ja mislim da je blackheartz u pravu. Evo, ja na primer trosim oko osamsto dinara mesecno na prepaidu, a li mi je stigla poruka 1000 min za 100 din, verovatno zato sto sam imao 150 din na racunu... Moze Telenor to da predstavi kao osluskivanje potreba, ali.... slazem se s blackheartz.
Takodje, ja sam imao do malopre 101 dinar ( upravo sam drugarici poslao poruku ) a sestra ima oko 250 i njoj nude za 200 dinara ove skalamerije tako da... razmisliću
Poslednja izmena od djolex u Sub, 04. Apr 2009. 01:06, izmenjeno 1 put ukupno.
Mezzano, drugo objasnjenje ne postoji! Mozes ti imati po ne znam koliko min. razgovora kao korisnik prepaid-a ali ako nemas dovoljno na kartici kredita ne mogu ti ponuditi 400, 500 min...
Tako je i nikako deugacije ne moze biti!
P. S. Vise od 1000 min. vam ne treba ljudi! Osim ako niste neki manijak koji po citav dan sedi na telefonu!
Mezzano, u pravu si! Celetu su dali ponudu od 200 din i kad je pao ispod 200 din.! Stvarno glupost...
Ja imam 1000 min i stvarno je super promocija ali zaista ne znam kome treba 2000 ili vise min?
To je uvek problem sa Telenorom, daju promociju ali uvek imas ono ALI! Jbg...
Поздрав свима. Да ли неко зна важи ли промоција 1000 за 100дин и ако се користи конференцијска веза, па да, нормално, буде двоструко умањење бесплатних минута. Могло би да се испроба, али је труба да после 2 мин прекинеш везу, провераваш, опет зовеш исте људе, итд.
Nije mi jasno, djuice je rekao da se promocija moze aktivirati do 15. aprila, ali evo, ja i danas imam ponudu na *111#. Da li to znaci da je promocija produzena, i dokle?
I ja sam nacuo da jeste, na Telenorovom forumu se tako suska. ALi niko od zvanicnih nije potvrdio, tako da ne znam... mada ako i dalje stoji opcija na *111# onda izgleda da vazi.
Ja stvarno ne vidim razloga da se ova akcija ne produži. Telenoru se bas isplati jer su pozivi u mreži, što praktično njih ništa ne košta obzirom da ne plaćaju interkonekciju. Zarada je čista, osim onih 18% koje daju državi.
Pa oni nam ne daju te pozive unutar mreze dzabe. U tu cenu je uracunata i struja i koriscenje opreme. Na kraju krajeva, pa niko nece da obavlja pozive samo unutar mreze, vec ce da pravi i dodatne prihode off net pozivima. Bitno je da se navuku korisnici a posle je lako.
mdenic85 a gde si ti video na Telenorovom forumu da postoji tema 10 para minut? Molim te daj mi link, jer tamo u rubrici Usluge je poslednji post od 03.03. i nema veze sa ovom temom, nema o tome reci ni u rubrici Domaci operateri.
Dobio sam email od Telenora da je promocija produzena do daljnjeg . Dobre vesti, ali opet bi bilo lepo da kazu dokle, da znam dokle mogu da uplacujem. djuice, ako dobijes neku informaciju o datumu, postavi ovde .
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.