Ozbiljno,potpuno mi je svejedno,sve vise se nosim mislju da pokusam nabaviti sebi jedan 6310i najvise zbog baterije i da se potpuno iskljucim iz razmisljana o kupovini novog telefona i da samo pratim mobilno trziste i desavanja na njemu posto je to ipak mi zanimljivo a ostalo batalim.
Neverovatno koliko se bolje osecam a i misli su mi okrenute na mnogo bitnije stvari i korisnije.
Voleo bih da ova faza potraje.

Mozda mozemo da napravimo malu pauzu i da probamo da pobegnemo od svega ovoga ali vrlo brzo se kad tad vracamo u ovaj svet.Ja to iz licnog iskustva jedan preprodavac koji mi  redovno guli kozu sa ledja (naravno ne svojom krivicom) kaze da ja nisam normalan koliko cesto menjam telefone !!!Mislim da postoji bolest za takvo nesto!!!
  Mozda mozemo da napravimo malu pauzu i da probamo da pobegnemo od svega ovoga ali vrlo brzo se kad tad vracamo u ovaj svet.Ja to iz licnog iskustva jedan preprodavac koji mi  redovno guli kozu sa ledja (naravno ne svojom krivicom) kaze da ja nisam normalan koliko cesto menjam telefone !!!Mislim da postoji bolest za takvo nesto!!!  Sory za off
  Sory za off
 Mislim da je time sve receno
 Mislim da je time sve receno