Lg Optimus P500,SE Xperia x8 ili Htc Wildfire

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Supermen25, provera trenutnog stanja na mt:s-u radi odlicno (od pre mesec dana).

miodrag75
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Jun 2006. 10:11

Post od miodrag75 »

da niste malo vise otisli u offffffffff sa ovim prepucavanjem o 3G sa prednjom i zadnjom kamerom,brisacima za staklo i sajbne sa sve stopkama :lol:

Supermen25
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 06. Mar 2011. 12:57

Post od Supermen25 »

@Mezzano To su dobre vesti :) Vidim da je ovaj MNP prodrmao sve operatare ali najvise MTS. Mene konkretno interesuje tarifni paket Mix net m koji realno nudi najvise od svih operatera, Telenor za gotovo iste pare nudi 150 minuta manje a posto uglavnom koristim net ovaj Mix net m mi najvise i odgovara. Medjutim kao sto sam rekao jedino me malo zeza ta prica o nekorektnosti MTS-a i tim nekim sitnim zavlacenjima, ne bih voleo da dozivim neko neprijatno iznenadjenje.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Brate, koristim 6 godina mts postpaid i nikada mi dinar nisu uzeli preko onog sto sam potrosio. Trazi da ti stize listing i imaces pregled u svaki kb, minut i poruku koje si potrosio.
Слобода или смрт

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Supermen25, I ja se mogu sloziti sa bestboy-em, ja sam korisnik 9 godina i nijedan problem nisam imao sa mt:s-om! Tacno sam znao otprilike koliko trosim i nije bilo iznenadjenja! :roll: :roll: :roll: E, sad, provera stanja je bila losa, sad je umnogome bolja, od VIP-ove je sigurno! 8) 8) 8)

E, da, moja preporuka je HTC! :D Odlutasmo od teme! :oops:
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

Supermen25
Novajlija
Novajlija

Post od Supermen25 »

ˇ@Ensiferum Dobro je cuti informacije iz prve ruke :) Ja sam inace planirao da uzmem tel. na ugovor i uglavnom posto je ova tema stara nekoliko meseci a da je sada izasao wildfire s glavna dilema ostaje MTS i Lg Optimus P500 ili Telenor i Wildfire S. Za Wildfire S dajem 10 000 vise i imam manje minuta i poruka u odnosu na P 500, tako da sam sve blizi odluci da uzmem P 500.

mironiko
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 06. Jun 2011. 12:21
:: ASUS ZenFone 2 Laser

Post od mironiko »

To je isto bilo i moje razmisljanje, i naravno, uzeo sam P500. A imam kartice kod oba provajdera, tako da sam bukvalno mogao da biram. E sad, cena WFS kod Telenora je pomalo visoka, a cena P500 kod mt:s-a je zacudjujuce niska, tako da...
ASUS ZenFone 2 Laser

Supermen25
Novajlija
Novajlija

Post od Supermen25 »

Mironiko koliko dugo koristis P500? Jesi li imao mozda problem sa prasinom ispod displaya?Svi uglavnom najvise potenciraju taj problem......

mironiko
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mironiko »

Imam ga desetak dana, i problema nema. Ne znam kad je moj model proizveden (niti znam kako to da vidim - mozda neko zna?) ali modeli pocev od februara su reseni sto se toga tice. Inace, video sam jedan model sa tim problemom prisutnim, i mogu ti reci - nije nesto bitno, jer se vidi samo na jakom Suncu. Naravno, raspitao sam se i oko otklanjanja toga, i rekose mi u servisu da se sredjuje za 2h. Za cenu nisam pitao, kreten... :D
ASUS ZenFone 2 Laser

Supermen25
Novajlija
Novajlija

Post od Supermen25 »

Mironiko mozda sam malo dosadan sa pitanjima ali oprostices nekako :) Interesuje me jesi li ga i ti uzeo preko MTS-a posto verovatno i ovaj problem sa prasinom podleze pod garanciju??????

mironiko
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mironiko »

Uzeo sam ga preko mt:s-a, a nisam siguran da li to potpada pod garanciju. Kada sam se raspitivao, nisam bio u zvanicnom servisu nego u nekom randomu... U NS inace ima 3 ovlascena LG servisa navodno. Svakako, moja politika prilikom odlaska u servis je: Milka od 300g i kola od 2 litre i fina molba da mi to brzo pogledaju jer mi je svakodnevno potrebno, bla bla... Redovno pali! ;)
ASUS ZenFone 2 Laser

miodrag75
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Jun 2006. 10:11

Post od miodrag75 »

Kod mene na P500 je sve ok i mislim da telefoni koji su kod MTS-a sve proizvedeni maja meseca jer imaju zadnji firmware jedino sto su zakljucanji za mts pa sam morao da ga otkljucam ali za 5 dolara mozes da nabavis unlock key tako da to i nije problem

Odgovori