Nokia N900

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
60sec
Banned
Pridružio se: Pon, 06. Jul 2009. 00:55

Post od 60sec »

cenobite, ovaj tablet nije pravljen da se koriti vertikakno i to je to,mozda ce ubaciti i sms mod u vertakali mada sumnjam zbog qwerty tastature,a i ipak ovaj tel je prvo internet tablet pa sve ostalo,ako zelis vertikalno kupi n97 to je telefon ;-)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Bice tu programa za vertikalno kucanje, to je sigurno. Kakve su sve (nelogicne) nedostatke iPhona prevazisli raznim programima... zasto bi onda bio problem ubaciti vertikalu na N900.
Dalje, kao da sam negde procitao da ce podrzavati upgrade na maemo 6.
Ako hvataju taj fazon od iPhona, za N900 nece biti zime, bice tu unapredjenja i unapredjenja. (opet taj kontroverzni iPhone, u nekim stvarima genijalan, dok u drugim kao da ga namerno prave na retarda...)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

BracaCakic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 12:31

Post od BracaCakic »

I ja sam negde procitao da ce moci da se uradi update na maemo 6 ali se ni ja ne secam gde iskreno. ako nadjem lin k pusticu vam. Hocu ovaj telefon da kupim ne mogu vise da ga gledam na slikama i klipovima poludecu majke mi. pozz za sve

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Ja sam čitao baš suprotno, da neće moći, da uz Maemo6 ide i sasvim nov model. I da će "stare" app "tražiti" doradu da bi radile, to jest one već sad mogu biti napisane da bi u budućnosti radile na obe verzije ali to niko ne radi :unsure:
Evo jednog "hands on" treda gde se malo govori o zvuku, kameri itd - >klik<
Ček dis Slika
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

60sec
Banned

Post od 60sec »

Vlada Zem, ovaj vord dokument izgleda do..... hahah moram da imam ovaj tel sto preeee :lol: :lol: :lol:

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Vlada Zem, ili je čovjek overwhelmed ili je ovo zaista odličan uređaj. Doduše, još uvijek je u ranoj fazi, tako da ne znamo ništa o stvarnom trajanju baterije i još ponekim sitnicama. Ali brzina rada, ugodnost surfovanja, kvalitet izrade i reprodukcija muzike ne mogu da se pogoršaju u krajnjoj verziji, tako da se moramo nadati najboljem :). A i ovaj office dokument na ovoj slici je :o . :)
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Pa da, malo je ostalo do puštanja u prodaju, verovatno će pre toga dati nekim "jačim" sajtovima za preview/review, treba pratiti :wink:
Ovaj "Openoffice" screensnap je meni, posle naravno WOW utiska, dao malu dilemu :? ,tj, ako ga fizički smanjite na realnu dijagonalu n900 (3,5 inča) šta će tu uopšte biti vidljivo. Naravno mora zoom in ali kako to izgleda u radu...?
pozz

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Vlada Zem, šta misliš pod "fizički smanjite na realnu dijagonalu"?
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

60sec
Banned

Post od 60sec »

Vlada Zem, ekran je MINIMALNO manji od ovoga tako da nema sekiracije ;-) Vincent, mislio da se fizicki smanji na velicinu od 3.5 inca znaci sliku stavis u 3.5 inca i vidis kakav je za koriscenje ;-)

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Da, na to, iako ne možeš dobiti baš stvarnu predstavu zbog rezolucije n900 ekrana. 60sec, kako minimalno, sa kolikog monitora otvaraš sliku? Kod mene je slika duplo veća. :wink:

60sec
Banned

Post od 60sec »

Vlada Zem, haha 22 inca :-D 1680x1050 :-D :lol: :lol: :lol: A koliko je tvoj? :wink:

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

15&19, ti onda mislis na thumbnail, nesporazum. U svakom slucaju meni ti tulbarovi deluju sitno za komotan rad ali dobro, telefon je to.
Pozz

