Koji program da koristim za Desire? Ubacila sam igo my way 8.4.2.124036, ali mi izbaci veoma mali prozor kad se startuje aplikacija. Da li ima neki da je full screen? Hvalaaaa
Skinula sam Motonav za Desire, sa odgovarajucom rezolucijom. E sada imam drugi problem, kad hocu da startujem aplikaciju trazi mi da ubacim MOTONAV SD card. A to nemam, jedino sto sam imala kad sam skinula sa neta program je APK fajl...
Gde mogu da pronadjem to jel zna neko?
wasssup napisao:Koju vi verziju mape SCG koristite? Ja imam garmin 5.0.0.20 i 1.9... Pa me zanima da li da nabavljam neku noviju mapu? Video sam da ima 2.2(cini mi se)
kod mene xt 5.00.60 + scg 2.2 + adria 3.0
radi dobro na E52 (i sa uključenom rotacijom ekrana i prikazom 3D) mada se mnogi žale da zakucava...
mape još nisam imao prilike detaljnije da testiram (malo po NS) jedino što mi smeta je nepreciznost od nekih 20-tak metara... ili sam ja previše zahtevan?
ranije sam na n95 imao scg1.9 i bio sam prezadovoljan... moj savet je da ako ti sve super radi ništa ne diraš...
palantir, imaš na nekoj od prethodnih strana sve kako je setovano kod mene i kako radi bez zastajkivanja.
Naravno to ne znači da ti moraš da isključiš sve kao ja već da je to ono što sam ja našao za potrebno i tako koristim.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Koju verziju garmina da ubacim u E 72 ?
Da li sve verzije rade normalno na E 72 zbog druge rezolucije ekrana ili moram da nadjem iskljucivo za rezoluciju 320x240
Ljudi jel postoji neka aplikacija koja ca da mi sluzi kao Km/h u kolima, za n95, znaci da mi prikazuje brzinu kretanja, a da nije Garmin?
Googlujem i nista ne pronalazim
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.