MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

mix M ako se ne varam a uzeo ga pre nekih 3 dana možda čak i 4 ne znam .
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Ne znam stvarno. Meni na MIX1000 provera radi odlicno, od pre mesec ipo. Mozda zato sto si novi korisnik. Ali, verujem da ce proraditi.

tosa1st
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2011. 23:29

Post od tosa1st »

Može informacija za paket PRVA Droid, ko ga već koristi, jel sve OK sa računima, ima li krađe min. i sl. kakva je provera stanja .... Sve ovo pitam jer sam izgubio poverenje u MTS, ali popust -50% nije zanemariti, tako da bi možda prešao sa Telenora u MTS. pozzzz :D

spasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 17:48

Post od spasa »

Meni su upravo rekli da Prva Droid ne moze sa ovih 50% popusta dok sve ostalo moze.... :smutny: Jel jos neko pitao za ovu tarifu?

satell200
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Jul 2009. 05:00

Post od satell200 »

"spasa"
Moze, ali bez telefona. Takav info sam procitao na drugom forumu.
Trenutno u mts ni sami ne znaju sta moze a sta ne , tako da najbolje se prosetas od poslovnice do poslovnice.;-)

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

spasa, Prva Droid nemoze,jer uz tarifni paket ide obavezno i mobilni,znaci nemoze se napraviti ugovor,ili uzeti broj bez aparata.Ja ga koristim dva meseca.Na pocetku sam imao problema jer broj koji koristim sam prebacio iz Bizneta u Prvu,pa nije sve odmah proradilo.Iskreno mislim da ljudi u poslovnicama neznaju posao i sve sto iskace iz rutine pravi problem.Provera ide ok,sam racun je oko 400 din.manji nego mix net L,a ne zaostaje strasno po broju minuta,sms...Jedina zamerka je to da je mts sebi dao slobodu da naplacuje 3G uslugu...Koji to telefon koji trosi 1Gb interneta nema 3G,zasto se to posebno naplacuje kada to jedno bez drugog ne ide?

tosa1st, mislim da su te price oko kradje prenaduvane.Mts stvarno na ovoj lokaciji ima najveci broj korisnika,softver sa kojim rade im je u principu los,tako da oni uvek kasne.Dosad,a korisnik sam od 1999 god.,nisam primetio da su nesto ukrali,da nesto veliko daju takodje ne.Sva prica oko toga kod koga preci pada u vodu samo ako uporedite ono sta dobijate u paketu,pri tome mislim minute,sms,kod mts,a onda pogledate druga 2 provajdera,narocito T..e..r.To je stvarno smesno kakvi su im paketi.Cene roming usluga kod mts su neuporedivo najmanje.Vip je najizdasniji kod nekog ko PRVI put pravi ugovor,posle ima najstrasniju diskriminaciju.Razmislite... :D

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Zamolio bih Darkonia ili nekog drugog koji su uzeli ugovor,postpaid sa 50% popusta,ZTA telefonom i bonusom da skeniraju (ako su u mogucnosti i imaju skener) ugovor na kom se vide osnovni detalji oko popusta i posalju mi na pp.Ne dobijam odgovor od Mts-a na ova pitanja a ujutru bih isao u KC da zakljucim ugovor.Poz

darkooni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Sep 2009. 00:27

Post od darkooni »

imas pp. Neka samo pokrenu aplikaciju ti iz mts-a i pojavice im se opcija ni ovaj decko kod koga sam ja uzeo nije bio nacisto da li moze ili i na kraju naravno moze 50%24 meseca i cool. samo sto mi jos nisu ukljucili

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

PetarI, kako to mislis naplacuju 3G uslugu? Naplacuju ti pristup mondo sadrzaju preko 3Gapn pristupne tacke, i naplacuju ti ono da imas video razgovor po ceni obicnog. To kosta koliko znam 116 din. Ali da naplacuju 3G protok, to nije tacno, jer ja imam 50 MB uplaceno i koristim ili preko 3G ili preko EDGE, i nista mi dodatno nije naplaceno!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Dzeki Cen
Banned
Pridružio se: Čet, 11. Nov 2010. 14:53

Post od Dzeki Cen »

Mene je isto to bunilo ali mi se cini da nisi u pravu. Usluga 3g se naplacuje svaki mesec 117 din. Evo sta im pise na sajtu

"Bilo da ste naš prepaid ili postpaid korisnik i posedujete 3G telefon, da bi ste mogli da koristite 3G servise potrebno je da se prijavite za uslugu."

