Gde IMA?..
Gde IMA?..
Ovako zanima me dali kod nekog od tri operatera postoji mogucnost sklapanja postpejd ugovora a da nije ogranicen na dve godine nego da mozes da raskines ugovor kad hoces,znaci zanima me samo postpejd broj telefon nebih uzimao!!smorio me pripejd narocito kad moram da obidjem ceo Nis da nadjem trafiku gde radi dopuna..
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Miloske83, baš to tražiš je u stvari normalan način uzimanja post paid broja ili, sklapanja ugovora sa provajderom. Pod ovim "normalan" mislim na to da te ne obavezuje ni na šta i da je tvoja dobra volja koliko ćeš dugo biti kod tog provajdera.
To možeš kod bilo kog provajdera. Znači kažeš, hoću post paid broj, i ništa me drugo ne zanima. Fazoni sa telefonima i ugovorima koji te obavezuju na odredjeni period je izmišljotina da bi bili sigurni da su te "maznuli" ili faktički naterali da budeš kod njih jednu-dve ili više godina. To zna da bude vrlo bolno
To možeš kod bilo kog provajdera. Znači kažeš, hoću post paid broj, i ništa me drugo ne zanima. Fazoni sa telefonima i ugovorima koji te obavezuju na odredjeni period je izmišljotina da bi bili sigurni da su te "maznuli" ili faktički naterali da budeš kod njih jednu-dve ili više godina. To zna da bude vrlo bolno

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
djolex, a ti si mu advokat?
sledeći put bez takvih komentara... naslov je ostao isti jer prosto nema razloga da se menja više kada tada nije izmenjen jer je odogovor dat a pretraživanje se ne odnosi samo na naslov, a drugo da je čovek bio nedovoljno informisan ne bi mu odgovor počeo sa jednostavno...
markosvaba, nema potrebe za izvinjenjem ali lepo sa tvoje strane

markosvaba, nema potrebe za izvinjenjem ali lepo sa tvoje strane

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...