mrkixxx, mislim da sve tvoje kriterijume Tatto sasvim dobro pokriva.
Sto se tastature tice, qwerty u landscape modu je odlicna, standardna alfanumericka u portrait modu je sasvim ok, jedino sto ne kontam gde se trajno iskljucuje t9. Ima i ona polu qwerty, koja je najbrza za kucanje jednom rukom ali trazi malo navikavanja,za koje ja trenutno nemam zivaca ni potrebe.
Imenik je veoma dobar i prepun opcija. odusevljava me integracija Facebooka u imenik, tako da na odgovarajucoj kartici svakog kontakta imas i Facebook update,slike i ostalo......Odlican mi je i onaj people widget,za brzo pozivanje najbitnijih kontakata.
Surf je sasvim zadovoljavajuci, a browser je brz i dobro renderuje stranice. naravno da bi na vecem ekranu uzivanje bilo kompletno, ali i ovaj ekran sasvim dobro obavlja posao.
Programa i igrica imas poprilicno,nije bas beskonacna lista, ali svaki dan nikne po neki novi naslov....ima i dosta igrica. Ja sam recimo danas ubacio klon popularnog Jewel Quest-a, i odusevljen sam kao detence....to mi je jos iz vremena dok sam imao Treo 650 omiljena mobilna razbibriga