HTC Wildfire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

Pre ces dobiti odgovor u temi za aplikacije... :wink:
Samo nek se rolaju....sarme.

fax
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 27. Mar 2007. 22:19

Post od fax »

Probao sam ja skype, takođe mi secka pri razgovoru, dok kada sam probao da tel bude prikačen preko wifi-ja, za nijansu je bolje mada nije to to.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Da li postoji nacin da se ovaj telefon skine sa mreze u kucnoj radinosti kako se to moze odraditi?Ja sam na desire-u odradio to,ali je to praleno specijalno za desire.Ovaj tel sto bih skinuo sa mreze je iz Autrije
Note IV N9100 dual

tolero
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 18. Nov 2010. 15:09

Post od tolero »

Ne moze kao na desire nije ista arhitektura uredjaja , jedino neki htc clip uredjaj ali on je skup 100-inak evrica ili ako imas prijatelja u nekoj radnji za dekodiranje :) trece nema .

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

tolero, bio si brzi... :wink:

toda81, ja sam 2 dana trazio po netu. Nema.
Samo nek se rolaju....sarme.

tata78
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 18. Nov 2007. 05:48

Post od tata78 »

Skype ne moze da se koristi na HTC Wildfire niko ne zna iz kog razloga ali ljudi svi koji su probali da koriste skype imaju problem. http://forum.skype.com/index.php?showto ... 9c1241edf9

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

Мени одлично ради и уопште немам проблема...

Izmenila Ninolina:: zabranjeno je komentarisanje pravila o broju obaveznih karaktera u postu.. Obavezno procitaj pravila foruma..

tata78
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od tata78 »

Draco, koju verziju Skypa koristis?

Izmenila Ninolina:: nemoj da citiras poruku koja je odmah iznad tvoje.. Podrazumeva se da na nju odgovaras.. Obavezno procitaj pravila foruma..

Draco
Mobil fan
Mobil fan

Post od Draco »

tata78,
користим 1.0.0.831 верзију.

tata78
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od tata78 »

I ja koristim tu verziju ali mi jako lose radi. Koji ROM ti je u telefonu? Mozda zbog toga kod mene nece da radi.

Draco
Mobil fan
Mobil fan

Post od Draco »

tata78, користим официјелни 2.2.
Не знам који је код тебе али је могуће да је и до тога...

tata78
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od tata78 »

Moguce da je do toga kod mene je sada trenutno 2.1 oficijelni. :blinky: :blinky: :blinky: :blinky: :blinky:

Draco
Mobil fan
Mobil fan

Post od Draco »

Када сам прешао са 2.1 на 2.2 на Маркету ми се уопште није приказивао Скајп, јер вјероватно, по њиховом, није подржавао како треба 2.2 Андроид. Нашао сам на нету и инсталирао претходну верзију која је такође одлично радила.
Прије пар дана ми је Маркет понудио да update-ујем ту верзију (која није инстлирана са Маркета) на ову коју тренутно користим (1.0.0.831). Претпостављам да су тада избацили званичну верзију за Фројо.

Пробај да нађеш претходну верзију Скајпа ако не желиш да прелазиш на 2.2.

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Desava mi se na Wildfire da telefon samo odjednom ostane bez zvuka u sred razgovora, tj. odjednom zanemi i ne cuje se nista, to postaje vec ozbiljan problem, radjen je hard reset (factory reset) al ocigledno ne pomaze posto se opet desilo. Jel ima neko slican problem ili zna resenje? Update-ovan je OTA na Froyo.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

Dzeki Cen
Banned
Pridružio se: Čet, 11. Nov 2010. 14:53

Post od Dzeki Cen »

Ej prijatelju :D :D Skoro pa smo ga zabrljali zbog,znas vec cega :lol: . Nemam tih problema,zvuk je kristalno cist,nema seckanja i sl.Ako budem nesto nacuo,javim. Nisi probao traziti po googlu,mozda je neki globalni problem a mozda te zapala losa sreca :dry:

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan

Post od vanjuska »

HEhe :lol: :) Ne secka on, nego se jednostavno ugasi i ne cuje se vise nista. Znaci tipa radi normalno, vodi se razgovor 15 sekundi, i onda se ugasi. I to ne uvek, i nije uvek 15. sekunda u pitanju, to je primera radi :)
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

Dzeki Cen
Banned

Post od Dzeki Cen »

Ajd ti to detaljnije. Ugasi se tel? Prekine se razgovor? Moras zvati ponovo ili se posle odredjenog vremena oporavi pa ti samo nastavis pricati?Koliko vremenski traje prekid(ako se ne prekida veza)?

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan

Post od vanjuska »

Pa ne gasi se tel nego se ugasi mikrofon pa ne cuju nista sa druge strane, a nekad se desi da se ugasi i zvucnik pa ja nista ne cujem. Da, ako se pozove ponovo radi sve normalno. NE oporavlja se. Nekad se desi odma po javljanju, a nekad posle nekog vremena, tipa 15 sekundi, 20, ne znam tacno.

Dzeki Cen
Banned

Post od Dzeki Cen »

Nisam strucnjak ali meni to deluje kao softverski problem.U stvari mislim da ga mozda neka aplikacija zeza.Jesi instalirao nesto skoro a da mozes povezati sa pojavljivanje problema nakon toga? Da ne filozofiram,probaj postaviti pitanje na servisiranju.Mozda neki majstor i odgovori.
Da je mikrofon ili slusalica vrisnula,onda bi to bilo konstantno.Meni to tako izgleda :D

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan

Post od vanjuska »

Dzeki Cen, pa i meni tako deluje, softverski je sigurno, samo pitanje sta. Trazio sam na google, na xda, al slaba vajda. Videcemo :)

Odgovori