Servisiranje - pitajte
Mirjana,
Zavisi koji telefon i koji proizvodjac.
U principu lakse puca slajd flet ,jer se stalno gnjeci,a opet s druge strane na preklop se lomi...
E sad postoje neki modeli gde je tako nesto izrazito,a neki gde je perfektno izvedeno gde flet skoro nikad ne crkava.
Spomenucu Nokijin legendarni model 7370 odnosno 7373 gde flet stoji u metalnom delu a maska se okrece oko njega.
Opet nasuprot tome Samsung E250 je legenda za servise jer mu je flet tako lose izveden da nema teorije da zivi dugo....
pozz
Zavisi koji telefon i koji proizvodjac.
U principu lakse puca slajd flet ,jer se stalno gnjeci,a opet s druge strane na preklop se lomi...
E sad postoje neki modeli gde je tako nesto izrazito,a neki gde je perfektno izvedeno gde flet skoro nikad ne crkava.
Spomenucu Nokijin legendarni model 7370 odnosno 7373 gde flet stoji u metalnom delu a maska se okrece oko njega.
Opet nasuprot tome Samsung E250 je legenda za servise jer mu je flet tako lose izveden da nema teorije da zivi dugo....
pozz
jerkann
Можеш преко е дућана да поручиш маску.
Ја сам тако набавио ону велику батерију за н82. (сећаш се)
Е сад сам им послао мејл за неку заштиту за spicu али ми не одговарају већ два дана.
Ууу кад им одем тамо...
Измена:
Ево данас су ми одговорили.
Јесам грешник...
Можеш преко е дућана да поручиш маску.
Ја сам тако набавио ону велику батерију за н82. (сећаш се)
Е сад сам им послао мејл за неку заштиту за spicu али ми не одговарају већ два дана.

Ууу кад им одем тамо...

Измена:
Ево данас су ми одговорили.
Јесам грешник...
Poslednja izmena od bestboy u Sre, 29. Sep 2010. 19:42, izmenjeno 1 put ukupno.
Слобода или смрт
- cyber_vrbas
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 20. Sep 2009. 16:36
Imam ja pitanje tj. treba mi savet i pomoć od vas koji ste serviseri ili ste to nekad bili...vec dugo pokušavam da nadjem dobar servis u Novom Sadu koji bi primio nekog (konkretno mene) na obuku, kurs, ili kako god to da nazovem...realno malo je dobrih servisera, a oni koji su dobri nece ni da cuju za to da prenesu na nekog to svoje znanje i veštinu...verovatno se plaše da će tako stvoriti sebi konkurenciju ili šta već...veliki sam ljubitelj mobilnih telefona, prilicno se razumem u elektroniku, imam zavidnu kolekciju mobilnih telefona, ali niko u ovom gradu neće da me uzme za ucenika, čak sam bio i spreman da dobro platim za tu uslugu ali ništa...toliko o tome..
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
@popara
Hhhmmm....veoma trezveno razmisljanje i korektno po mome misljenju....e sad meni velika nepoznanica ZASTO niko nije hteo da te primi...daj mi na PP gde si to sve bio pa cemo videti sta oni kazu, a u zavisnosti od toga mozda ti i organizujem nesto...i NARAVNO svaki ZANAT se placa(JA sam moj zanat 1999. PLATIO!!)...malo je ljudi danas svesno toga..pozdrav
@mezzano
U 2000 krseva po kutijama skupljenih za 11 godina ovoga posla kojim mi se zao resiti...Pozdrav
Hhhmmm....veoma trezveno razmisljanje i korektno po mome misljenju....e sad meni velika nepoznanica ZASTO niko nije hteo da te primi...daj mi na PP gde si to sve bio pa cemo videti sta oni kazu, a u zavisnosti od toga mozda ti i organizujem nesto...i NARAVNO svaki ZANAT se placa(JA sam moj zanat 1999. PLATIO!!)...malo je ljudi danas svesno toga..pozdrav
@mezzano
U 2000 krseva po kutijama skupljenih za 11 godina ovoga posla kojim mi se zao resiti...Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
- simtimservis
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 07. Okt 2010. 09:54
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
evo Ja sad da pitam velemajstore
jer ja nemam vise sta da radim...
posle flesovanja na HTC Magic,nije video mmc,dao sam ga kolegi,on ga je na riff-u skroz izbrisao,upisao novi boot,flesnuo rom...upalio se:)
radi memorijska,ali sa je telefon pomesao tastere
back mi je home,searc home...i tako sve za jedno mesto sa leva na desno
otvorio sam drugi magic sto mi je na servisu,zamenuo kompletnu tastaturu sa trackballom i opet isto,sad bar znam da je softverski...
odradio sam resete sve moguce...security je OFF...
molim predlog
jer ja nemam vise sta da radim...
posle flesovanja na HTC Magic,nije video mmc,dao sam ga kolegi,on ga je na riff-u skroz izbrisao,upisao novi boot,flesnuo rom...upalio se:)
radi memorijska,ali sa je telefon pomesao tastere

