065 / 066 mt:s

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

sutra istice ovaj rok imam extra broj bas mi ga zao propasce mi :( ko zna mozda ce opet nesto dobro da nastave ili mozda cak produze

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

sigi, ne sekiraj se. Produzeno je to sa 066 "probaj me". Sigurno ce ga tako produzivati unedogled. :lol:

NightBird
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 18. Feb 2007. 03:45

Post od NightBird »

"Tarifni profil MIX 500: 500,00 mesečna pretplata, 150 minuta besplatnog saobraćaja u nacionalnom saobraćaju, 150 besplatnih SMS poruka."
kazite mi da li se ovih 150 minuta odnosi na razgovor u okviru mts mreze ili razgovor sa fiksnom telefonijom?
htc wildfire s

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Sve mobilne i fixne mreže u Srbiji. :wink:

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 20. Mar 2008. 06:36

Post od Butters »

Uzeh danas 066 sa zeljom da predjem na post paid od sledeceg meseca kad eto ti sad. Pise lepo cena sms-a i mms-a 0.66 din bez pdv, a oni skidaju 3.42 din!!! Kao sam dobio 66mb, ali internet iz nekog razloga ne radi. Podesio sam sve kako sam nasao da treba, promenio ono sto je pogresno, ali jok. Korisnicki servis je nemoguce dobiti, a sajt 066 nije azuriran od kad je postavljen pa nema nista da se nadje tamo. Prvi dan i odmah me iznervirase i posle sto ljudi beze od njih!

edit: evo sad videh da su azurirali sajt i kontrola troskova je promenjena tako da je gora nego sto je bila. Idem sutra u Telenor i sve cu da ih izljubim. Sad sam tek shvatio koliko ih volim ustvari, a ja hteo da smanjim paket :smutny:

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Odem ja na zvanicnu prezentaciju MT:s-a,cisto da vidim sta se nudi.Oduvek me je privlacila ta promocija besplatnog gledanja kanala preko 3G-a.Vidim,mapa pokrivenosti,ceo branicevski okrug/Pozarevac.Ok.I razgledajuci,odlucim da pazarim 065.
Kupim,dodjem kuci,ubacim karticu,aktiviram,kad "cvrc".3G signal O.
Nazovem call centar,i tako,cekajuci da se operater/ka javi odgledam jednu epizodu "Mucki",i,javi se.Dobro vece-dobro vece.Objasnim ja situaciju,kad ona meni,iz cista mira idite na tu i tu adresu i tamo vam sve pise i prekide mi vezu.Ja onako revoltiran nazovem opet,s'tim sto sam ovog puta gledao "Alo,Alo",i u pokusaju da se "razjasnim",dobijem opet "tu tu".
Ok.Odem na NET,"odradim" sta treba,opet "cvrc",nemam dovoljno kredita.Sednem u auto,odem do grada i uplatim kredit,i sad cekam tih 24h za aktivaciju 3G usluge(mozda zato i nemam signal,sto i nema neke logike,ali 'ajd).
Ako ne bude nista.Kartica zavrsava u djubre,a ja,kao i Butters
Butters napisao:Idem sutra u Telenor i sve cu da ih izljubim.

To sto sam "bacio" oko 700din.Nikom nista.
Bilo ovako,ili onako MT:s-Nikad vise.
A njihovim operaterima "svaka cast",na ljubaznosti,kulturi i vaspitanju.
Izvinjavam se na duzem postu.
Slika

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Jedva čekam da se vratim na Telenor, ma kakav bre vip ( nemaju svoju mrežu i koriste mt:s-ovu koja je užas, a vipova još užasnija ). Imam da se još dosta načekam ( sve govorim ajde proći će još 6 meseci ), jedino me nervira što sam vezan na vipu, ali sam još odavno hteo Telenor prenesi. Muka mi je od svih i samo jedva čekam taj dan kada će mi biti mirna glava
Nokia Lumia 630

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ja samo cekam MNP, a onda divido et regnere (zavadi pa vladaj). Ima da menjam operatere kako mi dune. Majke im ga spalim hohstaplerske...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Evo i rezultata.
"Uspesno sam se registrovao",sa 3G signalom od 0%,iako sam u Pozarevcu.
Mapa pokrivenosti se jasno vidi Ovde.
Koliko se ja razumem u mape,jasno se vidi da je Pozarevac "pokriven" 3G signalom.
Zvao sam naravno,operater me je uputio u najblizu poslovnicu.Neka hvala.
Usput,obecane parametre nikad nisam dobio.
Karticu sam kulturno izvadio iz telefona,i bacio je u djubre,gde joj je i mesto.
Mogu samo da kazem,da su to vanserijski prevaranti.
Slika

