LittlePrince
И ја сам то на први поглед помислио али није...
Погледајте овај рељеф.
 (нећу више самарати са глупом гљивом
 (нећу више самарати са глупом гљивом  )
 )

oba telefona sam imao konkretno k750 platio sam 350e
 oba telefona sam imao konkretno k750 platio sam 350e  ali nije vredeo te pare,bio je VEOMA SPOR,KOCIO,kamera je bila odlicna ali n90 je ipak pravila bolje slike,pa ne znam dal znas ali i ima mnogo vece socivo nego k750
 ali nije vredeo te pare,bio je VEOMA SPOR,KOCIO,kamera je bila odlicna ali n90 je ipak pravila bolje slike,pa ne znam dal znas ali i ima mnogo vece socivo nego k750  ! Sto se tice slika evo jedan moj UPDATE ;-D
! Sto se tice slika evo jedan moj UPDATE ;-D
 inace VRH tel sve radi sve je extra kao i sama maska dobro je ocuvan sve je dobro za 30e extra
 inace VRH tel sve radi sve je extra kao i sama maska dobro je ocuvan sve je dobro za 30e extra 

ljudi ima li ko ideju kako da ga otvorim ima malo prasine od ekranom
  ljudi ima li ko ideju kako da ga otvorim ima malo prasine od ekranom  ja nemam pravi alat za otvaranje a nebi da placam coscenje
 ja nemam pravi alat za otvaranje a nebi da placam coscenje  

sada je svaki kontakt cakum pakum i tel se CAKLI
 sada je svaki kontakt cakum pakum i tel se CAKLI  

I treba se jos zapitati da li sam ja u tom slucaju zrtva marketinga i da li ne mislim svojim mozgom?moonwalker80 napisao: Mislim dobro, imamo mi svi neke strasti prema necemu pa ne obracamo bas paznju na to koliko kosta jednostvano "moramo" da ga kupimo, ali to moze da se desi jedared i dva puta ali ako se desava stalno treba se zapitati vredi li to tih para, ..........

Samo da ne preteraju, pa prestanu da proizvode onda kamere od 3 Mpix.
 Samo da ne preteraju, pa prestanu da proizvode onda kamere od 3 Mpix. 

znaci slike na k750 nemaju ostrinu manjak detalja, ima OK slike ali davno je prevazidnjen kako softverski kao i hardverski,ne kapiram zasto ljudi nebi kupili bolji tel??? Evo mene marketning nikada nije zanimao bitna mi je kamera i te kako i ja garantujem da svaka kamera nokie 3 mpx obrije slike sa k750 tako da nema tu sta da se prica vise
  znaci slike na k750 nemaju ostrinu manjak detalja, ima OK slike ali davno je prevazidnjen kako softverski kao i hardverski,ne kapiram zasto ljudi nebi kupili bolji tel??? Evo mene marketning nikada nije zanimao bitna mi je kamera i te kako i ja garantujem da svaka kamera nokie 3 mpx obrije slike sa k750 tako da nema tu sta da se prica vise  a ove 5 mpx necu da ubrajam jer ove slike sa k750 su mi smesne kada vidim sliku slikanu sa neke masine sa 5mpx. jednostavno on je odavno penzionisan i sociva su i te kako napredovala,i moraces priznati jeres da je k750 sada smece od telefona! Kada se setim koliko koci blokira,koliko je spor,koliko je u stvari to bio los tel jedino sto je valjalo jeste kamera koja je bila spora do bola ali je slikala <b>Tada</b> solidne slike,sve ostalo taj se je bio jako los kao i njegov procesor od 100mhz cak i manje koji je jedva uspevao da podrzi tu platformu! Tel je i dalje kazem OK ali smesan za danasnje telefone, ipak mislim da ljudi koji razmisljaju kao ti trebaju da se zapitaju! Ljudi koji mogu da menjaju zasto nebi menjali nema marketinga,tel smori ajmo dalje,to je kao da si rekao furacu jedna kola 30 godina boze svasta 2 godine max 3 i CAO
 a ove 5 mpx necu da ubrajam jer ove slike sa k750 su mi smesne kada vidim sliku slikanu sa neke masine sa 5mpx. jednostavno on je odavno penzionisan i sociva su i te kako napredovala,i moraces priznati jeres da je k750 sada smece od telefona! Kada se setim koliko koci blokira,koliko je spor,koliko je u stvari to bio los tel jedino sto je valjalo jeste kamera koja je bila spora do bola ali je slikala <b>Tada</b> solidne slike,sve ostalo taj se je bio jako los kao i njegov procesor od 100mhz cak i manje koji je jedva uspevao da podrzi tu platformu! Tel je i dalje kazem OK ali smesan za danasnje telefone, ipak mislim da ljudi koji razmisljaju kao ti trebaju da se zapitaju! Ljudi koji mogu da menjaju zasto nebi menjali nema marketinga,tel smori ajmo dalje,to je kao da si rekao furacu jedna kola 30 godina boze svasta 2 godine max 3 i CAO   bez uvrede samo kazem da preterujes i ta je ovaj tel prevazidjen, on je kao golf 1 danas
  bez uvrede samo kazem da preterujes i ta je ovaj tel prevazidjen, on je kao golf 1 danas  jednom recju tresic!
 jednom recju tresic!   

lepo vece bejase
 lepo vece bejase