HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Prema jednom tutorijalu za market patch kaže ovo
EDIT : Complete guide
Download the SDK from here then unzip it where you want to, for example I choose C:\android-sdk-windows\ then launch SDK Setup.exe (as administrator under Vista and 7) and follow the instructions.
When it's done, press Windows + R and type cmd then press Enter. Type cd C:\directoryofSDK\tools (in this example it's cd C:\android-sdk-windows\tools) then type adb push Vending-Tattoo-patched.apk /system/app/Vending.apk (don't forget to copy Vending-Tattoo-patched.apk in \tools\ directory, in this case it's in C:\android-sdk-windows\tools)
E sada ja pojma nemam šta je ovo SDK i pitam da li je ovo sigurno raditi...
EDIT : Complete guide
Download the SDK from here then unzip it where you want to, for example I choose C:\android-sdk-windows\ then launch SDK Setup.exe (as administrator under Vista and 7) and follow the instructions.
When it's done, press Windows + R and type cmd then press Enter. Type cd C:\directoryofSDK\tools (in this example it's cd C:\android-sdk-windows\tools) then type adb push Vending-Tattoo-patched.apk /system/app/Vending.apk (don't forget to copy Vending-Tattoo-patched.apk in \tools\ directory, in this case it's in C:\android-sdk-windows\tools)
E sada ja pojma nemam šta je ovo SDK i pitam da li je ovo sigurno raditi...
Nokia Lumia 820
Zašto ne bi bilo sigurno to je Android SDK napravljen od strane Googla.
http://en.wikipedia.org/wiki/Software_development_kit
http://en.wikipedia.org/wiki/Software_development_kit
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Ja ne mogu nikako ubaciti ovaj jebeni patch za market...
Uradim root opet i fino u tutorijalu piše
sada treba ukucati sledecu komandu kako bi proverili da li je root uspeo:
# id
onda bi trebalo da dobijete nesto nalik ovome:
uid=0(root) gid=1000(shell) groups=1003(graphics),1004(input),1007(log),1011(a db),1015(sdcard_rw),3001(net_bt_admin),3002(net_bt ),3003(inet)
*ovde je najvaznije da je uid=0(root), to znaci da ste uspesno rootovali telefon
I meni isto tako piše, ali kada kucam da ubacim patch ne može
Uradim root opet i fino u tutorijalu piše
sada treba ukucati sledecu komandu kako bi proverili da li je root uspeo:
# id
onda bi trebalo da dobijete nesto nalik ovome:
uid=0(root) gid=1000(shell) groups=1003(graphics),1004(input),1007(log),1011(a db),1015(sdcard_rw),3001(net_bt_admin),3002(net_bt ),3003(inet)
*ovde je najvaznije da je uid=0(root), to znaci da ste uspesno rootovali telefon
I meni isto tako piše, ali kada kucam da ubacim patch ne može
Nokia Lumia 820
Kako da skinem apps sa ovog sajta .. ? http://www.androlib.com mislim,jel moze nekako download na komp direktno..pa da iz kompa ubcim apps u tatto ? il kako .. danas sam uzeo fon.. pa ako moze neka pomoc .. hvala vam ..
