Nokia N70
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
bokiboki, U redu je to da ne gledas mob kao svetu knjigu ali neke osnovne stvari se moraju poznavati da bi ti taj aparat pruzio maksimum.Prvo memory cad je neophodna zato sto je memorija samog telefona mala.Uostalom memorijska se dobije uz telefon pa sto je ne bi koristio.Instaliraj neki explorer moze x,moze fe nebitno i probaj savet toda81.Nije uopste komplikovano.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
"Nije znanje znanje znati,vec je znanje znanje dati!"Necu da se raspravljam bezrazloga,ali shvati da ti svaki forumas zeli sve najbolje,a na prvom mestu da ti pomognemo da resis problem.Pre nego sto bilo sta pocnes fda tvrdis trebao bi da pokusas bar da resis svoj problem uz nasu pomo,pa ako to ne upali onda mozes da tvrdis i mislis ono sta ti hoces
Note IV N9100 dual
- Wicker Man
- Expert
bokiboki, Evo jedan dobronameran savet,posto vidim da nisi bas upucen u smartphone (ne krivim te, samo konstatujem) uzmi ti lepo N70 i zameni za neki drugi dumbphone,koji ti nece seckati,praviti probleme,ne trebas nista cackati telefon... Znaci sve ti je na gotovs.
Ako ipak hoces da ostanes na N70 onda kupi memory card,nisu uopste skupe.
PS Nemoj citirati cele postove,zabranjeno je.
Ako ipak hoces da ostanes na N70 onda kupi memory card,nisu uopste skupe.
PS Nemoj citirati cele postove,zabranjeno je.
Moguce da ti se zakucava snimak jer nemas memorijsku karticu pa mu je prekrcano snimati na mem telefona!
Probaj da ubacis mem karticu i namesti da snimas na nju pa ces videti da li zakucava, ako da onda osvezi softver na najnoviju verziju (u servisu ili neko od drugara da ti odradi ko se razume u to) i ako ni onda ne valja onda je moguce da je do kamerice greska!
Probaj da ubacis mem karticu i namesti da snimas na nju pa ces videti da li zakucava, ako da onda osvezi softver na najnoviju verziju (u servisu ili neko od drugara da ti odradi ko se razume u to) i ako ni onda ne valja onda je moguce da je do kamerice greska!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Moja preporuka je takodje da se prvo pre svega odradi reset telefona sa *#7370# pa kucas lock code 12345,a posle toga kupi mmc (to bar nije skupo 250 din ti je 1 gb,a 570 din su 2 gb).Ako te i posle toga bude zezala kamera kupi lepo 6230 pa ces imati extra video 640x320 pa uzivaj u videu,ali ce ti tel biti "ogranicenog vidokruga".Mislim da se i kolege slazu sa mojom preporukom
Note IV N9100 dual
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 21. Jun 2008. 04:02
imam problem sa operom mini
naime : kada probam da skinem neku pesmu ili neki fajl preko opere mini nemogu to da uradim, pise eror ocurted, tako nesto, takodje nemogu da pristupim svojim nalozima na nekim sajtovima,
pa sve takve radnje moram da radim preko originalnog browsera sto je jako zeznuto, dugo i skupo...
hteo bi da sve radim preko opere ali nemogu pa sam zato primoran da koristim owo gore navedeno
valjda je malo jasnije:)
Wicker hvala na odg...
da li mogu nesto da uradim? verzija opere je 4,02 ili tako nesto...
naime : kada probam da skinem neku pesmu ili neki fajl preko opere mini nemogu to da uradim, pise eror ocurted, tako nesto, takodje nemogu da pristupim svojim nalozima na nekim sajtovima,
pa sve takve radnje moram da radim preko originalnog browsera sto je jako zeznuto, dugo i skupo...
hteo bi da sve radim preko opere ali nemogu pa sam zato primoran da koristim owo gore navedeno
valjda je malo jasnije:)
Wicker hvala na odg...
da li mogu nesto da uradim? verzija opere je 4,02 ili tako nesto...
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 21. Jun 2008. 04:02
Rešen problem, fora je bila u tome da kada kucam password u operi je default podeseno da prvo slovo bude veliko, u tome je bila greska i onda sam jednostavno password ukucao malim slovima i radi...Strawa...
Medjutim za ovo drugo nemam resenja...Jednostavno nista nemogu da downloadujem preko opere, cak ni da sačuvam stranicu...Ako neko zna bilo bi sta da radim bio bi mu zahvalan...?
Pozdraw...
Medjutim za ovo drugo nemam resenja...Jednostavno nista nemogu da downloadujem preko opere, cak ni da sačuvam stranicu...Ako neko zna bilo bi sta da radim bio bi mu zahvalan...?
Pozdraw...
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Jaksa opera mini ima taj bag sa preuzimanjem fajlova na svim verzijama i sam program daje poruku da se ne koristi za download.Probaj Ucweb browser,mislim da postoji za os8.1 koji je jako dobar.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Imam problem sa ekranom, od skora pocele su boje da mi se "inverutju", ne znam koja je fora, a pored toga, desi se da mi onaj donji deo gde pise Messages i Bluetooth (tako je kod mene) prebaci se gore, sat dodje u sredini, i ceo ekran se izpremesti, ili umesto toga, pojave se neke linije. Da li bi mi neko mogao reci u cemu je problem?
Sk8 OR DiE -- iPhone 3G 8GB
- Wicker Man
- Expert
Wicker Man, telefon je pao jednom ali to je bilo pre 3-4 meseca, i radio je savrsen kao i uvek, ali sada je pocelo to sa ekranom, a da placam sada popravku ne isplati mi se posle 3 godine koliko imam ovaj telefon, naravno ionako cu da kupim novi, ali ipak moja majka zeli da uzme ovaj telefon, ne zeli da ga baca, posto se i njen pokvario, sad problem nije toliko hitan, ne desava se to toliko cesto, tako se pojavi, ali cim pretisnem nesto izgubi se, ali desi se u 1 od 5-6 slucajeva kada se to pojavi, da ekran postane beo, ili da se iskljuci (odn. kao da je telefon u hibernate) i onda pretisnem ono dugme da se upali i eto, odma se upali ekran.A da nije moguce to zbog baterije, jer je baterija mnogo oslabela , jedva izdrzi 3 sata da radi, tako da tokom dana nekoliko puta ga punim.
toda81 uradicu backup i videcu da li ce to pomoci.
toda81 uradicu backup i videcu da li ce to pomoci.
- Wicker Man
- Expert
Cola15, Poslusaj savet toda81, i onda vidi hoce li se ponavljati.Nisam siguran ali mislim da je problem hardverske prirode.Imas na forumu podforum Servisiranje i tu se obrati za pomoc,mozda neko zna vise o tom problemu.Mozda se telefon mora flashovati... 

