Samsung Wave (S8500)/Wave II (S8530) Bada platforma
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 20. Nov 2008. 03:04
Dobro veče,
evo preciznih podataka o trajanju baterije, preuzeto iz "GSMArena"
* 90 minutes of video playback
* 2 hours music playback through loudspeaker
* 40 minutes voice call
* 20 minutes games
* 50 minutes browsing
* 30 minutes general usage
* 10 minutes navigation
* 20 minutes shooting photos and videos.
We should also keep in mind that the wave was hooked to a 3G network at all times so stand-by also took its toll on the battery.
After we recharged the handset we also conducted a dedicated video playback test and the results were equally impressive. The S8500 Wave endured 8 hours and 40 minutes of SD XviD video playback before it’s battery level reached 10 percent at which point the video player was automatically switched off. The screen brightness was set to 50% for both tests.
Pozdrav.
evo preciznih podataka o trajanju baterije, preuzeto iz "GSMArena"
* 90 minutes of video playback
* 2 hours music playback through loudspeaker
* 40 minutes voice call
* 20 minutes games
* 50 minutes browsing
* 30 minutes general usage
* 10 minutes navigation
* 20 minutes shooting photos and videos.
We should also keep in mind that the wave was hooked to a 3G network at all times so stand-by also took its toll on the battery.
After we recharged the handset we also conducted a dedicated video playback test and the results were equally impressive. The S8500 Wave endured 8 hours and 40 minutes of SD XviD video playback before it’s battery level reached 10 percent at which point the video player was automatically switched off. The screen brightness was set to 50% for both tests.
Pozdrav.
korisnikboban, ma dzaba ti druze sta pise GSMarena posto u principu retko kad oni testiraju finalnu verziju telefona, realno kad pogledas 1500mah baterija nije losa, samo je pitanje kako je optimizovana usteda energije zbog velikog ekrana i brzog procesora. Inace gledah po netu i vidim da je Wave u PREORDER-u u skoro svi net prodavnicama pa me interesuje gde si ga uzeo i koliko si platio ako nije tajna? 

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
hibiskus, ekran od 3,3" i nije preveliki, a sem toga "Super AMOLED" ekrani trose dosta manje od klasicnih ekrana, tako da ekran nije poseban problem.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
hibiskus, Wave je vec nekoliko nedelja u slobodnoj prodaji, a da ne bi bilo reklame, obrati mi se na pp ako te interesuje telefon, da ti dam par linkova gde ga prodavaju.hibiskus napisao:korisnikbobanInace gledah po netu i vidim da je Wave u PREORDER-u u skoro svi net prodavnicama pa me interesuje gde si ga uzeo i koliko si platio ako nije tajna?
Ako imas priliku da nesmetano nabavljas telefone preko interneta, znam dva odlicna sajta za to...
-
- Redovni učesnik
-
- Redovni učesnik
Dobro vece,
najnoviji SW VER ili firmware je S8500XXJF1/S8500XAJEG,
koji je KIES dopustio da se dopuni.
KIES je sada moguce preuzeti i sa jednog naseg domaceg linka.
Sada kada se kuca poruka imate tzv. "Swype text input" koji poseduju telefoni sa android platformom.
Vucete prst po slovima i telefon pamti poslednje slovo gde ste stali i ispisuje ga.Nema vise nisanjena slova, iuzvanredna stvar.
najnoviji SW VER ili firmware je S8500XXJF1/S8500XAJEG,
koji je KIES dopustio da se dopuni.
KIES je sada moguce preuzeti i sa jednog naseg domaceg linka.
Sada kada se kuca poruka imate tzv. "Swype text input" koji poseduju telefoni sa android platformom.
Vucete prst po slovima i telefon pamti poslednje slovo gde ste stali i ispisuje ga.Nema vise nisanjena slova, iuzvanredna stvar.

Prvi telefon sa preinstaliranim Swype sistemom je imao Samsung Omnia II, dok se sama aplikacija moze skinuti i instalirati i u Android telefone. Beta verzija za Android je izasla odmah negde pre pocetka 2010. godine i testirana na Motoroli Droid.korisnikboban napisao:Sada kada se kuca poruka imate tzv. "Swype text input" koji poseduju telefoni sa android platformom.
Za sada jedino Samsung Galaxy S dolazi sa preinstaliranom Swype aplikacijom...
Sta znam, nekako mi se ne svidja taj novi unos teksta...

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 16. Jul 2010. 08:37
Pozdrav svima, evo od sutra i ja postajem ponosni vlasnik ovog telefona. E sad imam jedno pitanje, posto je telefon kodiran na Telenor mrezu bar tako kaze onaj koji mi je prodao, a nije ga ni probao posto je u kutiji neotvaran. E sad me zanima da li to neko moze da potvrdi ili opovrgne?? A ako je kodiran da li neko zna gde se vrsi dekodiranje i koliko kosta???
Unapred zahvalan
Unapred zahvalan
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Nikola Vapa/CA, mislim da jos uvek nije izaslo nista od poznatijih GPS aplikacija (Garmin - Igo) za Bada platformu. Uskoro bi trebalo da se pojavi NDrive.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Mene zanima kako se moze izlogovati i dali uopste moze sa aplikacije facebook.Meni to nije poslo za rukom ,promenuo sam pasvord preko racunara i sad mi na telefonu kad udjem u aplikaciju facebook ostaje e/mail adresa koju nemogu da izbrisem i trazi mi pasvord.Kako jos to da resim jer bi hteo da se ulogujem na drugu adresu.
Pozzdrav
imam jedno pitanje
danas sam uzela telefon u radnji u beogradu
<SW VER>
S8500XXJEE
<CSC VER>
S8500OXAJEC
i imam sledeci problem
Ukjucen mi je wifi, signal je dobar ( sedim pored rutera), nijednu od aplikacija ne mogu da pokrenem, ni samsungapps, ni fb,twiter i ostale koje su vec u telefonu. Jedino sto mi radi to je internet i youtube. Podesavanja za gprs i mms , nemam , mada mislim da to i nema veze, ...dakle kada bilo sta pokrenem dobijam informaciju "set connections for network servises" i samo da napomenem da nisam nista cackala po telefonu, samo sam ga ukljucila i to je to
Pozzdra i hvala nekome ko mi pomogne
Garant ima neka fora, ali ja je ne znam

imam jedno pitanje
danas sam uzela telefon u radnji u beogradu
<SW VER>
S8500XXJEE
<CSC VER>
S8500OXAJEC
i imam sledeci problem
Ukjucen mi je wifi, signal je dobar ( sedim pored rutera), nijednu od aplikacija ne mogu da pokrenem, ni samsungapps, ni fb,twiter i ostale koje su vec u telefonu. Jedino sto mi radi to je internet i youtube. Podesavanja za gprs i mms , nemam , mada mislim da to i nema veze, ...dakle kada bilo sta pokrenem dobijam informaciju "set connections for network servises" i samo da napomenem da nisam nista cackala po telefonu, samo sam ga ukljucila i to je to
Pozzdra i hvala nekome ko mi pomogne
Garant ima neka fora, ali ja je ne znam