbiji najveci.
Redosled....kakve veze ima, stvarno.
Inace, i moje misljenje je debelo izmedju N97 i OmniaHD. Ona qwerty na N97 me mami
Kod OmnieHD ta ekrancina i HD i ...........
Mozda da prodam bubreg pa da uzmem oba
Dosta ce stvarno zavisiti od toga kako ce da funkcionisu kada budu stvarno i lansirani, ali recimo da razmisljamo da ce da rade brzo i bez greske kao sto bi proizvodjaci hteli.
Redosled....kakve veze ima, stvarno.
Inace, i moje misljenje je debelo izmedju N97 i OmniaHD. Ona qwerty na N97 me mami

Kod OmnieHD ta ekrancina i HD i ...........
Mozda da prodam bubreg pa da uzmem oba

Dosta ce stvarno zavisiti od toga kako ce da funkcionisu kada budu stvarno i lansirani, ali recimo da razmisljamo da ce da rade brzo i bez greske kao sto bi proizvodjaci hteli.
Zaboravio si HTC Touch Pro 2 koji je pobednik u odnosu na ova tri modela. 

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- dimi89
- Mobil manijak
kad sam reko tim redom mislio sam na nokiu-samsung-se kao proizvodjace....znaju ljudi za LG i HTC vrlo dobro...da idemo ulicom i da pocnemo da se raspitujemo za Vertu znao bi svaki 3 o cemu se radi.....Uostalom ako nema HTC i LG-a eto da ih dodamo...mada u poslednje vreme asusovi modeli su super...pogotovu lambo model :
P.S. slika je isuvise velika pa evo pogledajte ovde :
http://yfrog.com/0pasuslambophonej
P.S. slika je isuvise velika pa evo pogledajte ovde :
http://yfrog.com/0pasuslambophonej
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 15. Jan 2009. 01:58
dimi89, koji je problem?? Ja bas mislim da su ova 3 telefona jedina prava konkurencija jedno drugom..jer sva tri imaju 3,5inca ili vecii (Omnia HD) ekran,sva 3 su vrh ponude a i najbitnije sva 3 rade na symbian platformi..uff...glasao sam za idou,ali nisam siguran...ne znam...sva 3 su neverovatni telefoni!! 

- dimi89
- Mobil manijak
nema problema samo je moje misljenje da ima jos neki model koji je u toj konkurenciji mozda pa sam hteo da dodam...Ako mislis na ovaj lambo odel tu sam stavio cisto zbog estetike ne kao konkurenta ovim telefonima....mada sad ka d si spomenuo to moze i on 

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 15. Jan 2009. 01:58
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
U ovom slucaju mozemo samo da procenimo telefon odokativno i na osnovu toga iznesemo zelje.
Bice tu jos dorada do "finala" ,a onda cemo znati ko je pravi pobednik.Nista dok se ne procacka malo telefon i ne stekne se neki subjektivni osecaj bilo da je u pitanju softver ili hardver.
No dobro hajd' ovako ako bih trebao da uzmem jedan od ova tri telefona "na slepo" mislim da bih pazario Idou.
Inace sto rece IDzO, HTC Touch Pro 2 je opasna masina i moze da se lagano izbori, mozda cak i pobedi, ovu trojku.
Bice tu jos dorada do "finala" ,a onda cemo znati ko je pravi pobednik.Nista dok se ne procacka malo telefon i ne stekne se neki subjektivni osecaj bilo da je u pitanju softver ili hardver.
No dobro hajd' ovako ako bih trebao da uzmem jedan od ova tri telefona "na slepo" mislim da bih pazario Idou.
Inace sto rece IDzO, HTC Touch Pro 2 je opasna masina i moze da se lagano izbori, mozda cak i pobedi, ovu trojku.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Danas sam procitao neka nagadjanja da ce Samsung izbaciti model sa Android platformom i Omniu HD sa WM, a drugi dematuju da ce izaci Omnia HD sa WM, pa videcemo. A drugo sto sam procitao je da HTC sprema nekoliko modela zasnovanih na Symbian platformi ali ti ce izaci tek sledece godine.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS