Koji touch Wi-Fi telefon uzeti?
Koji touch Wi-Fi telefon uzeti?
Zelim da kupim sebi neki touch screen telefon, koji ima Wi-FI. Problem su pare, i mogao bih da izdvojim oko 170e. Sad, znam da je to prilicno mala cifra s obzirom sta trazim, ali nasao sam nekoliko stvari.
Naisao sam na Samsung S5620 Monte, cena mu je oko 160 evra, i pruza otprilike sve sto je meni potrebno, a uklapa se u moj budzet. Bio sam spreman da ga kupim dok nisam nasao polovan (savrseno ocuvan) HTC Magic. I tu je nastao problem, jer ne znam za koji da se odlucim. HTC mi deluje pouzdanije, brze, ali me najvise plasi onaj trackball.
Sve u svemu, potrebna mi je pomoc, a od koristi mi je i ako imate neki bolji predlog, tj neki bolji aparat.
Naisao sam na Samsung S5620 Monte, cena mu je oko 160 evra, i pruza otprilike sve sto je meni potrebno, a uklapa se u moj budzet. Bio sam spreman da ga kupim dok nisam nasao polovan (savrseno ocuvan) HTC Magic. I tu je nastao problem, jer ne znam za koji da se odlucim. HTC mi deluje pouzdanije, brze, ali me najvise plasi onaj trackball.
Sve u svemu, potrebna mi je pomoc, a od koristi mi je i ako imate neki bolji predlog, tj neki bolji aparat.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Magic, je svakako mocniji telefon i dajem mu veliku prednost. Posto ja imam "blagu averziju" prema polovnim modelima ja bih u ovoj situaciji verovatno uzeo Monte, ali nema sumnje da je Magic mocnija masina. ("blaga averzija" == nikada ne kupujem polovne telefone).
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- tomas.hokenberi
- Moderator
antec, pa ima "kuvanih romova" i za Spicu i druge Samsung Android telefone, npr. postoji foram posvecen "kuvanju" i modovanju Samsung Android aparata.
- tomas.hokenberi
- Moderator
antec, imas npr. Samdroid forum, a ima i drugih.