Nokia N8

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

rudulan, pa nemoj tako, vidis da smo mi za njega nekakvi levati koji nista ne znamo :) Svima nama radi kako kazemo, a njemu ne radi :) Vjerujem da imamo razlicite boje telefona ;)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

nbbulevar
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 25. Jan 2008. 16:15

Post od nbbulevar »

rudulan napisao:nbbulevar ja obicno nemam naviku da pomazem ljudima, al evo tebi da pokusam ja da objasnim, jer vidim da tesko shvatas. Taj broj sacuvanih poruka sto ti govoris vazi samo kada je opcija za cuvanje poruka ukljucena, a kada je iskljucis onda ti ne cuva. Ja imam N8 i opcija za cuvanje poruka mi je iskljucena, a ispod u prozoru `number od saved msgs`pise `999` i ne cuva mi ni jednu poruku u folderu sent
Konacno neko ko ima n8, e vidis kod mene nije tako, meni iako je cuvanje poruka iskljuceno one ostaju u sent opciji, aj ako ti nije problem uz pomoc *#0000# mi napises koja je kod tebe verzija softvera i od kog datuma. Hvala

nbbulevar
Novajlija
Novajlija

Post od nbbulevar »

zavodnick napisao:rudulan, pa nemoj tako, vidis da smo mi za njega nekakvi levati koji nista ne znamo :) Svima nama radi kako kazemo, a njemu ne radi :) Vjerujem da imamo razlicite boje telefona ;)
Pa ni ne znas nista, vidis da na nekim N8 radi a nekim ne, ne pametuj kad ne poznajes materiju, iako je bio cinican odgovor jedini je koji je pomogao verovatno je ova greska ispravljena u novijoj verziji softvera.....

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

nbbulevar, ja onda ocekujem da nas onda prosvijetlis ;) Onda nam ti pokazi kako treba da radi i to je to :) Sledeci put kad neko zatrazi odgovor na ovoj temi, ja cu da ga proslijetim expertu... tebi :D

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

nbbulevar, ja stvarno ne znam jesi li ti siguran da imas N8, tj. da li je uopste nokia? Da nije kinez? :lol: Evo i ja sam isto tako isprobao tu tvoju trdnju i jos mi pise u broju sacuvanih poruka 999 ali je iskljuceno cuvanje poslatih poruka i kad posalje poruku nema je ni u "sent" ni u konverzacijama.

I da napomenem da ni u jednoj verziji od 1.0, 1.1 i sad 1.2 softvera nisam imao taj problem... Testirao sam sad opet to sto kazes da se ponovo uvjerim...

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

janka_88, ja imam osjecaj da mi ne znamo ovdje nista, ali on je dosao do nas da nas testira :) Koje smo mi gluperde ?! janka_88, janka_88, mozda ti nemas najnovija verziju S^3 pod nazivom Bulever :)

nbbulevar
Novajlija
Novajlija

Post od nbbulevar »

Smesni ste, nemate pojma samo nagadjate, isti ovakav problem sam imao sa c6-01 ocigledno je to bag kod fabrickog softvera na S^3, na c6-01 sam uradio update softvera i delimicno je resio problem odnosno ponekad je ostavljao poruku u sent boxu a ponekad ne, verovatno bi i to resio najnoviji update.
Probacu i N8 da osvezim pa cemo videti, a vas dva experta ne morate da odgovarate na poruke samo da bi podizali svoj status bolje je i cutati pa nista napisati kad ne znas nego reci osnovnu stvar koji svi znaju samo da bi ubelezio post.....

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

nbbulevar, ja ne znam koliko ovdje ko zna, jer ti si dosao sa pitanjem i imas 2 posta... Ja nemam pojma sta ti znas i koliko, tako da su ti i janka_88 i znemanja pokusali pomoci, kao i ja, ali to sad nije bitno jer ti problem nismo rijesili. Uostalom, ja ocekujem da ces ti rijesiti problem pa ces nas nauciti kako i sta da se radi :)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Polako, polako momci ;)

nbbulevar je ipak u pravu sto se tice ovog problema, jer nije jedini koji je naisao na njega. Pitanje za mladog gospodina sa bulevara: da li mozda saljes poruke preko OVI Suite programa?
Ako je odgovor potvrdan, verovatno to predstavlja problem. Ako nije, zaista ne znam sta bi moglo resiti problem...

Evo i linka sa sajta Nokie gde je jedan lik imao isti problem:

http://discussions.europe.nokia.com/t5/ ... d-p/815641

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Green, istina to sto kazes... Ali ovdje je sve bilo pretpostavka da salje poruke sa mob jer nije nigdje naglasio da salje preko Ovi Suite pod uslovom da tako salje tako da sto se nas tice napisali smo kako ispravne odgovore :)

RandjaPO
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 07. Jul 2010. 09:53
:: iPhone 6
:: Nokia 808 PureView

Post od RandjaPO »

Zdravo,da li neko zna kako da iskljucim senzor osvetljenja na telefonu?Trazio sam i nigde nisam video opciju da se on iskljuci a nervira me da stalno menja osvetljenje,hvala unapred...

