Sony Ericsson C510

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Znači, svi se slažu da C510, definitivno, vredi para koje se daju za njega.:wink: Konkretno, imam u vidu ponudu preko mt:s-a, koja je, uz MIX 500 nekih 12k, a uz MIX 1000 5.5k

Na slici mi se čini da su tasteri slični kao kod K530, imaju sličan oblik, pa me interesuje da li je tastatura bolja (čitaj veći tasteri) od K530, pošto mi je trebalo dosta vremena da se naviknem na K530 tastaturu, jer su tasteri dosta uski (mada, sad mi ne predstavlja problem, ali bi bilo lepo da je prijatnija za kucanje od one na K530-ici). :roll:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

mezzano, ja sma ranije imao k530 i po meni ja tastatura mnogo udobnija za kucanje,udobnija je i od tastature na k810,prosot mi je milina kuckati poruke na njoj!
D500&E71

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

овај ц510 ми уопште не изгледа као наиван телефон :?
стварно је црни врх!
само не занима,да ли камера може да парира са н82 иако је 3.2?
:blinky:
Nokia 6220 Classic

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

Godzilla, po mom misljenju ne moze.jer je kamera na n82 ipak bas dobra,i primeti se razlika!
Ali c510 je super kupovina,i za taj novac telefon je stvarno predobar,ja nemam nikakvih zamerki!
D500&E71

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Hvala loki13 :-). Kazi mi samo još, šta ide sa njim u paketu, koje slušalice, ide li memorijska?

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

mezzano, idu stnadardne sluske,cd,kabel i nema memorijska kartice...a sluske mi nisu tu pa da pogledam tacnu oznaku modela (ali su iste kao sto idu u paketu sa k530... :D )
D500&E71

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

shit! :-( Baš siromašno! :-( Nadao sam se da barem ima neke slušalice sa 3.5 mm ulazom, da bih posle mogao da kupim neke bolje. I to sto nema memorijsku je baš bezveze.

dragisagisa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 02. Avg 2009. 20:06

Post od dragisagisa »

hteo bih da kupim c510 pa me interesuje kolika mu je trenutna cena, ali da mu je software originalan?
da li mi neko moze reci da li preporucljivo da ga kupim online (da li neko ima neka iskustva kada je u pitanju online kupovina)

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

mezzano, jbg da bi cena telefona bila pristupacna moramo biti spremni na neka uskracenja od strane proizvodjaca(a i m2 kartice na novijim serijama ce biti zamenjene micro sd,pa se lageri moraju isprazniti)

dragisagisa, full originalno pakovanje je oko 190e (barem ovde na sajtu),kod preprodavaca se moze naci vac za oko 150e,naravno nov!
D500&E71

dragisagisa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od dragisagisa »

imam jos neka pitanja
da li neko zna mozda gde u Zrenjaninu ili u Beceju ima da se uzme C510 i koja mu je cena?
a u vezi online kupovine na jednom sajtu sam nasao da ima da se naruci cena mu je 17500 i dobija se originalno pakovanje, intereuje me sta mislite o toj ceni i o online kupovini?

Samuraj Jack
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 03. Avg 2009. 17:31

Post od Samuraj Jack »

Vidim da ste napisali da mu je zvucnik jak,tj da je dosta glsan :)
A sad ja da pitam posto sam primeto fon i pravo da vam kazem da mi se bas dopada(uzeo bi ga mozda preo mts-a) , interesuje me:
1. kakvog je kvaliteta zvuk iz zvucnika. :lol:
2. i kakav je u odnosu na nokiju 6303

dragisagisa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od dragisagisa »

da li neko moze da mi kaze sta je sve dobio uz c510, ja sam ga kupio pre neki dan i dobio sam punjac, usb i slusalice

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

dragisagisa, to se i dobija u pakovanju, i još CD sa PC Suite-om i drajverima i uputstva. :wink:
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

dragisagisa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od dragisagisa »

a da li to ima negde da se skine? :unsure:

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

dragisagisa, PC Suite imaš da skineš na SE sajtu. :wink:
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

dragisagisa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od dragisagisa »

kada se stavi m2 kartica u telefon da li on sporije radi ili radi normalno kao i bez kartice
i
cemu sluzi taster sa desne donje strane
Poslednja izmena od dragisagisa u Pet, 14. Avg 2009. 19:51, izmenjeno 1 put ukupno.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Naravno da radi malo sporije nego bez kartice, ali opet zavisi i koja je kartica u pitanju, kao i to koliko je puna...

Ne znam o kakvom tasteru pricas, svi tasteri su dobro poznati i skoro svaki SE telefon ih ima... A to su: sa leve bocne strane fast port i mesto za M2 kartice sa poklopcem, sa desne bocne strane je +/- taster i kamera taster, sa donje strane se nalazi jedino rupa za povez, a na gornjoj se ne nalazi nista.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

hybrid
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 04. Maj 2009. 18:03

Post od hybrid »

iako sam davno zapoceo ovu temu, tek sada se mogu pohvaliti da sam uzeo ovaj telefon. nije se imalo para, a i hteo sam malo da sacekam da cujem tudje reakcije.
imam ga nekoliko dana-uzeo sam ga u comtrade-u(nigde drugde ni nema), i stari sam sony ericsson-ovac, i mogu vam svima reci da sam odusevljen!
pre njega sam imao k750, i odusevila me ova a200 platforma.
Moji utisci:
kamera (slike) preko dana su stvarno dobre, izgledaju ekstra i na monitoru od 22`. u mraku... pa eto mogu da kazem da je bolja (naravno) od starog dobrog k750, ali ipak fali xenon. smile shutter radi solidno, kad je malo mracnije u sobi, kezite se do sutra, nece vas slikati :)
video snimci (iako su QVGA) su do jaja! iz prostog razloga sto imaju 30fps i uopste nema usporenosti..
materijali od kojih je pravljen su vrh. pozadi je mekana plastika(tesko isklizne iz ruke), onaj poklopac za kameru je od brusenog metala(da ne pricam koliko je dobar feeling kada otvarate i zatvarate poklopac od kamere.. :)).. tastatura meni isto super odgovara jer nemam velike sake/debele prste, ali siguran sam da bi to smetalo nekome sa istim. znaci, ipak morate imati bar prosecne prste da bi vam bila ekstra tastatura.
zvuk (iz zvucnika- neko je pitao gore) je dubok i odlican.
sluske koje sam dobio uz njega mi je doslo da izgazim :) bolje sam bio dobio uz k750; ali sta je tu je, kupicu one za walkman kad skupim pare.
ekran isto perverzija, baterija duuugooo traje...
dosta sam pisao, ako nekog nesto zanima, pitajte, imam samo jos da kazem, preporucujem ga svima, i MOJE je misljenje (ne svacije) da nema boljeg novog telefona za 200 evra. ne mogu ni da zamislim nokia-u ili samsung (od 200e) koji bi mi pruzali bolji osecaj dok ih drzim u ruci i koristim...

Dr. Mo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 25. Avg 2009. 21:55

Post od Dr. Mo »

I ja sam uzeo ovaj fon, ali imam zamerku na bateriju. Meni ne traje tako dugo, jedva da je izdrzala 2 dana. Lik mi je rekao da je baterija formirana, i da ga napunim kad se do kraja izprazni, sto sam i uradio.... :x

brain_damaged
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 10. Feb 2009. 19:56

Post od brain_damaged »

baterija koja je u njemu nema potrebe da se formira

Nokia N73

Odgovori