HTC Wildfire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
Skype ne moze da se koristi na HTC Wildfire niko ne zna iz kog razloga ali ljudi svi koji su probali da koriste skype imaju problem. http://forum.skype.com/index.php?showto ... 9c1241edf9
Када сам прешао са 2.1 на 2.2 на Маркету ми се уопште није приказивао Скајп, јер вјероватно, по њиховом, није подржавао како треба 2.2 Андроид. Нашао сам на нету и инсталирао претходну верзију која је такође одлично радила.
Прије пар дана ми је Маркет понудио да update-ујем ту верзију (која није инстлирана са Маркета) на ову коју тренутно користим (1.0.0.831). Претпостављам да су тада избацили званичну верзију за Фројо.
Пробај да нађеш претходну верзију Скајпа ако не желиш да прелазиш на 2.2.
Прије пар дана ми је Маркет понудио да update-ујем ту верзију (која није инстлирана са Маркета) на ову коју тренутно користим (1.0.0.831). Претпостављам да су тада избацили званичну верзију за Фројо.
Пробај да нађеш претходну верзију Скајпа ако не желиш да прелазиш на 2.2.
Desava mi se na Wildfire da telefon samo odjednom ostane bez zvuka u sred razgovora, tj. odjednom zanemi i ne cuje se nista, to postaje vec ozbiljan problem, radjen je hard reset (factory reset) al ocigledno ne pomaze posto se opet desilo. Jel ima neko slican problem ili zna resenje? Update-ovan je OTA na Froyo.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
HEhe
Ne secka on, nego se jednostavno ugasi i ne cuje se vise nista. Znaci tipa radi normalno, vodi se razgovor 15 sekundi, i onda se ugasi. I to ne uvek, i nije uvek 15. sekunda u pitanju, to je primera radi 

Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
Pa ne gasi se tel nego se ugasi mikrofon pa ne cuju nista sa druge strane, a nekad se desi da se ugasi i zvucnik pa ja nista ne cujem. Da, ako se pozove ponovo radi sve normalno. NE oporavlja se. Nekad se desi odma po javljanju, a nekad posle nekog vremena, tipa 15 sekundi, 20, ne znam tacno.
Nisam strucnjak ali meni to deluje kao softverski problem.U stvari mislim da ga mozda neka aplikacija zeza.Jesi instalirao nesto skoro a da mozes povezati sa pojavljivanje problema nakon toga? Da ne filozofiram,probaj postaviti pitanje na servisiranju.Mozda neki majstor i odgovori.
Da je mikrofon ili slusalica vrisnula,onda bi to bilo konstantno.Meni to tako izgleda
Da je mikrofon ili slusalica vrisnula,onda bi to bilo konstantno.Meni to tako izgleda