Telekom postpaid

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Ma da barem stave da znamo kad je apdejtovano. Nek bude na 3 dana ali nek piše kada, u koliko sati i minuta je apdejtovano. 8)

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Ja se nadam da ce ga, ipak, uraditi kako treba. Nece valjda sad da nesto prikrpe, pa za par meseci da ponovo nesto muvaju! :-S
Kad su poceli onda treba do kraja da isteraju.

Neka nezvanicna inf je da nece raditi kako treba ni u narednih 30-ak dana.

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

Skeptichni chicha,a sat oni tacno rade??Sta do juna,avgusta?

Laki024,danas sam bila do poslovnice,smanjila paket i pitala ih kada vrse presek,a ona kaze 2 puta dnevno!!!???Pokazuje zaduzenje,tj.prekoracila sam poruke u okviru paketa,a slala sam jos poruka,a stanje se nije maklo.Naravno nije to samo ovaj mesec u pitanju,vec svaki.
Takodje,na moje pitanje da li planiraju da omoguce proveru stanja odmah pocetkom meseca,ona kaze -"Paaa plan postoji uvek,svasta se prica,ali ko zna".
Inace jako su neljubazni tamo,nezainteresovani,kao da rade u Kluzu,taj efekat ostavljaju.
Evo Npr.jedan covek danas pita je nesto oko interneta,a ona mu kaze da ide u drugu poslovnicu,ako nece da ceka i to je sto puta ponovila.A ispred tog coveka sam samo ja bila,tako da ne znam o kojoj guzvi prica.Ali bukvalno g aje terala iz radnje.
Pogledala sam i knjigu utisaka i stvarno su sve same kritike,vezane pogotovuu o njihovoj neljubaznosti,sporosti i naravno cuvenom problemu-provera stanja :)

p.s.Da li postoji neki mejl ili forum Telekoma za zalbe?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Anyway provera radi, ali o azurnosti ne bih.
Pokazuje 224 min i 350 poruka, a ja na MIX1000 (325 min i poruka)
Showtime!!!

EDIT: Evo sad sam pogledao, stoji 214 min i 329 poruka

I setih se da imam SMS 120 ukljuchen :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

a vidis,znaci poceli su to da racunaju,ranije toga nije bilo,pa si morao da bacas pasulj koliko si poruka poslao,zato me je odbijalo da se pretplatim na dodatne poruke

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

annaBG napisao:Skeptichni chicha,a sat oni tacno rade??
Pa rekoh lepo menjaju softversku platformu, pa onda objedinjuju platformu za mobilnu i fiksnu telefoniju, integrišu kompletan sistem usluga itd itd itd...

Takodje,na moje pitanje da li planiraju da omoguce proveru stanja odmah pocetkom meseca,ona kaze -"Paaa plan postoji uvek,svasta se prica,ali ko zna".
Pa to i nije pitanje na koje može bilo ko da ti da odgovor u poslovnici ... mislim da sam već milion puta napisao da su oni zadnji koje o bilo čemu obaveste obično par dana pošto nešto počne da se primenjuje :roll:
A i inače kvalitet ljudi po poslovnicama je posledica praktično negativne selekcije koju Telekom sprovodi već godinama u svojoj kadrovskoj politici.... mislim kakav odnos očekuješ od nekoga ko radi preko omladinske zadruge ili sličnog angažmana za "platu" koja je manja od prosečne plate čistačice koja je stalno zaposlena ....

Naravno, to nikoga od korisnika i ne treba da interesuje nit da imaju obzira prema neljubaznosti.... inače mislim da već svi znaju da postoji (skoro) zvaničan forumu mt:s-a a tamo se može pronaći i uputstvo kako da se ovakve stvari prijave

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

drug se skoro prebacio sa pre na postpaid, znaci zadrzao je broj, samo je ljudima iz mts-a trebalo 3 dana da mu aktiviraju br na postpaid, a prebacio se zbog posla i eto 3 dana bio u haosu. el to normala praksa ili pojedinacni slucaj?

