HTC Desire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Dakle, GingerVillain 2.0 bey ikakvih problema sa marketom.

Lista aplikacija:

A2SDGUI
Androidify
Androzip
Angry Birds
Car Home
Checkmark Pro
Docs to go
DSP Manager
Facebook
Fruit Ninja
Google Sky Map
Google Translator
Igo
Jewels
Miren Browser
Nimbuzz
OI safe
PicSay Pro
Pinball deluxe
Player pro
Rock player
set CPU
Rom manager
Tank hero
Titanium backup
tTorrent
Twitter
Uninstaller
Vaulty free
Zuma's revenge

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Danas sam koristio navigaciju i tel mi se za 3h ugasio.Ovo je bas jadno.Samo da napomenem da sam koristio navigaciju sve vreme i da je tel do pred navigiranje bio na punjacu i pun 100%.Ovo je stvarno bruka i sramota!Kada sam koristio E71 i garmin na njemu mogao je da izdrzi i po 7 h ,a i vise
Note IV N9100 dual

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

araphel, koji si radio ubacio uz GingerVillain 2.0 sto koristis? Ja bi ga ubacio pa da skupim sve fajlove pre instalacije...
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

acambas
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 08. Jul 2010. 01:05

Post od acambas »

Za ljude koji koriste gingervillan, potrazite nove drivere u temi od gv na xda, driveri su izvadjeni iz test htcovog roma za desire. Driveri se flashuju klasicno, putem recoverija i rezultati su osetno, makar pomeni, ubrzanje rada. Za bateriju nisam siguran jer sam tek stavio ali javljam cim bude proslo dovoljno vremena. Ukoliko vam se nesvidja kako.rade novi driveri u istoj poruci je ponudjen link ka starim driverima.

Sada jedno pitanje za sve, da li je neko instalirao novi radio i ako jeste jel ima nekih poboljsanja.

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan

Post od vanjuska »

Ja sam nasao ovaj sto je Ninolina okacila i instalirao, za sad nisam nista primetio, mada je proslo tek nekoliko sati, tek treba da ga testiram podrobnije. Javljam sta sam uradio :) al uglavnom mislim da ne mozes pogresiti instalacijom novog radia.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Instalirao sam ja pre jedno mesec dana, i zaista se osete poboljšanja, autonomija baterije mi se sa jednog dana povećala na 1.5 do 2.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

scele
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 02. Avg 2010. 10:13

Post od scele »

Desire, Leedroid 2.4, isto imam problem sa Marketom. I to u bilo koju kategoriju u Apps da uđem, ne samo na All applications.
HTC Desire

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Da li je neko isprobao LeeDrOiD V3.0.2 GB ? Ja sam probao da ga instaliram ,ali nije hteo da se upali tel pa sma morao da uradim restore backup
Note IV N9100 dual

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan

Post od vanjuska »

Instalirao sam novi radio onaj sto je ninolina psotavila i mogu reci da je mnogo losiji od proslog!! Baterija mi duplo manje traje i poceo je da mi se tripuje telefon. Prvom prilikom vracam stari..

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Todo, ja sam stavio LeeDroid v3.0.0. U principu nije los, brz je, stabilan, oce ponekad neki FC da se desi. Jedino me mraci baterija, dosta je slabija od npr CM7.
ex ivan87

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

vanjuska, i meni se cini da mi je baterija sada jos losija nego sa prethodnim radiom.
Ceftriaxone, znaci po tvom misljenju je bolji od leedroid-a 2.4.1?Vec par puta sm cuo dok mi je tel u futroli zvuk kao kada se telefon pali pa sumnjam da mmi se tel restrtuje od kada sam ubacio ovaj 2.4.1 rom,a do sada sa prethodnim verzijama nisam imao ovaj problem.Sta li to moze d abude u pitanju?
Note IV N9100 dual

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Možda kasnim sa odgovorom, ali i meni se dešava ista stvar kod "just in" na Marketu.
Desire sa Froyo (originalni, ništa root, ništa fleš).
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

dakiza
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 02. Nov 2009. 20:35

Post od dakiza »

Imam problem, ranije sam radio nand backup i restore mi je vraćao potpuno sve. Međutim poslednja dva puta jednostavno vrati samo rom ali ni jednu aplikaciju niti podešavanja. Koristim LeeDroid 2.3 sd2ext 2.4. Kada probam da vratim neki stari back up sve je ok. Da li je neko imao sličan problem? Pozdrav!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

dakiza, koji recovery koristis i da li su ti ROMovi a2sd ili data2sd ili data2ext? Kod ROMova sa data2sd i data2ext NAND backup ne radi dobro i to je razlog zasto ih ne koristim.. Za a2sd NAND savrseno radi.. :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

dakiza
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 02. Nov 2009. 20:35

Post od dakiza »

Sad tek vidim šta sam u brzini napisao "sd2ext" :lol: Koristim a2sd i do sada mi je radilo ok. Sinoć sam pokušao da "isčupam" aplikacije iz sd-ext imidža sa tog lošeg backup-a ali je problem što je on oštećen. Uzgred instalirao sam LeeDroid 3 i radi dosta brže od 2.4, ali sam morao da formatiram karticu i ponovo je particionišem i tek je tada proradio. Pozdrav!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

dakiza, hoces da kayes da nisi mogao da instaliras leedroid 3 sve dok nisi formatirao karticu ?
Note IV N9100 dual

djoni
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 06. Jun 2010. 10:59

Post od djoni »

evo da se i ja obratim za pomoć :)
oni koji prate ovu temu od ranije, znaju da sam se nekd ozbiljno bavio rootovanjem/flashovanjem romova i ostalim igrarijama.
Elem, u zadnjih 6 meseci jednostavno sam koristio fon, zadovoljavao sam se time da jednom u 2 meseca flashujem novi leedroid rom i to je bilo to. Pomalo sam već i zaboravio ove procedure. Sve je radilo sjajno, a onda sam odlučio danas da iskoristim slobodan dan i flashujem Leedroidov gingerbread rom.

Uradio sam nandroid,wipeovao flashovao preporučenu verziju radia, flashovao rom i rebootovao. Nakon 10-ak minuta od reboota nisam odmakao od belog boot screena, pa sam izvadio bateriju, ušao u recovery i flashovao neki preporučeni dodatak, reboot, nema rezultata. izvadio bateriju, ušao u recovery, pokušao nandroid restore i - tu sledi neprijatno iznenađenje - nandroid je krenuo da restoruje, a onda prijavio
error: run nandroid-mobile.sh restore via adb
Nikad se nisam bavio tim adb sh*tom, tako da sam prebacio drugi Leedroid rom na karticu, 2.4.1, wipeovao, flashovao, rebootovao i - opet puška.
Bio bih zahvalan na predlozima šta dalje? :)

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Probaj da pribodeš telefon na punjač i onda da pokušaš nandroid restore (to je meni pomagalo kod htc telefona kada je to iskakalo).
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

djoni
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 06. Jun 2010. 10:59

Post od djoni »

stavio sam da se puni, u međuvremenu ću i da instaliram ovaj sdk tools pa ćemo da vidimo :) .

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ajde molim vas... probajte dal vam radi HTCov news Feed.... znaci onaj gadget sa vestima.. dal mozete da dodate feeds sa BE92, blic-a i sl. posto to meni NIKAKO nece :( nznm dal je do roma ili ceka... kaze mi samo da adresa nije vazeca

Odgovori