HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
lukic
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 31. Avg 2005. 00:14
Kontakt:

Post od lukic »

Ne verujem da uopste planiraju da puste apgrejd. Inace nova verzija Androida 2.2 (Frodo) ce verovatno biti predstavljena vec u maju, znaci za nekoliko nedelja. A mi bi mogli da se iscimamo i da proziavamo HTC da pusti 2.1 za Tattoo preko njihove Facebook stane ili mejlovima. Ako se ne izvrsi neki veliki pritisak izvisicemo. Poljaci su vec krenuli u akciju kad je bio izbor za ime novog modela HTC-a. Pogledajte: http://tinyurl.com/y3j7ptb
Lepo su ih isprozivali :lol:
Sony Xperia Ray: Paranoid Android ROM

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

lukic, interesantno mada mislim da to nece nama pomoci koliko god se bunili opet ce obecat update pa ce ga odlozit po dobrom starom obicaju :cry:
Iphone 4s white clear install

miss_kiedis
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 19:47

Post od miss_kiedis »

mozda je pitanje vec postavljeno...izvinjavam se svima ako jeste...ali treba mi pomoc> koji video format tattoo podrzava ?...skinula sam neki mVideoplayer, cini mi se da je ok...samo mi treba objasnjenje koji je format najbolji za pregled filma...hvala unapred 8)

spot
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 25. Mar 2009. 04:46

Post od spot »

Ljudi jel moze neko da mi pomogne posto mi se na tattoo-u pojavljuje poruka Low on space, Phone storage space is getting low. sta treba uraditi ako neko moze da pomogne ?? :smutny:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

spot, znači da si instalirao gomilu aplikacija i da ti je memorija prepuna.:( treba da uninstaliraš one aplikacije koje ne koristiš :) sve aplikacije koje si instalirao nalaze se na memoriji telefona, tako da, bez obzira koliku memorijsku karticu imaš, moraš da se odrekneš nekih instaliranih koje ti najmanje trebaju :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

spot
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 25. Mar 2009. 04:46

Post od spot »

Ninolina, hvala na informaciji pobrisao sam dosta aplikacija ali mi i dalje stoji ta poruka u gornjem levom cosku :(

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

spot, pa da probaš da restartuješ tel? :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

spot, poruka će ti stajati sve dok ne razvučeš notification area i klikneš na clear. pa ako nisi dovoljno pobrisao, pojaviće se ponovo.

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Sinoc sam do 3 sata pokusao da uradim root i nisam imao Kingston 2gb Micro SD mmc da dovrsim root :( Ovim redosledom ide proces root-ovanja,pa ako neko ima Kingston 2gb neka proba...

1. http://theunlockr.com/2009/10/06/how-to ... d-devices/
2. http://theunlockr.com/2010/03/10/how-to ... -goldcard/
3. http://theunlockr.com/2010/03/16/how-to ... tc-tattoo/

Cak ima i novi rom da se stavi i sve,ali prvo mora root...

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Postoji li mogucnost da se na ovom modelu resetuje ili bar pogleda call timer/duration?
"Ubih" se trazeci nacin ukupnog pregleda trajanja poziva-bez rezultata.
Slika

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od xerosoft »

cale, ja mislim da imas nekih aplikacija na marketu potrazi pojma nemam cini mi se da sam imao ja jednu ali nisam siguran Call Meter NG tako se nesto zove meri pozive,sms i net mb koliko si potrosio

Edit:
Ivan Cirkovic, kakav novi rom? gde to pise i koji je u pitanju rom znas li?

Spojio: IDzO
*Zabranjeno je uzastopno postovanje, koristi opciju Izmeni *
Sledeci put brisanje bez obavestenja!

Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Samo sam gledao po netu i na Youtube naleteo da ljudi sami ubacuju novu verziju 2.1.Citao sam da bolje radi,ali kada sam se usudio da instaliram,nisam uspeo naci engleski prevod,cev italijanski :( Instalirao sam iGo my way,pa ako neko ima mape za srbiju i glasove neka mi posalje mail cirko86@sbb.rs

smargelj
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 24. Apr 2010. 15:51

Post od smargelj »

pozdrav ljudi...imam jedno pitanje...
imam tattoo vec jedno mesec, mesec i po i tek sam sad primetio da mi ne reaguje kako treba rotacija na telefonu...jel neko imao slican slucaj i sta je radio sa njim???
mrzi me samo zbog toga da ga nosim na servis...jel moguce da je nesto softwarski zeznuto??
ne bi ni primetio ja da nisam imao u ruci drugi tattoo koji okrece odmah sve, dok je moj okretao al sa dosta zakasnjenja...
i ubacih par igrica, voznji pretezno, da vidim sta i kako i skontah da ne mogu nista takvo da igram jer mi auto pobegne pri voznji, ili ide samo u krug...
:shock:

aj neki savet ako je neko imao slicnih problema...

edit...
problem resen kalibracijom posle par neuspesnih pokusaja nakon kojih sam odlucio da napisem gornji deo texta...
treca kalibracija i restart telefona je sredilo stvari...

dexxter
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 25. Apr 2010. 12:21

Post od dexxter »

Pozdrav ljudi :)

Posto imam neke nedoumice oko rutovanja i fleshovanja Tattoo-a a nisam dobio puno pomoci na xda-developers a ovde prepoznajem neke nase ljude sa tog foruma postavicu neka pitanja... mozda budem bolje srece ovde....

Bezbroj puta sam odradio procedu "root 1 click + recovery" ali uvek dobijem root u adb shell-u ali nikad u terminalu na samom Tattoo-u.
Verzija sw mi jeste 1.67.405.6 ali se opet pitam da nije nesto do samog oficijelnog rom-a pa sam mislio da ga fleshujem ponovo. E sad, odradio sam recoveru na gold card pa me interesuje da li je direktorijum "nandroid" ustvari kompletan i potpun imidz mog Tattoo-a, odnosno ako nesto ne ispadne kako valja hocu li sa gold card i tim direktorijumom na njoj da vratim moj Tattoo u potpuno isto stanje kakav je sad, znaci podesavanja, aplikacije itd ili cu nesto nepovratno da izgubim?

hvala vam unapred :)

drjerremy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 25. Apr 2010. 22:24

Post od drjerremy »

Ako kojim slucajem nesto zabrljas,uvek mozes da vratis stara podesavanja(instalirene apk,i sl)...tj.da vratis stari oficielni rom....samo pazi,sacuvano ti je samo ono sto si instal,ili podesio pre nego sto si napravio backup starog roma....konkretno ja...par dana koristim kuvani 2.1..pa kad me smori,vratim na stari rom...uvek na kartici imam oba backupa....I,da....pre nego resis da promenis rom,uvek pre toga napravi backup,ovog na kome si trenutno...

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

a da li, s obzirom da se ubacivanjem kuvanog roma automatski gubi garancija, da li je povratkom na oficijalni rom ponovo garancija vazeca...? :?
Samo nek se rolaju....sarme.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Pera Detlic, odakle ce oni da znaju da si ti flesovao telefon sa nekim drugim softwerom pa vratio na fabricki ? Barem je tako na WM a cisto sumnjam da je drugacije na androidu.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od xerosoft »

dimi89, pa ako su imalo pametni kada se telefon odnese na servis onaj cika sto ga nakaci na komp on javi jesi li ubacio custom recovery i jesi li ga rutovao i to odmah znaci gubitak garancije bar kako sam ja upucen :unsure:

drjerremy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 25. Apr 2010. 22:24

Post od drjerremy »

Bas tako...rootovanje=zbogom garancija!!! Ali,flesuj opet oficijelni rom,i zbogom root :D :D :D...u ostalom,sta ce ti garancija...posto je ocigledno da nikada nece izaci update za tattoo,opusti se i uzivaj...gledaj na to ovako: Kao kad kupis nov PC...cas ti na njemu XP,cas Win7 itd :D :D

dexxter
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 25. Apr 2010. 12:21

Post od dexxter »

Ok, to mi je jasno, a znaci "nadndroid" folder jeste KOMPLETAN backup mog telefona? Znaci kad ga vratim telefon je u stanju kao da nije ni fleshovan??

Izmenio: IDzO
*Zabranjeno je citirati cele poruke*
Sledeci put brisanje bez obavestenja!

Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

Odgovori