Vlasnik sam N82 vec dve godine,odlicno me sluzi ali bih ipak voleo da promjenim telefon.Posto bi novi telefon trebao da me sluzi bar dve ili tri godine ne bih zeleo da pogresim pri izboru.Velicina,masa,izgled su mi skroz nebitni.Ono sto mi je najbitnije je surfanje netom preko telefona,pa mi se cini da je N900 na osnovu procitanog daleko najbolji.Volio bih da cujem vase misljenje,pogotovo vlasnika N900 ili ako imate mozda drugi prijedlog.Naravno bitna mi je i kamera,stabilnost i brzina samog OS i da cijena nije veca od 500 eura.Unaprijed hvala na svim pametnim savjetima i prijedlozima.
Pozdrav svim clanovima foruma.
N900 ili ima nesto bolje !?!
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Ljudi su u pravu, N900 nije zaokruzeno resenje, podrska nije na nivou Androida, sto je velika steta zbog neiskoricenog potencijala. Mislim da je po pitanju net surfovanja N900 ipak na prvom mestu ali postoji dobra tendencija da nece jos dugo biti. Noviji HTC modeli ce ga, ukoliko vec nisu, ubrzo stici. Brzina i stabilnost, kao i kamera su definitivno na strani HTC-a. Jos jedan glas za HTC Desire.
Poz
Poz
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 22. Maj 2010. 15:37
- Kontakt:
Desire je po onome sto sam citao i gledao zaista sjajan,posebno brzina.Medjutim u svim recenzijama o N900 se istice ta njegova prednost u surfanju netom koja je najslicnija pravom racunaru.Takodje se istice direktno pustanje video sadrzaja sa stranica koje isti sadrze.Cini mi se da je tu malo Desire slabiji bar po onome sto sam ja citao i gledao ali nisam imao priliku da se sam uvjerim.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Fikus, upravo je to i njegova glavna karakteristika surf. Pored toga ima i veoma udobnu tastaturu, veoma zanimljiv izgled, nije mnogo "nosen" telefon i uvek ga mozes dobro i brzo prodati jer je Nokia. Jedina mana je sam OS koji jos nije dovoljno razvijen, sto ne znaci da je los. Nisam imao puno vremena da se igram sa ovim telefonom ali mi se veoma svidja.
Sada po meni najbitnija stavka 500 eura
Pa za te pare moze da se kupi dobar telefon do 250 eura (izbor je krajnje ogroman) i isto tako dobar netbook kao sto je ivan rekao.
Sada po meni najbitnija stavka 500 eura

Pa za te pare moze da se kupi dobar telefon do 250 eura (izbor je krajnje ogroman) i isto tako dobar netbook kao sto je ivan rekao.