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od djolex »

Ja uvek lepo izbušim karticu ( onim bušačem za papir odn. dokumente i sl. ) ili je lepo iseckam makazama sa uživanjem i tek onda u kantu. Mnogo je slađe kad mučim nekog/nešto pa ga šutnem ;-D
Nokia Lumia 630

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

људи шта се све добија уз уно "мт:с катрица и диск ван гога "
мислим колико се кредит добије,нешто кредита за нет? :shock: како се уопсте превери колико ти је остало?
и колико све то кошта?
и има ли рок докле се тај кредит за нет мора потрошит?
Nokia 6220 Classic

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od djolex »

Kao što rekoh, do 31. Avgusta, kredit za internet je 5000 dinara i proverava se na *105# , a uz to se dobijaju 200 dinara regularnog kredita, a besplatnih poruka nema.
Nokia Lumia 630

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Mali osvrt na 066 koji koristim kao sekundarni broj, skoro od kad se pojavio.
Mreza (u odnosu na Telenor) je kako-tako dosta stabilna. Call center je, kao sto Cale rece, "mission inposible".
Najgore u svemu, zbog cega sam uopste i uzimao 066 naravno, je GPRS protok, totalno je frustrijajuce "u spicu" - radi normalno samo rano ujutro ili uvece posle 22-23h. Znam zasto je tako, samo da kazem...
Cudna stvar se danas desila, nisam im uplatio tih 500 din racuna za mesec jun a ubacili su mi kredit i gprs protok kao da jesam, strange...
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Hteo da uzmem 066, lepi sestocifreni, bas zbog protoka, ali malo malo pa neko prenese lose iskustvo... Kad li ce ovaj mts da postane ozbiljan operater da mi je znati...
Mts je raspad u svakom smislu. On ti je ono porukice, muvanje, vrh brate... Hoces malo ozbilnije? Net se raspada, postpaid nema uvid u stanje (da se ne lazemo), sajt nefunkcionalan i bez naprednih mogucnosti, menjaju uslove kako ko dohvati olovku, kaubojci zaposleni.
Tako da preostaje ili Vip ili Telenor. Nemamo mi ovde mnogo izbora... Nazalost.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od djolex »

Juče nisam normalno mogao da uđem na forum upravo zbog loše dostupnosti interneta kod telekoma i mislim da su se na ovaj način ,,upecali" jer nemaju neku bog zna šta brzinu za lepo surfovanje netom ( ako ću realno, Telenor ima brži EDGE )
I na kraju, čim potrošim sav kredit, karticu ću odložiti zbog lepog broja i zato što sam registrovao isti.
Nokia Lumia 630

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

Meni 066 sad radi fino, mozda zato sto sam u NS i imam utisak da su nesto "radili". Sve u svemu, sad je ok. Za one koji vole internet i kuckanje i dalje neprikosnovena ponuda, sve dok npr Telenor ne uvede besplatan protok podataka u Prenesi pakete.
::luv phonez::

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Ja bih samo voleo da vidim do kada ce da traje ova promocija "10 para minut" i ako potraje malo duze, odmah bih bacio ovu 064 karticu i uzeo jednu Telenorovu. Pre svega, vise mi se isplati da koristim promociju kod Telenora nego "Omiljeni broj" kod Telekoma, a to mi je najvaznije. Drugo, slazem se sa ostalima, MT:S mreza je raspad i prosto me vise nervira to krcanje i seckanje glasa u slusalici koje stalno cujem.

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 19:33
Kontakt:

Post od lovd »

Gledam MTS sajt i ne mogu da se snadjem uzas ..... a interesuje me da li moze online da se proveri da li ima odredjem 065 br slobodan ?!?!

cek sad gledam ... jel to za 065 mozes da uzmes samo Bel pakete ne moze Mix ?????

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Moram da malo pohvalim MTS, GPRS protok se u poslednjih 15-ak dana drastično poboljšao. Sve šljaka normalno i u "špicevima" (Zemun donji grad uglavnom, ali i ostalo). Da li su "napregli mišiće" zbog Univerzijade, 'bem li ga :)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Pre bi reko da se pucaju nekim seroidima ili da se dopinguju da budu i oni u sportckom duhu.
Danas sam u nasoj centralnoj dnevno politickoj emisiji DNEVNIK 2 video srecne i prezadovoljne sportase kako su navuceni na fs laptopove , mobilne uredjaje naseg velikog donora ovih sportckih manefestacija i priredbi :D :lol:

Odgovori