S60v5 - aplikacije, igre, teme...

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Odgovori
Boyan89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Feb 2010. 01:01

Post od Boyan89 »

ja sam ovo isprobao i da kucam tu deksicom, samo problem je sto mi samo stigne poruka sa tog broja tj kartice koja je ubacena u telefon,nista vise sem broja,a i posle instalacije ovoga mi je zabo spb shell i moram sa ga unistall pa instal ponovo...nesto se ubagovalo zesce....
Appple Iphone 3gs (16gb) - Nokia 5530 Xpress Music
Zapljuskujes glupostima bez potrebe talasas oduvace te famas 7-4 kalas.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Boyan89, pa sigurno ja zbog premalo ram-a jer ovaj pogram pri instalaciji trazi web konekciju i moguce da ti je zbog toga telefon blokirao.Meni je instalacija prosla bez problema ali tu sam se bunio koji telefon da upisem.
Kad se izlazi iz ove app.. na exit ona dtrazi kod da se izdje kod upisem i skroz izadjem,dali je tad aplikacija u funkciji tj.dali ce odraditi svoje ako se ubaci druga sim kartica ili mora da se izadje na hide i app... ostavi u pozadini da radi ako sa zeli da posalje sms pri promeni kartice ???
A to sto samo posalje broj te druge kartice pa ono sta ce ti drugo,to ti je dovoljno da se zapocne potraga za telefonom.A valjda moze i da ti da gps lokaciju ali kako to radi neznam.

Boyan89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Boyan89 »

deksicom, verovatno moze i da locira....ali to telefon koji ima gps naravno..Pa pazi nije meni blokirao telefon zbog rama,vec posle restarta telefona tacnije kada sam probao menjanje kartice tj kada sam vratio moju staru karticu spb shell nije radio i pisalo je critical error occured,sem shell-a sve je radilo savrseno,aplikacija se pokrece paljenjem telefona sto znaci da mozes da je drzis iskljucenu sve vreme jer cim ga upalis/li/le on se ponovo sam pokrece i istog trena salje sms na broj koji si izabrao...ja sam odmah testirao to

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Boyan89, probao sam i ja danas,isto kao i tebi sem broja nista drugo nije poslao ali dobro ipak je nesto.A kad sam vratio moju karticu on je pri paljenju trazio kod koji sam ukucao u aplikaciji,to je jos jedna zastita ali ako ja zaboravim taj kod sta je spas restart. :cry:

Boyan89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Boyan89 »

Hahah pa spas je reset naravno,ali procitao sam da ima aplikacija koja i posle hard reseta u 90% slucajeva ostaje instalirana u hiden modu...ta me vise interesuje nego ova,ali necu se zamlacujem na ovom jeftinom telefonu bas toliko oko toga,mada lepo je imati takvu aplikaciju u slucaju da nam telefon dobije "noge" solidna je ovo app ali kazem cuo sam da ima mnogo bolja,pokusacu da je pronadjem pa javljam

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Finalna vrzija iSMS V1.11.

Slika Slika Slika

P R E U Z I M A NJ E

Sa predhodnom beta verzijom sam imao probleme na dva telefona ova zasad radi dobro.

Boyan89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Boyan89 »

deksicom, skinuo sam ovo i ista je stvar :S bukvalno sve samo je dodat jedan skin... reci mi kako bih mogao da ubacim ovaj skin kao sa SS-a ???

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Boyan89, sta i sa ovom verzijom si imao problema kao sa predhodnom,meni je predhodna verzija bila otvarala ali nije se moglo nista raditi i bateriju mi potrosila za manje od 12 h.

Skin ubacujes pomocu Y-Browser pa ides u E,Data,FreeiSMS,Skins tu ga zalepi pa pokreni.

Druga razlia sa ovom verzijom je sto zahteva da radi u pozadini da bi ti ona i prihvatala poruke,i predhodne vezije su radile u pozadini samo sto se nije pojavljivao onaj kruzic.

Boyan89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Boyan89 »

deksicom, meni je prosla verzija radila extra,cak sta vise spb shell mi radio non stop i isms non stop i baterija trajala isto verovao il ne,kao i kad ne rade uopste,mada ovo je samo modifikovana verzija,ista tj ali neko je obrisao ruzan skin i stavio kineski crveni,a gde da nadjem ovaj skin sa ss-a??to me zanima

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Nokia Beta Labs Mobile Documents v0.9.20 S60v3 SymbianOS9.x Signed {Best Email App}

Slika

MOBILE DOCUMENTS offers Cloud-Boosted Push Mail - fast, easy, nice, intuitive and with a unique feature set that makes it different from any other mobile mail client and experience. Mobile Documents is the only app to do mobile documents, solving the #1 problem in mobile mail, heavy attachments. With unique patent pending remote attachmnet handling and cherry picking technologies it offers a different user experience and represents a paradigm shift in email. Please download and try it out. Enjoy!