BracaCakic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 12:31

Post od BracaCakic »

evo mobile-review preview:http://www.youtube.com/watch?v=nAU_tKqWHcA
http://www.youtube.com/watch?v=nAU_tKqWHcA

Znaci zaljubio sam se u ovaj telefon. Moram da ga imam sto pre nego nemam gde da kupim

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ne cimajte se, jeste sada oktobar, ali nije jos izasao, da ne pomisli neko da pisem ovaj post zbog toga :) Znam, to bi i ja hteo, ali kazu dolazi u oktobru a on pocinje danas... :) Znaci jos malke. Valjda ce se naci u ponudi Vipa i Telenora, bar se nadam. Za njega vredi da se odrobija. Dve godine, dve godine.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

...i onda krajem 2010.izadje N920 i kazes -u jbm tm-...;). Dosta se prica, ima raznih 'revija', poenta je da niko nema finalnu prodajnu FW a sam proto ima vise verzija istog pa se neki na netu zbunjavaju.

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

auuu...perverzija 8)
za malo pre par dana da uzmem n97,za male pare,al drug mi reče,sačekaj,smiri se,izlazi n900 :wink:
čim sam ga ugledao pre par dana,odlepio sam,a kad sam video ove snimke,jedva čekam da ga vidim u prodaji... :D

Kopte3 Again
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 23:33
:: Lumia 1020

Post od Kopte3 Again »

retko kada posecujem ovaj sajt jer skoro pa nema nista pametno da se cuje, ne zelim da uvredim nikoga, samo realno ovde dolaze neinformisani ljudi koji slabo sta znaju o mobilnim telekomunikacijama.
elem nisam dosao da se pravim pametan, samo da podelim ono sto znam:
N900 ne ocekujte da vidite u Srbiji pre novembra, i to u najboljem slucaju.
Maemo 5 je daleko od zavrsenog i zbog toga dolazi do odlaganja prodaje.
To znaci da ce se neke stvari stalno dodavati i ispravljati uz nove firmware-e.
Prvi znacajan fw se ocekuje posle Nove.
Jos uvek nije odluceno da li ce N900 moci da dobije update na Meamo 6.
N920 je u hardverskom smislu veoma slican N900, ne ocekujte nikakve velike razlike (CPU, RAM, ekran...), zna se za sada da nema hardversku qwerty tast.
Procitao sam poslednju stranicu ove teme, ne znam da li je neko ovo pominjao. Ako jeste izvinjavam se, imao sam dobru nameru. Verovatno sam neke stvari zaboravio da pomenem posto je pola 3 ujutru. Pitajte ako vas nesto zanima probacu da odgovorim koliko znam. Poz
I'd explain it to you, but your brain would explode.

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Na stranu to da li je ovo "pametan" forum...
Kopte3 Again napisao:Maemo 5 je daleko od zavrsenog i zbog toga dolazi do odlaganja prodaje.
Oficijalno, ili neki "validan" link za to? Čemu onda spominjanje "novembra u Srbiji, u najboljem slučaju", biće pre 2010? To su 2 pitanja... pozz

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Kopte3 Again, Ne mogu nikako da predjem preko tvog posta, a da te ne upitam kako si dosao do takvih stavova, vezanih za ovaj forum i clanove?Da li mozda mozes da mi pokazes neki drugi forum, koji ima ovako dobru atmosferu,druzeljubive clanove,aktivne teme,stalan priliv svezih informacija,nizak, jako nizak stepen svadja,prepucavanja,banovanja od strane modova i njihovih intervencija?Mislim, nije sada da ja nekoga branim i uzimam ulogu advokata ili da sam se osetio prozvanim,nego eto, cisto me intersuje, sta tacno ti ovde vidis pogresno i "ne pametno" pa da napises svoj post?
Hvala
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Da se nadovezem na kratko i neka moderatori oproste sto idem u off sa temom.Da li je forum pametan ili ne ovde nije tema,no Kopte3 Again, kad vec tako mislis,ti koji si "ne prevazidjeni strucnjak" zasto uopste onda postujes ovde??
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Odgovori