najprodavaniji telefoni svih vremena!
tomas.hokenberi, Sto se tice same cifre u kom odn parama postoji ali ne mogu sad da kopam jer bih morao da ulazim u bazu pa da drndam sa drugim kriterijumima a i nije bas dozvoljeno 
Eto kao reper - ukupno komada godisnje izmedju 1.2 do 1.3 mil - toliko se secam
Edit: tomas.hokenberi, cek cek - o's da kazes da je jedna srpska firma roaming nalupala hrvate mobis i grke alpha copy??? Pa ko sad uvozi Nokiu??
Drago mi je sto su domaci pobedili - bez obzira na brend koji zastupaju

Eto kao reper - ukupno komada godisnje izmedju 1.2 do 1.3 mil - toliko se secam
Edit: tomas.hokenberi, cek cek - o's da kazes da je jedna srpska firma roaming nalupala hrvate mobis i grke alpha copy??? Pa ko sad uvozi Nokiu??
Drago mi je sto su domaci pobedili - bez obzira na brend koji zastupaju

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
LesaZMN, ako nisam lose obavesten novi uvoznik Nokie je Comtrade. Inace, sto je najcrnje, ni Roaming se nije posebno istakao. Za egzoticnije i skuplje modele cesto ne uvoze dodatnu opremu.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
pa ne vidim da se NOkia ovajdila ni od Comtrade-a
kako se meni cini CT ne zna sta bi radio
SE pa LG pa sad Nokia?!?! Svasta?
Ili ce Nokia da odabere jednog jakog distributera i prestane da sara po 10 razlicitih firmi ili ce da nastavi da pada
sto se tice roaming-a - kakvi su ovi drugi - roaming je jos i dobar
kako se meni cini CT ne zna sta bi radio
SE pa LG pa sad Nokia?!?! Svasta?
Ili ce Nokia da odabere jednog jakog distributera i prestane da sara po 10 razlicitih firmi ili ce da nastavi da pada
sto se tice roaming-a - kakvi su ovi drugi - roaming je jos i dobar

- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
djolex, pise ti u garanciji,mada vrlo je moguce da zaduzena CT servisna mreza.
LesaZMN, mislim da je nokiji kod ct pasovalo sto ima dobru prodajnu i servisnu mrezu (a i servisi su im skroz ok,meni se poporavljali c510 i vrlo su ljubazni,korektni i sto je najbitnije nece svaki moguci kvar da svale na nepaznju korisnika)
LesaZMN, mislim da je nokiji kod ct pasovalo sto ima dobru prodajnu i servisnu mrezu (a i servisi su im skroz ok,meni se poporavljali c510 i vrlo su ljubazni,korektni i sto je najbitnije nece svaki moguci kvar da svale na nepaznju korisnika)
D500&E71
loki13, prodajna i servisna mreza je OK (mada ako ces tako Tehnomobile i Handy imaju n puta vecu prodajnu mrezu), ali to nema mnogo veze sa distribucijom. Pa u istom tom CT-u mozes da nadjes sve brendove. A i da je CT tako dobar - ne bi setao sa SE an LG pa na Nokiu pa bog te pita gde ce dalje. Po meni je to odraz neznanja i manjka snage a ne prednost.
Pogledaj Roaming - rade Samsung od pocetka i doveli su ga na vrh - da sam Nokia lepo bih otisao kod njih i pitao - brate koliko kosta da radis mene posto vidim da znas sta radis. A i nama bi bilo lakes. Secam se par puta da neke od najtrazenijih modela na svetu nisi mogao da nadjes kod nas (npr E71 ili E72; N96 itd...ovi nasi su kupovali na kasikicu - bojali se da investiraju ili nisu imali para)
Pogledaj Roaming - rade Samsung od pocetka i doveli su ga na vrh - da sam Nokia lepo bih otisao kod njih i pitao - brate koliko kosta da radis mene posto vidim da znas sta radis. A i nama bi bilo lakes. Secam se par puta da neke od najtrazenijih modela na svetu nisi mogao da nadjes kod nas (npr E71 ili E72; N96 itd...ovi nasi su kupovali na kasikicu - bojali se da investiraju ili nisu imali para)