Servisiranje - pitajte
- Stefan_Mcgrady
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 10. Jan 2010. 14:55
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
luca, telefon je "skinut" sa neke mreze tako da zvanicnom site-u te mreze mozete naci zvanicni update za Vas telefon ili napraviti debrand na 'cist" HTC kod nekoga ko to ume i moze (ili sami Google-ovati pa pokusati doci do resenja...)
Stefan_Mcgrady, moze bez problema
Pozdrav
Stefan_Mcgrady, moze bez problema
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
- Stefan_Mcgrady
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 10. Jan 2010. 14:55
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
Stefan_Mcgrady, onda Google u "ruke" pa polako....ALI oprezno sa time...BackUp full PM, RPL i sl OBAVEZNO.
Pozdrav
Pozdrav
Pozdrav,
Imam telefon sony ericsson w960 i do juce je sve lepo radilo,medjutim, danas ne moze da se ukljuci (desi se da zavibrira ali se ne ukljucuje) a kada se puni ukljuci se crvena lampica za punjenje. Ne moze da se updejtuje preko seus-a a ne mogu ni da ga flash-ujem besplatnim programima. Zanima me da li je kvar softverske ili hardverske prirode i da li vredi popravljati telefon?
Imam telefon sony ericsson w960 i do juce je sve lepo radilo,medjutim, danas ne moze da se ukljuci (desi se da zavibrira ali se ne ukljucuje) a kada se puni ukljuci se crvena lampica za punjenje. Ne moze da se updejtuje preko seus-a a ne mogu ni da ga flash-ujem besplatnim programima. Zanima me da li je kvar softverske ili hardverske prirode i da li vredi popravljati telefon?
Ljudi,moze li da se dekodira ovaj telefon,sa telenor mreze i koliko bi to kostalo!/Hvala unapred,pozz
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2512/Samsung/E2370
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2512/Samsung/E2370
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
darkonda, ORIGINAL komplet 120EUR
danlo, moze sta Vama odgovara da se menja, pitanje je samo kvaliteta...ORIGINAL kuciste 137eur
Pozdrav
danlo, moze sta Vama odgovara da se menja, pitanje je samo kvaliteta...ORIGINAL kuciste 137eur
Pozdrav
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
vrsrb871, redolsed otprilike
-flet
-zvucnik
-audio kontroler
-napajanje
-glavni procesor
-ploca
Pozdrav
-flet
-zvucnik
-audio kontroler
-napajanje
-glavni procesor
-ploca
Pozdrav
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 16. Dec 2010. 20:03
HTC HD2 je počeo da se pregreva za vreme punjenja. Android beleži nekih 49 stepeni (ne znam da li stvarno ima termometar na procesoru ili računa), dok u Windowsu nemam ništa čime bih izmerio, ali imam utisak da je ista stvar, i to tačno tamo gde i svi ostali prijavljuju pregrevanje između SIM i mSD kartice, malo ispod baterije (tu bi trebalo da je procesor) - ne na bateriji. I to svejedno je da li je u Androidu ili u Windowsu, i kad se to desi posle, od prilike, 10-15 minuta počnu da svetle zelena i narandžasta diodica naizmenično sa pauzama između, i pretpostavljam da je to neki odbrambeni mehanizam i da od tada prestaje da puni. Kad se malo ohladi sve iz početka. Malo su bolji rezultati kada se puni ugašen. I tada se prilično zagreva ali barem se napuni do kraja.
Any idea? Ovo je juče počelo da se dešava, znači nije do verzije sistema ili radija.
Edit:
malo se jesam bio zabrinuo ali sam (možda) našao rešenje:
Any idea? Ovo je juče počelo da se dešava, znači nije do verzije sistema ili radija.
Edit:
malo se jesam bio zabrinuo ali sam (možda) našao rešenje:
Može bris!I too have seen this issue after allowing the battery to go flat in Android.
The battery level drops too low and the charging system thinks the battery is faulty.
To resolve the issue, disconnect the charger and remove the battery for a minute.
Then replace the battery and reconnect the charger. Do Not power up the phone yet.
Leave the handset on charge for 10 minutes then you should be able to boot the phone.
The power level in the battery should now be within the normal use limits of the battery monitor.
To prevent this happening don't allow the battery to run completly flat in Android.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
E ovako, imam nokiu 6300 nekih 8-9 meseci i pre neki dan je poceo da se restartuje. to je trajalo do juce(restartuje, ali kad ga ponovo ukljucim radi).
Od juce prilikom ukljucivanja kada prodje znak nokia i one dve ruke on se restartuje i nemoze da se ukljuci.
Mene ineresuje kako i dali mogu sam da resim problem?
Citao sam negde po netu da moze da se telefon startuje u safe modu i da se onda formatira i instalira novi softver.
Nadam se da ce neko da mi da neki savet i da cu uspeti da ozivim telefon.
Pozdrav i hvala unapred!
Od juce prilikom ukljucivanja kada prodje znak nokia i one dve ruke on se restartuje i nemoze da se ukljuci.
Mene ineresuje kako i dali mogu sam da resim problem?
Citao sam negde po netu da moze da se telefon startuje u safe modu i da se onda formatira i instalira novi softver.
Nadam se da ce neko da mi da neki savet i da cu uspeti da ozivim telefon.
Pozdrav i hvala unapred!
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
dhasani, s obzirom na opis problema sklon sam posumnjati na fizicko ostecenje na ploci ispod glavnog procesora najverovatnije usled pada...za promenu SW-a potrazite temu sa NokiaServiceUpdate...
Mirko BGD, ne, jos uvek u Srbiji. Austrija, Bec najblize gde bi moglo po ceni od cca 40-tak eur-a
Mirko BGD, ne, jos uvek u Srbiji. Austrija, Bec najblize gde bi moglo po ceni od cca 40-tak eur-a