- Wicker Man
- Expert
ok, ajde pokusacu, uzecu od druga iz drustva i on ima n70, hvala Wicker Man. Sve u svemu, telefon je super, lepo mi je sluzio, kako li cu samo da se odvojim od njega, ako budem kupio u skrije vreme telefon, vadio sam mu dusu, a problem sa tim iskljucivanjem sam imao i na 7650 

Imam N70 vec dve i po godine,u pocetku je savrseno funkcionisao,instalirala sam par programa (wirelles irc,facewarp,FEexplorer) i nekako odmah nakon sto je istekla licenca za antivirus poceli su problemi.Prvo telefon nije hteo da mi promeni vrstu memorije koju koristi za poruke(uvek je to memorija telefona i nema sanse da se promeni da bude memorija kartice,jer uvek vrati na isto),zatim je i pored podesenog tipa zvona,zvonila Nokia tune melodija,zatim sam morala da ga gasim da bih primila poruke i to bude posto ga ugasim i ponovo upalim,a shvatim da sam u problemu jer ni sam nece da posalje poruku,zatim mi sve poruke koje posaljem,tj pritisnem send,mogu beskonacno stajati u outbox-u na cekanju,dok ih ne deffer-ujem i ponovo pritisnem send,a u zadnjih par meseci non stop izbacuje da je memorija puna i da izbrisem nesto,a da pritom imam 10 mb slobodnih u memoriji telefona,i 13 na memoriji kartice(koja je inace 64mb).Radila sam i soft reset i hard reset po uputstvima sa vaseg sajta i nema promene.Pritom,nisam nikad radila i format kartice (jer ne mogu da nadjem nigde disk sa krekovanom verzijom wireless irc-a
)Sta mi je ciniti,posto ovako ludim
?
Evo podataka o softveru
v 5.0609.2.0.1
01-03-06
RM-84

Evo podataka o softveru
v 5.0609.2.0.1
01-03-06
RM-84
- Wicker Man
- Expert
jeje81, Cek,cek kakav antivirus?Je li koristis antivirus na telefonu?To ti uopste ne treba,mozda ti on pravi neku frku.Koju si poslednju aplikaciju instalirala i ako je od tada pocelo da pravi probleme onda je deinstaliraj pa onda vidi na cemu si.