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

janka_88, pa da, sto se tice toga sto navodis, tako je, jer se pretpostavilo da covek normalno salje poruke, s telefona :)

Zato sam i upitao da li je slao poruke sa Ovi-ja, jer sam naisao na onaj link koji sam postavio, gde se bas Ovi i spominje :)

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

RandjaPO, nema na telefonu opcija da se iskljuci ali se uz odredjeni mod koji je u temi sa programima sa symbian S^3 postavio kolega Fox, i sa njim se moze iskljuciti senzor osvijetljenja i onda drzi isto osvijetljenje koje je podeseno u telefonu. Pozdrav

nbbulevar
Novajlija
Novajlija

Post od nbbulevar »

Green napisao:Polako, polako momci ;)

nbbulevar je ipak u pravu sto se tice ovog problema, jer nije jedini koji je naisao na njega. Pitanje za mladog gospodina sa bulevara: da li mozda saljes poruke preko OVI Suite programa?
Ako je odgovor potvrdan, verovatno to predstavlja problem. Ako nije, zaista ne znam sta bi moglo resiti problem...

Evo i linka sa sajta Nokie gde je jedan lik imao isti problem:

http://discussions.europe.nokia.com/t5/ ... d-p/815641
Hvala Green, ovo je odgovor, vidi se da je expert :) procitao sam link i ne odnosi se samo ako saljes sa ovi suita i drugi imaju isti problem kao i ja n8 cuva u sent boxu najnoviju poslatu poruku iako si u setingsu napravio da ne prima. Probacu update softvera nadam se da ce to resiti problem.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

nbbulevar, dzaba tebi telefon kad ne umijes da se snadjes... Ako si kupio nov telefon, onda treba prvo da pogledas na oficijalnom site-u NOKIA-e da li ima neko slican problem jer sto se tice S^3 (mi smo pisali o tome) ima jos uvijek nekakvih problema koji ce se s vremenom otkloniti... Sto se tice svog pitanja, nisi ni naveo koji software imas, tako da si dobio odgovor u skladu sa pitanjem... 8)

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

nbbulevar, Zaista ne razumem čemi takav činičan i bezobrazan ton, najmanje što si mogao da uradiš jeste da se zahvališ na pomoći čak i ako to nije rešilo tvoj problrm.Ako zaista postoji problem kada se poruke šalju preko OVI suit programa, trebao si da naglasiš da koristiš pomenuti metod slanja poruka. zavodnick, janka_88, i ja smo samo pokušali da pomognemo, ovde se niko ne pravi ekspert, već samo pokušavanmo da odgovorimo na problem.Ti si ponajmanje pozvan da komentarišeš ko je "expert" kako nas nazivaš, s obzirom da imaš tek 10 poruka na ovom forumu.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

nbbulevar, nema problema ;), ali iskreno, i drugi clanovi koji su pokusavali da ti pomognu su takodje u pravu. Nije bilo potrebe za prepucavanjem. Forumi ovakve vrste sluze za opustenu komunikaciju i medjusobnu pomoc izmedju nas clanova u otklanjanju raznih problema.

Te nazive koji oznacavaju neciji status shvati uslovno, niko ovde nije nikakav ekspert, to je cisto u skladu sa brojem poruka, a ne necijim poznavanjem prilika u mobilnim tehnologijama :)

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Green, znemanja, hvala sto ste stali u odbranu clanova :) Nego, reci koji ti je software na telefonu i kad je zadnji update uradjen, pa se mozda i nadje nekakvo rjesenje ;)

rudulan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 28. Jul 2010. 15:19

Post od rudulan »

Imam i ja jedan problem sa N8 :) danas sam ga stavio na punjac i slusao preko njega muziku sa youtube-a i kada sam ga uzeo u ruke da promijenim pjesmu bio je vruc ko ziska :P ...zna li neko zbog cega je bio toliko vruc i je li to nesto ozbiljno, za doktora ili mogu i ja popravit? :)

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

rudulan, pa meni se sa svakim telefonom koji sam koristio za npr. internet dok je bio na punjacu dolazilo do grijanja istog. Jednostavno mislim da nije preporucljivo koristenje telefona (pogotovo net i tako te "zahtjevnije" stvari) dok se puni upravo zbog tog zagrijavanja jer je sigurno da ne moze dobro uticati na komponente ako dolazi do zagrijavanja. To je neko moje misljenje. :) To nije nikakav problem ili kvar na telefonu vec je jednostavno tako. Nije sad da bude vruc da peces jaja na njemu ali je bude vise nego toplo. :D Pozdrav

Odgovori