Koliko MB uzeti u okviru paketa?

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

znemanja, A sto onda ne uzmes neki MixNet paket? Po ovome sto si napisao mislim da bi ti M najvise odgovarao... 300 min, 600 SMS, 600 MB... i sve to za 1121 din... Mislimd a nema bolja ponuda. A ako ti je malo SMSova, imas da dokupis koliko zelis... Mislim da nemas bolje za ove pare.
Moje potrebe su daleko drugacije od tvojih - 500-600 min, 200 SMS, i 150 MB, ali ne smeta da se nadje i vise :D Zato su mi Smartovi fenomenalno resenje.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Od 325MB koje sam do ovog meseca imao u paketu (postpaid 325) trošio sam skoro sve (310-320MB), a sad sa MixNet M i postpaid 325 nadam se da će ići bar do 600MB mesečno. :)
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

miodrage, Slažem se sa tobom i ja smatram da je MixNet paket najbolji za moje potrebe, ali kod smartova postoji jedna velika prednost a to je fleksibilnost, tj mogu svih hiljadu i kusur da spiskam, recimo, na poruke ili MB ako mi je to potrebno tog meseca.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

Jel moze neko da mi objasni situaciju sa tim smartovima, sad ste me zainteresovali... :roll:
Samo nek se rolaju....sarme.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

znemanja, tacno, mozes, i to je najbolja stvar kod Smartova, da se ponasa kao prepaid na postpaidu, ali racunaj svoju prosecnu potrosnju... Nemoj da gledas iznimne situacije. Da ima paketa sa puno minuta, nesto poruka i nesto neta, ja bih to odmah uzeo...
Pera Detlic, http://www.vipmobile.rs/privatni/postpa ... id.33.html

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

miodrage, Kul, a ti rece nesto da imas smart 550x2 ? jel ima ta akcija jos uvek? :roll:
Samo nek se rolaju....sarme.

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Ljudi ajde neki predlog kad vec pricamo o tarifama i MB :) ?

Uskoro mi prestaje ugovorna obaveza kod telenora, koristim prenesi 2 GB (oko 3K din mesečna pretplata), i razmišljam da promenim operatera :D

Trenutno se dovumim izmedju mts-ove MixNet L i MixNet XL a počeo sam da razmišljam o VIPu i o njihovoj tarifi Smart 550 ili 1100 ali pod uslovom da daju duple smartove. Bitan mi je net jer mesečno potrošim do 1 GB i oko 600 minuta priče i oko 400 poruka.
Kod mts-a mi je frka da im je net tj. protok slab (spor). Kod telenora mi je išao na odredjenim lokacijama u BGu do 3 Mbps. Ne očekujem toliki protok ali bar 1 Mbps bi mi radio posao.

Naravno bih da što manje da plaćam mesečne račune :lol:
and justice for all...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Pera Detlic, Dream Weaver, akcija trenutno vazi do 15.08.2011.
Dream Weaver, Sa tom potrosnjom, bojim se da ce ti Smart 1100x2 biti jako knap. Jer Smartovi se dosta brzo trose - to je za sada moje vidjenje. Sto se placanja velikog broja poruka tice, tek mi je to suludo. Mozda je najpametnija solucija da ako predjes na Vip, uzmes Smart 1100x2, i neki telefon (ili pretplata-25%), pa ako ti je malo, predjes na Smart2200x2.
Da napomenem samo da se dupli Smartovi dobijaju iskljucivo uz potpisivanje ugovora na 2 godine, sa ili bez telefona (u ovom slucaju pretplata je umanjena za 25%).

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

miodrage, ne bih se opet vezivao na dve godine za nekog operatera, mozda za neku bas dobru ponudu ali ovako ne. I meni je delovalo da mi ti smartovi nece biti dovoljni. Kako mi sve deluje mts mi deluje najpovoljniji pa cu verovatno prvo kod njih preci a posle ko zna :)
and justice for all...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

A možda da ih ipak prvo testiraš mesec dana na nekom nezavisnom broju pre nego što primarni preneseš kod njih an minimum 3 meseca...... Možda je na lokacijama na kojima ti boraviš sasvim dobar ali možda i nije (meni nije bio). Hoću da kažem, znam da već imaš nekoliko brojeva i da ti ne terba još jedan ali možda da ipak uzmeš nešto tipa MIX NET S, to nije skupo i odgovarao ti ili ne samo ga ugasiš, ne ostaješ prisilno kod njih 3 meseca.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Dream Weaver, ako ne bi uzimao telefon na mt:s onda ti je 50% manja pretplata, sto takodje nije zanemarivo. E sad, negde kazu da je to svih 24 meseca koliko se vezes ugovorom, negde kazu samo 12 meseci, meni su u poslovnici rekli da je ovo drugo. Ali treba videti, isforsirati i tako... Za tvoje potrebe, i dalje mislim da MixNet L je pravo resenje.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ja imam mesecno po 500 mb,a potrosim jedva oko 200mb pa mi se ostatak prenese na sledeci mesec.To mi vecim delom potrose vremenska prognoza i email,dok po nekad malo i surfujem net-om preko gprs-a kada nemam pristtup wifi-u.Radim u nekom selu gde nema 3g signala pa mi je gprs prespor
Note IV N9100 dual

Odgovori