neki tel do 12000din?
neki tel do 12000din?
elem crko mi je tel samsung l760 posle samo 540h ragovora.(ovaj tel svima toplo preporucujem samo da kupe nov aparat)
ja se rukovodim logikom ako se jednom pokvario opet ce i hocu da kupim nov aparat neku nokiu tako do 12000din ali ne znam koji je pouzdan tj.koji je izdrzljiv:)
ne znam da li je pametno neki polovan uzeti za te paare tipa e51 ili ipak neki losiji ali nov?vas savet
ja se rukovodim logikom ako se jednom pokvario opet ce i hocu da kupim nov aparat neku nokiu tako do 12000din ali ne znam koji je pouzdan tj.koji je izdrzljiv:)
ne znam da li je pametno neki polovan uzeti za te paare tipa e51 ili ipak neki losiji ali nov?vas savet
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Cene na sajtu nisu uvek precizne... Najbolje je da prosetas.. A svakako da je novo bolje od polovnog, sad pitanje je za sta ti treba... Ako ces da koristis jos nesto osim sms-a i poziva, onda E51... 6300 je odlican telefon, samo sto mu je baterija krs... 3120 nije los...
Nokia E71... Elegant, but deadly
Da ne otvaram novu temu, prijatelj uzima polovni telefon do 100-120 evra maksimum i bitno mu je da je smartphone. Takodje mu je bitno da telefon bude poprilican all-arounder i da moze raditi normalno uz gomilu aplikacija otvorenih. Ja sam mu predlozio neki od ovih: E51, i550, N78, P1i i eventualno moze da uleti 6220c mada on je malo skuplji a i ne znam kako se pokazao. Zanima me vase misljenje i naravno moze i neki novi predlog.
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Evo i ja da pitam;
Da li ovi kinezi (Tipa Anycool T808, T818, T828... itd) imaju 3.5 mm ulaz za slusalice.
I da li im je ocajan zvuk slusalica? Naravno ne ocekujem da bude kao kod w serije sonieriksona...
Nego, razmisljam da uzmem neki telefon, koji cu da koristim samo za slusanje muzike, nista drugo ne treba, samo da ima radio, i da prima memorijske kartice. Nov, polovan, nebitno, samo da je max 100e.
Ali baterija mora da bude jaka, i da nije preklop ili slider, i da nije skup. Znam da ovi kinezi imaju baterije od 1800 mAh, a moj sonierikson w200 750
Dakle, trajanje baterije stavljam ispred kvaliteta zvuka, ali, naravno, postoji neka granica ukusa
Ako ne kinez, koji model bi bio dobar
Da li ovi kinezi (Tipa Anycool T808, T818, T828... itd) imaju 3.5 mm ulaz za slusalice.
I da li im je ocajan zvuk slusalica? Naravno ne ocekujem da bude kao kod w serije sonieriksona...
Nego, razmisljam da uzmem neki telefon, koji cu da koristim samo za slusanje muzike, nista drugo ne treba, samo da ima radio, i da prima memorijske kartice. Nov, polovan, nebitno, samo da je max 100e.
Ali baterija mora da bude jaka, i da nije preklop ili slider, i da nije skup. Znam da ovi kinezi imaju baterije od 1800 mAh, a moj sonierikson w200 750

Ako ne kinez, koji model bi bio dobar

ione, na kraju sam uzeo nokiju 5220, koja ima bateriju od 1050 mAh, i kazu da je po duzini muzicke reprodukcije sa jednim punjenjem, medju najboljim telefonima!
Znam i da je sansa clip dobro resenje za muziku, i ozbiljno sam i to razmatrao, ali, imam vec jedan (losiji) plejer, i ne znam koliko on moze sati da svira.
Ipak mi je trebao vise telefon, koji ima dobru bateriju
Znam i da je sansa clip dobro resenje za muziku, i ozbiljno sam i to razmatrao, ali, imam vec jedan (losiji) plejer, i ne znam koliko on moze sati da svira.
Ipak mi je trebao vise telefon, koji ima dobru bateriju