Wicker Man napisao:Pa N97 je nekako predvodnik te situacije.Secam se kad su ga najavil svi slinili za njim,naslova na sve strane,ma nema covek bi rekao posle njega potop.Medjutim kad izadje razocarenje za razocarenjem su se nizali.Retki su bili sretnici kojima je zapao dobar primerak.
N97, a pre njega N96... Mnogo duze su oni u g:roll:

a. Tuzna je prica da satro ubedljivi lider pravi telefone za koje vise nisi siguran u kvalitet onoga sto kupujes. Ko da je Kinez, a ne Nokia. A nazalost zaista je tako. I neka su izgubili ogromno poverenje koje su imali- svako zanje ono sto je posejao, nisu oni tek tako izgubili udeo u popularnosti i fanovima (mind share). Hteli su da se voze na leru... Vozite se sada. Ali poverenje se danas tesko vraca. Uvek bilo i bice.
Ovaj put zaobilazim Nokiju u sirokom luku, tacno znam da ce me neka komponenta zezati, nema sanse da su ovaj put odradili sve kako bi trebalo za te pare, a i OS je "nov", opet aplikacije sve otpocetka.
Na zalost po njih, ide pauza od dve godine sa HTCom, pa kada sazri MeeGo i dokaze se kvalitet izrade (koji je bar 10 godina iza Samsunga i HTCa), mozda cu opet razmisljati o Nokiji. Zalim. Ja razumem da su se borili, pa kao i da ih podrzimo, ali oni su nam prodavali plastikenere za 700 evra sa ubagovanim Symbianom i hardverom koji se za dve godine bukvalno raspadne u high-end modelima. Nosio sam N85 na garanciju (pricao sam vec o tome), bukvalno ga celog zamenili (tu su korektni, ali jbg. skontali da im nema druge, ili meni nov telefon pa makar po cenu gubitka ili tonu jos dublje, a na samom dnu mulj, bez povratka).
Nokiju jedino izvlaci ime... Ovog meseca, par njih me je pitalo koji model da kupe, "ali da bude Nokija". Stvarno trebas biti
nema tih odvratnih reci da prokockas veliko ime koje nosis.