Nokia N8

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Post od Demian »

araphel, xsenon kao lampa :uhuh: to zaboravi, ato sa resetom meni je se desavalo dosta puta pa cak i ono dugo cekanje da se sam upali posto zesce zabaguje a bateriju ne mozes da izvadis da ubrzas proces,jednostano je tako jedino ako nepostoji neki noviji fw?!!! :unsure:
Bilo kako bilo kada budes zavrsio sa zescim exsperimentisanjem i bude se sve malo stabilizovalo primirice se i to sa resetovanjem! 8)
>> N7100 <<

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Evo neceg zanimljivog a ujedno i veoma glupog ili ne

http://www.n8fanclub.com/2011/08/extern ... ia-n8.html

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Zanimljivo jeste ali samo za imati u nekim ekstra situacijama kad nismo u mogucnosti dopuniti bateriju a ovako stalno koristiti "samo" radi duzeg trajanja baterije... :shock:

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

jerkann, interesanto, ali uvijek i na to moram misliti kad imam telefon... :( Necu imati vremena da mislim na sebe, kad budem toliko mislio o telefonu :) No, lijepa stvarcica ;)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Ljudi uskoro treba da pazarim N8 pa jel moze neki savet? Na sta da obratim paznju? Da li ima neka verzija softvera koja ima neke probleme i sl. ?

Hvala :)

E da, koliko vam drzi baterija na N8? Meni na DHDu drzi oko jednog dana a obicno i manje :cry:
and justice for all...

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Dream Weaver baterija traje oko 3 dana sa nekim dobrim korišćenjem.obrati pažnju na kineza.sw je ok novi update odma.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Dream Weaver, hvala :)

Jel ima i kakva je navigacija za N8? :oops:
and justice for all...

rudulan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 28. Jul 2010. 15:19

Post od rudulan »

sa srbiju ja da znam garmin i ndrive, a za ostale zemlje dobra ti je ovi navigacija, jer ima detaljno HR i CG, a ako oces sad nesto extremno dobro kao naprimer 3D navigaciju uzmi Sygic GPS Navigation.

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

rudulan, na jos par site-ova sam vidio da ljudi koriste tu Sygic ( iako, mozda je levatski od mene nisam bas cuo za tu navigaciju ) ali svi se slazu u jednom... jako dobra!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

rudulan
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od rudulan »

ti probaj i neces se pokajat :) npr gledao sam preko te mape dubrovnik, bukvalno svaka zgrada i kuca je uradjena u 3D :) samo jos da tako urade srbiju i cg i ja srecan :P

http://forum.dailymobile.se/index.php?t ... #msg660555 posto vidim da neki od vas su ubacili symbian anna u telefon, evo vam ne zvanicni update symbiana 4 ili Bella, po komentarima rekao bih da radi savrseno :)

RandjaPO
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 07. Jul 2010. 09:53
:: iPhone 6
:: Nokia 808 PureView

Post od RandjaPO »

Koliko sam procitao na nekim sajtovima danas bi trebalo da bude pusten update na Symbian Anna.Na Nokia sajtu jos nista ne pise ali valjda ce biti...
Ispravka,pise i na Nokia sajtu od malopre...

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

RandjaPO, al im je izgleda puk'o server, tj. preopterecen je server i ne mogu se ni ulogovat. Citam da ih dosta ima problema sa tim. :)

Evo uspio sam se ulogovat ali nema nikakav update, bar ne jos uvijek... A product code mi je Euro1_alps, tako nekako. :D

RandjaPO
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 07. Jul 2010. 09:53
:: iPhone 6
:: Nokia 808 PureView

Post od RandjaPO »

I ja isto ne mogu da se ulogujem pa ocigledno postoji neki problem.Vidim i ovde u komentarima telefona da dosta ljudi nije uspelo da odradi update,ali ako smo cekali ovoliko mozemo valjda jos malo... :wink:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

janka_88, RandjaPO, meni je prvo prikazao update preko OVI, a zatim nestao. NSU vidim da radi bez greske. Kasnije cu se baciti na update pa javljam rezultat. Moguce da je preopterecenje neko, navalio narod :lol:

EDIT: odradio update preko NSU, i u tom rocesu skontao da mi je telefon za madjarski region, otud gomila djubreta koje imam nepotrebno u njemu (verovatno). Elem, animacije deluju fluidnije, generalno meniji lepse klize, portrait qwerty je vise nego dobrodosao, sitne ispravke tu i tamo.....oko kamere se jos nisam petljao, ali videcu. U procesu apdejta sam izgubio srpski, pa me zanima sledece: mogu li nekako da promenim product code na srpski, pa da preko NSU reinstaliram apdejt? koliko je zeznuto da promenim product code? i da li mogu da se nadam da cu uopste pocistiti taj neki visak aplikacija koje su mi nepotrebne a ne mogu regularno da ih deinstaliram?
Poslednja izmena od araphel u Čet, 18. Avg 2011. 22:55, izmenjeno 1 put ukupno.

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Ma pustite anna-u vec je izasao cfw zasnovan na Bella-i. Kazu ljudi da radi fantastiscno. dosta lepo izgleda, a radi dosta brze.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

jerkann, pretece me....aj please baci oko na ovo sto dopisah, mozda imas odgovor :wink:

rudulan
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od rudulan »

I ja razmisljam da ubacim Belle u svoj N8 iako sam tek danas instalirao Annu. Ako je neko jos zainteresovan ima link za to par komentara iznad, pa neka nama javi utiske, ja ne bih bas da budem prvi sa ovoga foruma koji je to uradio :)) ...iz sigurnosnih razloga :D

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

araphel, najjednostavnije je da preko phoenix-a ubacis verziju softvera za koje god zelis podrucje bez ikakvih komplikacija tako sto ces ga skinuti preko navifirm-a. Tako sam ja odradio danas update posto jos nije bio za moj fabricki product code jos izasao ali nekih razlika i nema osim sto bolje radi. Iskren da budem i ne primjecujem da nesto drugacije radi nego cfw anna sto sam prije imao tako da ne znam ni sto sam brisao. :)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

janka_88, meni je najviše do toga da se oslobodim tih nekih nepotrebnih baljezgarija od aplikacija koje mi ne trebaju, a ne mogu da ih skinem. Nisam radio sa Phoenixom nikad, znam za onu neku varijantu promeniš product code pa lepo sve odradiš posle preko NSU sasvim regularno. Koliko je komplikovano sa tim Phoenixom raditi? Ne bih da zeznem nešto.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

araphel kada sam preko feniksa hteo da promenim produkt kod tražio mi je još neki broj.e onda sam se iznervirao otišao u servis i dao pare da ne sjebem mob.
gledao sam danas na update nema još ništa za moj mob...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Odgovori