Samsung I5700 Galaxy Spica

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

bestboy, a sto konvertujes divx filmove. Samo ih ubacis i sve radi glatko?
Inace prodao spicu juce tako da za sada ostaje samo X1.
I da probao sam sam da kuvam tj. dokuvavam i sve je radilo dobro mada nema ni potrebe za tim.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

jerkann
Морам брате јер су ми скоро сви филмови 1280х720 и тешки око 2-5гб.
Па то и ја кажем све ми је ок, сем тог проклетог кашњења звука, па не видим неку потребу за кувањем.

Купујеш неки други модел или остајеш на ВинМоб?
:)
Слобода или смрт

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

bestboy, a pa dobro onda. U sustini nemas potrebe. Ja sam na mom telefonu bio instalirao najnoviji kuvani softver sa foruma koji si ti ranije naveo, rootovao ga i telefon je radio kao zmaj.
steta sto ne postoji nijedan player (ili ga ja nisam nasao) koji cita mkv format jer su filmovi dobrog kvaliteta a teski svega 300 Mb.
Necu da menjam X1. Zadovoljan sa njim u potpunosti. Hteo sam da uzmem Nokiu C6, ali mi se motor pokvario i odose pare na drugu stranu.

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

jerkann
Значи неће да дођу у сукоб онај апдејт са којим сам урадио роот и овај кувани фирмвер ако буду у исто време на картици? :?

Rockplayer би требао да репродукује .мкв али ја када га инсталирам и покушам било који видео да отворим, враћа се у мени за одабир фајлова. :wacko:
Слобода или смрт

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

bestboy, ne bi trebalo. Ja sam pravio jedan update i u sustini nije losa fora, ali nista posebno sve to moze i drugacije da se odradi.
Pa upravo to. probao sam i ja rockplayer i nije hteo. Bila bi strasna fora kad bi mogao da pusta mkv. bre ces da skines 300 Mb nego da konvertujes 5Gb.

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

koliko dugo se puni spica? ja ga punim bar 2 sata i kada ga skinem sa punjaca odma se smanji baterija na 80%. nemam pojma ni koliko moze da izdrzi baterija ako se normalno koristi, jer ja koristim spicu nenormalno :) (filmovi. internet itd)
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

N-tchbl
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 13. Dec 2007. 19:54

Post od N-tchbl »

wucinac to bih i ja da znam, da li je moj telefon nenormalan (sad bar nije jedini) ili o cemu se radi,
ili ce neko da me nasamari i kaze da je ipak trebalo da ispostujem staromodnu foru formiranja baterije jer ovakva kakva je (neformirana, naravno.. po pravilniku upotrebe baterija iz 21og veka :roll: ) izdrzi jedva dan i po i imam isti taj problem sa 80% baterije tik nekoliko minuta nakon skidanja sa punjaca, makar na punjacu telefon bio i po celu noc. Hm.. :wacko:
I5700 Galaxy Spica w/ CM a8.3 | Kingston 4gb | Sennheiser CX 300

voodoons
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Maj 2005. 10:04
Kontakt:

Post od voodoons »

padne i na 75% ali onda posteno drzi do 30%.. na 30% ponovo brzo pocne da ide nadole i dodje i do 1% kad nece da primi poziv vise..

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

da li se i vama pobrkaju tonovi za zvono, alarm, upozorenja i poruke? :x moguce da to ima veze sa usb-om, ili sa necim drugim? desavalo se ovo nekom? melodije biram pomocu RRingtone programa. nekad mi se dese i da sam izbrise melodiju koju sam dodao u system ringtone. jer ima neka druga aplikacija da probam? :shock:

uspeo sam da resim problem. u temi Najkorisnije aplikacije za Android OS sam nasao resenje. inace i RRington mi je pravio probleme, sada kada ga nema je sve uredu :)
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

jer zna nelo kako mogu da iskljucim gprs? stalno nesto skida. iskljucio sam i background data i opet se konektuje i skida. nekad skine i do 300 kb odjedno a neznam sta je skinuo :x. jer postoji neka aplikacija da se vidi koja aplikacija koristi gprs i koliko?

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

wucinac
Инсталитај Quick Settings па искључи шта хоћеш :wink:
Слобода или смрт

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

bestboy, to sam instalirao. instalirao sam i toggle data widget, ali mi idalje nesto vuce kb-e. sam od sebe nesto skida :smutny:

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

wucinac
Чек бре како опет скида? :shock:
Јел ти се јављује иконица за активну везу? Светле оне стрелице?
Ако нема тога, како си закључио да постоји пренос података? Нет бројач, стање на рачуну? :blinky:
Слобода или смрт

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Ja sam na svoj telefon instalirao milion aplikacija i nikada mi se nije desilo da aplikacija skida nešto sa interneta bez razloga tj, ako je ja nisam podesio da skida.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

wucinac, promeni samo pass u podesavanjima za konekciju. To ti je najsigurniji nacin da ubijes net.

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

bestboy, Azimuth, kada iskljucim sa widgetom gprs onda nema problema. samo kada je ukljucen gprs. imam instaliran netcounter i tamo vidim koliki je bio preno podataka za gprs i wifi, a za racun se valjda necu iznenaditi jer pazim i imam 50mb dodatak. danas sam root-ovao i napravio master reset, instalirao app2sd i opet se isto ponasa.

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

wucinac,sticajem okolnosti znam koji postpaid paket trenutno koristis :roll: :wink: ,moj ti je savet da krajem meseca odjavis taj dodatak,i da od sledeceg meseca predjes na Postpaid 1000.
Tad te taj "skriveni" saobracaj i nece mnogo brinuti,imaces 250 MB na raspolaganju svakog meseca. 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

Fox, ovo i nije toliko lose. mada sam imao mix 1000 i bilo mi je vec puno da placam, ovo se cini da bi vredelo probati. neznam koliko puta mogu da menjam tarifu? :wink:

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

wucinac,X puta,s tim da je samo prva promena besplatna,svaka naredna se placa ~50 dinara.
Ako te jos nesto interesuje oko tarifa,skokni na podforum Operateri,da ne bi ovde i dalje isli u off. 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

DjALA
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 18. Sep 2010. 13:28

Post od DjALA »

moze jedno pitanje,nedavno sam dekodirao svoj i5700 sa mt:s-a i sad bih htio da ga update-ujem na noviju verziju android platforme na 2.1,trenutna je 1.5,instalirao sam pc suite i usb driver ali ne mogu da se povezem na svoj laptop....navikao sam na nokiu koju sam mnogo puta update-ovao bez problema....ajte molim vas javite mi kako da sve to rijesim

Odgovori