Nokia C7
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
jerkann, da... Ali onda cu radije da uzmem N97 i sa njom se svrckam nego neki drugi telefon bez tastature... Ali nadam se da ce uskoro da izadje S^3 telefon sa tastaturom i kojemu je cijena, malkice pristojnija, tako da mogu da utopim ovu svoju N95 8GB 

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
zavodnick, ne mozes porediti n97 sa bilo kojim telefonom sa najnovijim symbianom. ja sam odradio taj prelaz i pricam iz iskusta.
Inace da kazem da na novoj platformi rade sve aplikacije pisane za 9.4 verziju, a ima i ogroman broj novih. Ovi store je mnogo ozbiljnije uradjen i sada moze da konkurise android marketu. Inace sve aplikacije rade veoma glatko, HD igrice su fenomenalne i rade bez ijednog problema.
Inace da kazem da na novoj platformi rade sve aplikacije pisane za 9.4 verziju, a ima i ogroman broj novih. Ovi store je mnogo ozbiljnije uradjen i sada moze da konkurise android marketu. Inace sve aplikacije rade veoma glatko, HD igrice su fenomenalne i rade bez ijednog problema.
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
jerkann, hej hej... uopste nisam poredio S^3 sa s60v5 ( ili nekim drugim ), nego sam samo govorio za tastaturu
Ah, S^3 je posebna prica za sebe i nju smo ispricali... Sto se tice OVI store-a, tu se 100% slazem. Negdje sam citao da se svaki dan skine oko 1 000 000 app sto besplatnih sto buy-appsa...
Zaista mislim da sa ovim pristupom i sa S^3 NOKIA moze daleko da dogura i cak u ovom "modernom dobu" touch screen--ova i sarenila koje nude Anrdoid i drugi operativni sistemi... Zalosno je reci, jer vecina "strucnjaka" iz NOKIA-e ne dijeli moje mosljenje

Ah, S^3 je posebna prica za sebe i nju smo ispricali... Sto se tice OVI store-a, tu se 100% slazem. Negdje sam citao da se svaki dan skine oko 1 000 000 app sto besplatnih sto buy-appsa...

Zaista mislim da sa ovim pristupom i sa S^3 NOKIA moze daleko da dogura i cak u ovom "modernom dobu" touch screen--ova i sarenila koje nude Anrdoid i drugi operativni sistemi... Zalosno je reci, jer vecina "strucnjaka" iz NOKIA-e ne dijeli moje mosljenje

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
pozdrav ljudi! vlasnik sam nokie c7 i hteo bih nesto da vas pitam. naime, vezano je za mape i ceo taj sistem. ja sam preko ovi suita skinuo mapu srbija, u nadi da cu moci da vidim ulice svakog grada kod nas i to. ali desava mi se, kada nadje moju poziciju, ne vidim ni jednu jedinu ulicu u novom sadu a ni u bilo kom drugom gradu u srbiji. jedino se vide autoput kroz srbiju sto ide i par vecih mesta upisano... da stvar bude jos cudnija, kad "skoknem" do segedina i tog dela madjarske , vidim ulice u svakom gradu i selu iako nisam skinuo mapu za madjarsku( ista stvar je i sa slavonijom). ima li ko ideju o cemu se tu radi? nadam se da sam bio jasan 
hvala.

hvala.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
VeNoM, Da ima, FM transmiter, mislim da potrebna promena product coda da bi postala upotrebljiva ta opcija.Više informacija ćeš dobiti od jerkann, mislim da je on uspeo da izdejstvuje da FM transmiter proradi.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
VeNoM, ako imaš Serbian Code u telefonu i verziju Firmrmware-a za njega, onda ti ta funkcija najverovatnije nije aktivirana i nećeš moći da je koristiš... Potrebno je da promeniš Product Code na Balkan i flash-uješ telefon tim Firmverom... Tada će ti se u Opcijama pojaviti i FMTransmiter...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Ninolina telefon je dobijen sa telenora tak oda je to verovatno to.e sada koliko bi se vlasnik složio sa time da mu menjam produkt kod je pitanje.videćemo da uradimo tamo...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!