Da li vredi menjati E61za HP Ipaq 6915 - glava za glavu?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

Zamena?

Glasanje se završava Ned, 19. Apr 2009. 05:16

DA
23
79%
NE
6
21%

Ukupno glasova: 29

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Da li vredi menjati E61za HP Ipaq 6915 - glava za glavu?

Post od miodrage »

Sad sam dobio ponudu HP Ipaq 6915 za moj E61 glava za glavu. Malo sam u nedoumici. Naravno da cu da ispitam sve o tom telefonu, ali me zanima i misljenje vas, meni dragih forumasha da li se ovo isplati ili ne.
Sa E61 ja dajem jos i GPS receiver, USB craddle, auto punjach i nekoliko Crystal Case-ova uz sve drugo sto podrazumeva full opremu.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

miodrage, zašto da ne? Promena uvek dobro dođe, plus želiš da isprobaš WM ;)
Nokia 5800XM

..::Bobby::..
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 15. Jan 2009. 01:58

Post od ..::Bobby::.. »

ja ne bih :) nekako mi je taj model izuzetno ruzan...mislim da za e61 sa svom tom opremom mozes izvuci nesto bolje i jace. 8)

Bekra
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 23. Avg 2006. 02:27

Post od Bekra »

miodrage, mislim da bi ti dobro legla ova zamena, jer deluje kao veoma dobar tel. :wink:
E sad, pitanje je koji su njegovi razlozi za ovakvu zamenu... Mozda hoce symbian? A mozda je njemu malo slabija baterija :?

Kontam, da probas da rizikujes...

ilkebgd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Dec 2008. 05:42

Post od ilkebgd »

Ja bih na tvom mestu verovatno ladno pristao na zamenu... :) ipak je Win Mobile telefon, ima qwerty, touchscreen, integrisan gps, wifi... kamera mu nije nesto, al nokia uopste nema kameru.. . :)

Interesantno, potpuno sam prevideo ovaj Hp :oops: :unsure: Posto sam jurio i780 (Citaj WM telefon sa qwertyjem i touchscreenom) i nije ga apsolutno nigde bilo pa sam privremeno uzeo polovnu n80ie... ovaj tel. mi je veoma interesantan jer je dosta slican i780, mozda bih kupio njega ili tako neki slican od Hp-a, da sam znao i da sam naleteo na njega...

to je upravo moj tip telefona trenutno :)
Samsung SGH I780 (Win Mobile 6 Pro) + LG Kp100 Ruby

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

miodrage, drzi se ti tvoje zlatne Nokie,koliko je vec dugo imas grehota da je das :( A ovaj HP je cigletina trebace ti torba za to, a i nije nesto po specifikacijama jedino sto ima taj cuveni "Win mobile"

http://palmaddict.typepad.com/photos/un ... 1330_2.jpg pogledaje
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Lik je qpio ustvari svojoj supruzi telefon, a ona ne zna sta bi sa njim. Pa je kontao da zameni, mada ne znam ni koliko ce moj E61 biti za suprugu...no to nije moj problem. E sad, i mene nesto vuche da ga menjam, obaska sto mi je Symbian dosadio i sto ga znam u prste. Jedino mi malo zao vernog drugara 8)
No videcu. Cekam danas da se lik javi pa da vidimo. Pre toga pada detaljno pregledanje uredjaja, jer ja ne rizikujem nista, iako poznajem coveka jos iz srednje skole :D Ljudi su ruzni, prljavi, zli po defaultu, pa ako se dokaze suprotno, dobro je, ako ne, onda nisam bio mnogo u krivu :lol:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

miodrage, pa hp 6915 se sada ceni oko 250e,a ti za e61 sa svo tom opremom mozes izvuci max 200-210e (sam e61 se krece oko 100-110e)...
Po meni ti je kombinacija ok.
D500&E71

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Teska odluka.Razliciti OS.
+Camera.Processor.Veci display.GPS.
- No 3G
Ako je u dobrom stanju,ja bih ipak zamenio.
Slika

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Zanimljiva dilema. ;)
Mozda da odradis zamenu (ako je u dobrom stanju) jer si i sam napomenuo da ti je dosadio symbian, ali prethodno ako ti nije tesko prelistaj po netu utiske o ovom HP-u.
Trebao bi "staviti na papir" sta dobijas, a sta gubis zamenom E61 za HP.

