Koji telefon sa dobrom baterijom za oko 450 evra???

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
nikkks
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 01. Sep 2010. 20:32

Koji telefon sa dobrom baterijom za oko 450 evra???

Post od nikkks »

Ljudi imam veliku nedoumicu, potrebna mi je pomoc oko izbora telefona. Ono sto je potrebo da ima je dobra baterija, minimum 2 dana (2h razgovora, 2-3h muzike preko 3,5mm u autu, 1-2h wifi), dobru kameru min 5mpx, i trebao bi da ima fm transmitter, jer u kombiju nema mogucnosti za 3,5mm ni za cd. Trebao bi da ima tastaturu, posto trenutno koristim HD2 i pozivanje iz auta mi je prosto nauka (i velika muka). prethodna par telefona su 6220c, n95 8gb, n97, e72 i sad hd2. jel ima nesto baterija od e72, mogucnosti od n97 i hd2 i kamera 6220c. Znam da trayim skoro nemoguce, ali nesto priblizno. gledao sam n79, n81 8gb i n85. i da fond mi je do 450€, max 500€ Svaka pomoc je dobro dosla. Hvala svima unapred

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

nikkks, za ovakva pitanja postoji poseban deo foruma - Poredjenje modela. Uopste nije bitno sto su svi modeli koje razmatras Nokia (narocito sto Nokia deo foruma nije predvidjen za pricu o Nokia smart telefonima!). Zato ova tema ide tamo.

N79, N81 8gb i N85 su veliko nazadovanje posle HTC HD2 i ja ih uopste ne bih razmatrao. Ako ti je bitna tastatura pogledaj Samsung B7610 Omnia Pro. Ne moze se meriti sa HD2 ali ima qwerty.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 22. Mar 2008. 00:55

Post od Murinho »

pa nokia c6 ima sve sto si naveo..trenutno ga imam i zadovoljan sam njim...ali ako hoces sacekaj nokia e7...mislim da ne bi smeo da kosta mnogo vise od 500e
Samsung Galaxy Y Duos + SE k800 + Siemens a50

nikkks
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od nikkks »

@tomas hvala druze, uoste nisam zapazio ovaj deo foruma. HD2 nije ispunila moja ocekivanja, ni najmanje, to je telefon najvise za ljude koji 95% svog vremena provode u kaficu, za klince koji se loze na zestoke telefone i ljude koji zaista koriste njegove funkcije. Ja sam u sustini putnik, 70% vremena provodim u autu, tastaturu da mogu da zovem i kucam poruke, na ovom nema sanse. zelim bateriju 2-3 dana, da bi kod mene trajala dan, hd2 daje 2 dana slabog koriscenja i jedan dan kad se pegla, ipak ima ogroman ekran, ali ne i nezgrapan.
@ Murinho jel ima c6 transmitter, on bi mi i odgovara, nesto tipa je n97 9 touch pro2, ima i touch i tastaturu, to mi je onako solidno. ako ima onda cu njega i da uzmem.
PS. koliko drzi bateriju???

Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 22. Mar 2008. 00:55

Post od Murinho »

drzi bateriju oko 2/2.5 dana...zavisi moze i 3 ako ga ne mucis...dobro je sto ima i qwerty fizicku tastaturu
Samsung Galaxy Y Duos + SE k800 + Siemens a50

nikkks
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od nikkks »

da se javnem, vratio sam se na stari dobri E72, samo sto je ovaj beli. Mada imam mali problemcic, kad je ubacivan srpski zamenjena su slova Y i Z, ali sam se naviko vec drugi dan. Sad planiram da uzmem N97 za internet i navigaciju. Nisam samo siguran kako kod nje bese ide sa flash aplikacijama na internetu, gledanje klipova i fimova na net. Posto ovaj to ne podrzava

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

nikkks, E72 i N97 imaju posebne teme u Symbian delu foruma pa eventualna pitanja tamo i postavljaj.
E72 -> viewtopic.php?t=18176
N97 -> viewtopic.php?t=16760

Odgovori