To understand, the app can be viewed as a smart remote client on the Nokia phone that securely connects to the the cloud server-side. This means that all heavy stuff remains in the cloud where the heavy-lifting is done. For you that means that Mobile Documents stays in sync with all your primary email account all the time. Emails you send with Mobile Documents will be available on your desktop or web email, just as email you delete will be deleted, read/flag status etc.

Here is a list of highlighted features:

- NEW - Multi-Touch Pinch Zoom
- Touch Double-Tap (toggles between fit-screen and 100%), Long-Press initiates speed zoom mode, Swipe to pan + more in the toolbox
- Cloud-Boosted Viewing View attachments instantly, without any downloading first (streaming used)
- Cherry Picking Add attachments from emails (sent or received) and have heavy attachments sent instantly - no download - save 100% on bandwidth, time and cost
- Save Roaming Cost Read the text of individual doc pages (KB) instead of downloading entire heavy attachments (MB)
- PIN After providing your password you create a four-digit PIN of your choice. - Instead of typing the long password all the time, you just input the short PIN that protects your email. However, your password is never stored on your device (loss/theft of your device - either disable device PIN or change password via web interface).
- Document Support Images, PDF and Office documents
- Email Account Support Plug-and-play IMAP and native Microsoft Exchange (but not POP), works with Ovi, Gmail, Yahoo!, GMX and many more (but not yet with Hotmail, Live and MSN)
- NEW - Notification Widget Mobile Documents integrates with the messaging framework in Symbian^3
- You might ask yourself, what makes Mobile Documents different? That's easy. - Mobile Documents offers mobile documents. No other email client/service do including Nokia Messaging. There are other differences as well, but that's something that we leave for you to explore and discover for yourself on your Nokia.

Video

Compatibility and availability:

Available for Symbian^3, Symbian^1, and S60 3rd Edition FP1.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Ma i meni nije trosilo bateriju sve dok se iSMS nije zaglupio,evo sada mi je ukljucen HandyShell,iSMS i jos ponesto i trajanje je oko dva ipo dana.Trebao si da okacis sliku koji ti skin treba ali pogledaj pp.

zdravko1988
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 15. Feb 2011. 22:55
Kontakt:

Post od zdravko1988 »

poz imam jedan prob i to mali,e ovak imam n97 n95 i na n95 n gage platforma mi radi extra sve igre pokrece a na m 97 nemogu ni jednu igru inst da li ko zna u cemu je frka by the way obadva fona nisu krekovana tj otkljucana sa hallo i tim stvarima...pozzzz

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Na tom n95 dali su ful igre ili su trajal.Koje igre si u n95 ubacivao nepotpisane ili si ih kupovao.
Da bi u n97 mogao ubacivati krek n-gage igre telefon moras prvo hakovati pa ubaciti modovanu n-gage aplikaciju pa onda ides dalje ali o n-gage igricama imas ovde.

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Da li je neko koristio program Whats app ?! Kako moze da se rijesi problem, ako se program stalno konektuje na internet i ne znam da li moze da se odabere neka druga veza tipa Wireless, jer program se konektuje samo preko GPRS-a :angry:
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

HandyShel s60v5

Slika Slika

Mozda i boli od SPB Mobile Shell,trosi manje rama,oko 5 mb.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

SPB je odlican, ali jede ram, kao lud. :smutny:
Nije los ni vHome. Takodje, vrlo malo rama jede.

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

izaso je angry birds za s60v5. Java aplikacija sa ne bas odlicnom grafikom ali vrlo igriva. Upravo se igram.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Koji program za vremensku prognozu koristite? Ja sam koristio "AccuWeather", i nije loš, ali zanima me ima li nešto bolje od njega, i kad je reč o preciznosti i o samom programu?
snenad, odakle si je skinuo, jel free (ima li reklama u njoj)?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

mezzano mislim da je dati program možda i najbolji na v5.ja sam probao neka čudesa ali ni jedan se nije pokazao kao on.mislim da nije loš ni here and now ali to i nije program...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

snebivljiva azdaja
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
:: iPhone 14 Pro

Post od snebivljiva azdaja »

mezzano, i ja koristim AccuWeather zato sto je to jedini program koji pokriva ovaj skandinavski zaseok u kojem zivim!

Odgovori