Moj konacan odgovor je pod 1 -> DA! :D

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Miodrage,nemoj mnogo da razmisljas jer sto vise mozgas to ces se teze odluciti...
Znam da si i ranije hteo da uzmes HP,ne secam se da li se radilo bas o ovom modelu ali svejedno eto ti dobre prilike da ga nabavis...
Koliko mi se cini,Iphone koristis kao primarni dok ti je E61 sekundarni tel.,tako da ces 'preziveti' rastanak sa tvojim starim ljubimcem...
A ako ti se bas i ne svidi taj HP uvek ces ga moci prodati i uzeti na pr. E71-icu(uz neku doplatu).Jeste da E71 nije isto sto i E61 ali je zamena vise nego dobra...
Zakljucak-ako je tel u dobrom stanju,mislim da je doslo vreme za zamenu. :)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Koliko sam razumeo taj HP je maltene nov. Da, definitivno menjaj, apsolutno nista neces izgubiti od funkcionalnosti. Sta dobijas? WM, TS, integrisan GPS, brzi procesor, kameru i to je to. Gubis samo materijal od kog je telefon izradjen sa naglasnom na to da je svaki HP toliko dobro odradjen da sam odusevljen. Nema mrdanja, nista ne skripi, niti pucketa, nema klimanja.
Sto se tice TS-a, treba naglasiti da i HP-a pravi HTC tako da je odziv vise nego odlican. Imao sam 6515 i bio sam prezadovoljan sa njim. Vidljivost je maltene identicna onoj na Nokiji. Baterija bi trebala sa nekim ajd da kazemo prosecnim koriscenjem da ti izgura oko 3 dana. GPS signal je konstantan, nema gubljenja i hvata fix u hladnom startu za manje od minute ( ja sam ga koristio zimi kad je oblacnost daleko veca ). QWERTY kao i svaki drugi, tu nema sta da se doda niti oduzme. WM kao platforma, mislim da je daleko ozbiljnija, nije naglasak na multimediji i igricama iako sve odlicno radi. Apikacija koliko ti srce zeli pa ti ni to nece biti problem.
Mislim da sam sve naveo, ako imas neko pitanje tu sam, pucaj :wink:
U krajnjem slucaju, sve i da mu nadjes neke mana, u sta sumnjam, mozes uvek da ga prodas za oko 200e sto nema sanse da ces izvuci sa E61.

P.S. Umalo da zaboravim, GSM signal mi je bio daleko bolji tj jaci na HP-u nego na E60 i N80

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Ljudi su već sve rekli, ja ću se samo pridružiti glasu DA! čisto da ti olakšam odluku :P. Ako ti HP se ne svidi, možeš da okriviš mene i uvališ mi to đubre od telefona :).
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Hahahahah, hvala momci. Sad jos da docekam da se lik smisli i javi. Anyway, savrsheno dobro znam sta gubim, sta dobijam - dobijam jachu mashinu, gubim prijatelja :lol:
Posto je Apple i dalje No I kod mene, ovaj bi mi sluzio cisto za razonodu i malo istrazivanje WinMob sveta :)
Javicu da kazem sta sam uradio.

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Pa kad postaviš tako da je E61 prijatelj, onda nemoj da mijenjaš :cry:. :D

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Na tvom mestu bih ga zameni, no ukusi su različiti. I ja sam bio vezan za sve moje telefone, ali kod mene je vreme učinilo svoje i sada mi nisu nešto bog zna šta ( osim E720, ali to je druga priča... )
Nokia Lumia 630

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Iako si vec odlucio eto ja bih cisto da potvrdim ukoliko bude premisljanja. :)
Glaso sam za opciju DA.Clanovi su vec sve rekli,tako da nema potrebe da se ponavljam.Najveca prednost je sto dobijas WM i verujem da ce ti biti mnogo vise interesantniji od symbiana.
Jedino sta gubis jeste metalna izrada ali i ovaj nije lose izradjen.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ma menjaj.. ipak je ovo masina u odnosu na e61, samo pazi da ti ne uvali neki krs koji je ispao milion puta i koji je pred crkavanje :wink:

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Vredi! :D
Nokia C6

Milanokos
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 14. Jul 2008. 22:55

Post od Milanokos »

miodrage, veruj mi pre nedelju dana sam ga drzao u ruci namestao sam mu wifi u sql ne da je mahina nego je zakonn!!! :wink: znaci promasices ako ga ne uzmes :wink:
Iphone 3GS 16 Gb
SE K850

Odgovori