Kupovinom postpaid paketa sa 3G telefonom, korisnik je u obavezi da za vreme trajanja ugovorne obaveze plaća pretplatu za 3G uslugu.

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

Je l' zna neko nesto vise o ovim novim tarifnim opcijama u meniju *100# zanima me koliko naplacuju odjavu sa servisa, da li mi ti servisi vaze do kraja meseca u kojem sam se prijavio ili 30 dana od dana prijave i da li se naplacuje uspostava poziva ako se prijavim za ovu opciju razgovori u mrezi 50 para/min :)
12 godina na forumu!

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Freyr, odjava besplatna. 30 dana uvek. Za opcije sa razgovorima se na žalost naplaćuje uspostava, tako da se više isplati prepaidmanija ako je imaš.

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Dzeki Cen, miodrage je u pravu. :roll:

Dzeki Cen
Banned
Pridružio se: Čet, 11. Nov 2010. 14:53

Post od Dzeki Cen »

Jos bolje ako ja gresim :D :D . Deluje debilno pogotovo sto se ljudi zale da je protok ocajan a ja se mislim prebaciti sa Telesmora.

n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 01:25
:: Huawei P10 plus DS

Post od n82 »

Pristup mondo sadrzaju preko 3G apn pristupne tacke se ne naplacuje. Pitanje je da li je placanje 3g pretplate uopste potrebno jer su podesavanja, sa sajta MTS_a, identicna i za 3g, a i za wap. Razlika je (samo) u nazivu apn_a. Danas sam obrisao sva stara podesavanja i putem sms_a (4777 teks poruke ALL) dobio SAMO mts mms i mts wap. Pre su mi slali mts 3g i mts streaming.

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

mp3mp3 napisao:Freyr, odjava besplatna. 30 dana uvek. Za opcije sa razgovorima se na žalost naplaćuje uspostava, tako da se više isplati prepaidmanija ako je imaš.
Imao sam maniju i koristio stalno, ono razgovori i 100 mb, barem meni je tako na 066 i ukinuse mi, sad samo imam sms i kosta 300 din a brat isto 066 njemu sms 30 :disgust:

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Ma da li je uopste bitno sta naplacuju pod carobnom formulom 3G,bitno je da naplacuju i za to uzimaju tih 117 dinara.Meni ne trebaju video kamer i video pozivi,ali koga je jos za to briga.Sin koristi mix net L paket,koji je prerastao iz inicijalnog mix paketa,android telefon bez 3G pretplate,i tata bi sine... :smutny:

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Čuo sam da su pojedincima isključivali tu famoznu i ultra glupu 3G pretplatu. Odi do poslovnice, pokušaj da budeš uporan i da ih ubeđuješ da ti to ne treba, da ga ne koristiš. Reci da ga toga nema u ugovoru... Možda upali.

mironiko
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 06. Jun 2011. 12:21
:: ASUS ZenFone 2 Laser

Post od mironiko »

@mezzano
Ko je u poslednje vreme potpisao ugovor, ima i to kao njegov sastavni deo. Ko nema, sigurno moze to da iskljuci, 2 moja druga uspela, bez ikakvog natezanja, jedan poziv i kraj. E sad, sto ubuduce bez toga ne moze 3G telefon da se uzme, to jeste bezobrazluk.
ASUS ZenFone 2 Laser

n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 01:25
:: Huawei P10 plus DS

Post od n82 »

mironiko,
svako ko sklopi ugovor koji ukljucuje i telefon mora da placa 3g za svo vreme trajanja ugovorne obaveze.
Moja ugovorna obaveza je istekla pa sam zakljucio novu BEZ telefona i otkazao 3g pretplatu. Za vernost MTS_u dobio sam narednih 12 meseci popust 50% na pretplatu, 6 bonus pretplata na racun, nagradnu uplatu na sinovljev broj(njega sam naveo kao osobu koja mi je preporucila mts), telefon ZTE i pripejd karticu sa inicijalni kreditom. Malo li je? :D Da, sve su mi ponudili na 24 meseca pod istim uslovima ali sam se odlucio "samo" za 12 jer dogodine planiram nov telefon.

Odgovori