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Мени је пребацивање трајало око дан и по.
Мада то је било давно,можда се ситуација изменила...
Слобода или смрт

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Meni su prebacili u roku od par sati. 8)

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Moj brat hteo na VIP da zadrzi svoj broj i predje na postpaid i rekli mu da procedura traje 7-14 dana :cry: :o :blinky: :uhuh:
Tada je ipak morao da uzme novi broj. Cudno da su mu tako rekli a to bilo u januaru 2009.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Izgleda da su ovi u telekomu uradili nesto po pitanju provere stanja,jutros kada sam kucao *797# nije mi izbacio famoznu recenicu Servis trenutno nije...
vec je izbacio ukupan broj minuta i poruka,mix 1000 i 325/325,kao da nista dirano nije (a naravno da jeste).
Kontam da ce od ovog meseca realno stanje ranije proraditi nego li ranijih meseci.
D500&E71

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

loki13, to se pojavilo jo sinoc.

Mene nesto "ne greje" da cemo, konacno, imati upotrebljivu proveru stanja.

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan

skeptichni chicha napisao: Pa rekoh lepo menjaju softversku platformu, pa onda objedinjuju platformu za mobilnu i fiksnu telefoniju, integrišu kompletan sistem usluga itd itd itd...
Eto došlo mi da citiram samog sebe ;)
Dakle kako su u Telekomu majstori da us*beeep*u stvar pa to je stvarno za priču :dry:
Dakle pazite svoje postpejd kartice kao oči u glavi, izbegavajte prelazak sa pripejda na post pejd i sve slične "akrobacije" pošt ako imate "malo sreće" može da vam se desi da na poklon dobijete 066 pripejd sa CD-om G. Bregovića ..... i naravno višenedeljno čekanje na aktivaciju postpejd broja :disgust:

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Telekom system upgrade - FAIL :lol: :disgust:

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Ja sam uzeo duo sim karticu pre 10-ak dana, i jos uvek mi nisu aktivirali postpejd broj na njoj. Zvao sam 2-3 puta korisnicki servis i rekli su mi "da imam strpljenja, jer imaju problem sa aktivacijom postpejd kartica, pa moraju da sve kartice iz poslednjih 20-ak dana da aktiviraju rucno" :-D

Prokleti mt:s!

Da se ovo desilo u Japanu, sad bi mi, u znak izvinjenja poklonili jednu Xperiu. Ovde, nema veze sto je rok probijen za jedno 10, a mozda i 20 dana (rok je 48 sati). :angry:

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

mezzano napisao: Da se ovo desilo u Japanu, sad bi...
...директор извршио харикири! :lol:
Слобода или смрт

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ne samo jedan direktor, nego vishe njih. I u znak izvinjenja bi dobio mnogo bolji aparat od XPERIA-e, aparate koje oni imaju mi cak i ne poznajemo. Ja sam malo gledao sta NTT DoCoMo nudi, ali nisam uspeo bas mnogo da razaznam (japanski mi je ipak strani jezik :) )
A izvinjenja bi dobio i u svim normalnim zemljama (mi tu ne spadamo)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan

mezzano napisao:...
Da se ovo desilo u Japanu, ....
U Japanu ultra giga mega telefon, kod nas 066 pripejd i CD .... hmmm pa realno, otprilike toliko smo mi i daleko od Japana ;)
Nego sumnjam da bi se Japancima desilo nešto baš ovakvo .... jedno je greško ili glitch u sistemu a drugo je ova papazjanija.....
Ajd čik neko nek ode u poslovnicu da mu štampaju listing za April :o

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Bez offa...
:wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

djape48
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Jun 2007. 13:19

Post od djape48 »

Uh dobro je, pomislio sam da nisu mozda ukinuli besplatne minute na Mix-u (stanje pokazuje 0 sms-a od kad je prvi put proradilo za ovaj mesec), a u stvari je samo zbrka na proveri stanja. Sad mi je lakse :D
w810 + 8GB

Odgovori