back mi je home,searc home...i tako sve za jedno mesto sa leva na desno

otvorio sam drugi magic sto mi je na servisu,zamenuo kompletnu tastaturu sa trackballom i opet isto,sad bar znam da je softverski...
odradio sam resete sve moguce...security je OFF...
molim predlog
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
@skar
1. Da li je taj Magic 32A ili 32B?
2. Fleshovanje mislis na promenu ROM-a?
3. Zbog cega si uopste i menjao ROM na telefonu?
4. Koji ROM si TACNO koristio?
5. Odakle ideja da se bilo sta ceprka na RIFF-om kad je telefon bio "ziv"?
6. Jeste li ispostovali Uputstvo RIFF-a i sta ste TACNO sa RIFF-om uradili?
7. Koji ROM ste upisali posle akcije RIFF-om?
I meni najcudnije....zasto ovakva pitanja postavljate na Forumu ovde a ne na nekom "profesionalnom" Forumu?
Pozdrav
1. Da li je taj Magic 32A ili 32B?
2. Fleshovanje mislis na promenu ROM-a?
3. Zbog cega si uopste i menjao ROM na telefonu?
4. Koji ROM si TACNO koristio?
5. Odakle ideja da se bilo sta ceprka na RIFF-om kad je telefon bio "ziv"?
6. Jeste li ispostovali Uputstvo RIFF-a i sta ste TACNO sa RIFF-om uradili?
7. Koji ROM ste upisali posle akcije RIFF-om?
I meni najcudnije....zasto ovakva pitanja postavljate na Forumu ovde a ne na nekom "profesionalnom" Forumu?
Pozdrav
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
naveo sam namerno,da vidim da li je neko imao konkretno isti problem pa da se zna gde je zveket,samo to
jer na netu nema apsolutno nista sto se tog problema tice...
sto se tice tvojih pitanja kolega,sve je odradjeno u najboljem redu,ja sam se laicki izrazio,
ali je problem stran,zato sam i pitao!!!!
jer na netu nema apsolutno nista sto se tog problema tice...
sto se tice tvojih pitanja kolega,sve je odradjeno u najboljem redu,ja sam se laicki izrazio,
ali je problem stran,zato sam i pitao!!!!
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
@skar
Kako hoces....pitanja su bila svrsishodna da zakljucim u cemu je konkretan problem.
Pozdrav
Kako hoces....pitanja su bila svrsishodna da zakljucim u cemu je konkretan problem.
Pozdrav
Dobio sam na poklon Blackberry 8330, to je model za Americko trziste identican po izgledu i funkcijama sa modelom 8310. Problem je u tome sto 8330 nema slot za SIM karticu i zakljucan je na neku Americku mrezu. Da li postoji mogucnost da se ugradi citac SIMkartice da moze da se koristi i na nase mreze? Ako moze, da li je skupa takva operacija?
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
popara, NE
Pozdrav
Pozdrav