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
lacko1984, a jel ti zaista ocekujes da mi svi nemamo pametnija posla nego da pamtimo koji si problem imao?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- Master Joda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 16:30
- :: iPhone 8 Plus
evo mog problema koji se desio na dva modela htc tattoo-a, molim nekog ako je imao iste probleme da iznese svoje misljenje, jer po meni to je u pitanju neki fabricki problem
-kvar je primećen na gornjoj desnoj cetvrtini ekrana, komande nisu bile precizne i gotovo pojednine funkcije zbog toga nije bilo moguće nikako aktivirati, prilikom uradjene „Calibration“ problem u tom delu ekrana je rešen, ali se tom prilikom taj isti problem seli na donjoj desnoj polovini ekrana gde je skoro nemoguće kucanje sms porka i kucanje brojeva za pozivanje. Zbog tih problema uradjeno je i resetovanje telefona na fabričko podešavanje gde se ponovo javlja problem u gornjoj desnoj četvrtini ekrana, i tako sve iznova-
-kvar je primećen na gornjoj desnoj cetvrtini ekrana, komande nisu bile precizne i gotovo pojednine funkcije zbog toga nije bilo moguće nikako aktivirati, prilikom uradjene „Calibration“ problem u tom delu ekrana je rešen, ali se tom prilikom taj isti problem seli na donjoj desnoj polovini ekrana gde je skoro nemoguće kucanje sms porka i kucanje brojeva za pozivanje. Zbog tih problema uradjeno je i resetovanje telefona na fabričko podešavanje gde se ponovo javlja problem u gornjoj desnoj četvrtini ekrana, i tako sve iznova-
- Master Joda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 16:30
- :: iPhone 8 Plus
ako gledamo po pitanju IMEI-a dva telefona se razlikuju, sve drugo ide njima na cast, ako su me slagali i nekako uvalili isti fon veliko im hvala!!! kod oba modela kavar se javio skoro u identicnom vremenskom periodu, nagde posle 2 meseca korišćenja.
manje vise to sto ja imam problem, najvise me zanima da li neko od ovde prisutnih forumasa ima ili je imao isti ili slican problem koji sam opisao u predhodnom postu.
manje vise to sto ja imam problem, najvise me zanima da li neko od ovde prisutnih forumasa ima ili je imao isti ili slican problem koji sam opisao u predhodnom postu.
Koju arhivu kad raspakujem? I ne znam na koji link mislis, za te fajlove sto treba da ubacim.Ivan Cirkovic napisao:@ Marko.85
Kada raspakujes arhivu moras napraviti u telefonu iGO folder,pa u njemu imas folder content i licence...Znaci to moras da napravis pre nego sto krenes da ga instaliras.Fajlove koje ces ubaciti u ova dva foldera su ti na tom linku koji sam ti dao.Ako si ih vec skinuo samo napravi foldere i raspakuj ih...Svi se zeznu kod krekovanja,ali tu smo da se pomazemo.
iGO/content i licence,pa tek onda instalacija
Plz help.
Izvini sto tek sada odgovaram, bio sam na odmoru.
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
@Ivan Cirkovic
Meni u foldru licence stoji samo jedan fajl "Android_Amigo_WW@1001_JM-PPCW.lic"
Probao sam sve ponovo i sada mi kaze da mi je nepotpun folder licence...
Jos nesto, nisam ponovo radio root, vec samo obrisao iGo i opet instalirao ovako kako si mi rekao. Da li treba opet root da radim mozda?
Meni u foldru licence stoji samo jedan fajl "Android_Amigo_WW@1001_JM-PPCW.lic"
Probao sam sve ponovo i sada mi kaze da mi je nepotpun folder licence...
Jos nesto, nisam ponovo radio root, vec samo obrisao iGo i opet instalirao ovako kako si mi rekao. Da li treba opet root da radim mozda?
HTC Tattoo
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Imam sledeci problem:
Kada hocu da proverim stanje na postpajd racunu na broj 1260 i stavim ? kao po pravilu, ne salje mi povratnu informaciju...Sta bi moglo da bude?
Takodje ljudi koji imaju vip kartice ne mogu da mi posalju poruke.
da li je nesto u podesavanjima za poruke ili vec sta i gde da podesim da resim problem?
Hvala unapred
Kada hocu da proverim stanje na postpajd racunu na broj 1260 i stavim ? kao po pravilu, ne salje mi povratnu informaciju...Sta bi moglo da bude?
Takodje ljudi koji imaju vip kartice ne mogu da mi posalju poruke.
da li je nesto u podesavanjima za poruke ili vec sta i gde da podesim da resim problem?
Hvala unapred