5530XM i prezadovoljan za sada...imao sam mnogo jace telefone pre toga ali sam prodao-dao-poklonio,tako da sada sam na ovom telefoncicu koji me je prijatno iznenadio,a od marta-aprila mozda galaxy s ili n8 cak...
Appple Iphone 3gs (16gb) - Nokia 5530 Xpress Music
Zapljuskujes glupostima bez potrebe talasas oduvace te famas 7-4 kalas.
od leta 2010 Nokia 6303i c nastavljamo do daljnjeg , a od pre neki dan totalno vraćanje korenima i uopste smislu namene mobilnog aparata i uredjaja kroz ALCATEL OT-505 prezadovoljan malim francuzem mislim da je uz nokiju ili neki drugi fon idealno sekundarno resenje
Imam Nokiju 5800 3 meseca, potpuno sam zadovoljan, izuzetan odnos ulozeno-dobijeno. Ima meni sve bitnije funkcije, i bateriju koja omogucava da to koriscenje dugo traje.
e i ja sam se danas ponovio! kupio sam nokia 6170 NOV! ceo je u folijama,ni minut life timer
Oduvek mi se svidjao taj telefon i sad sam konacno naleteo na jedan i to kakav!
yamaha-tzr50, pa taj telefon se proizvodio pre 6 god.gde ga nadje nov i za koliko para.
Sad sam gledaonjegove slike na areni i lepo izgleda ali steta sto nema blutut i ima malo memorije.
deksicom, nasao sam ga slucajno na ooglasima,dao sam za njega 2500din
Covek ga je doneo iz amerike i tamo je bila neka rasprodaja starih telefona i uzeo ga za 40 dolara.
Mogu postaviti i slike Ali stvarno jako lepa nokia..
Pre jedno mesec dana vlasnik Samsunga(I5800 Galaxy 3) i prezadovoljan telefonom...inace to mi je prvi android telefon.Pre njega 3 godine koristio neku Nokiu koja je prestala odavno da se proizvodi...
Uzeo obicnog dizajera pre par dana umesto DHD i moram priznati da su nebo i zemlja, DHD je mnogo bolji ali nisam mogao da odolim dizajeru (ponuda koju nisam mogao da odbijem )
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.