Nokia E72

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

e moze mala pomoc
stalno mi ozbacuje da izaberem konekciju, stalno pokusva da ide na net... prosto ne mogu da zakljucim koja aplikacija to radi, jos malo pa cu sve da pobrisem :x

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

darkonda, ako si instalirao neki mesenger tipa fring-a onda ti on pravi probleme i njega izbrisi ili neki drugi mesenger koji si instaoirao
Note IV N9100 dual

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ili skini neki best task menager koji ti je dž prvih 15 dana i vidi šta ti je od procesa upaljeno pa lepo to isključi ako niej ovo što je toda81 napisao.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Vrlo moguce je da je i Whatsapp aplikacija,ali tako je sa svim app koje zahtjevaju stalnu konekciju sa internetom...Dok kod nas ne bude stalni net na mobilnima,takve app ces morati da zaobidjes ili ako imas nekakav mjesecni paket sa recimo 500MB neta:)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

ma imam 66mb :D samo nemam ja tu Whatsapp aplikaciju :D sad sto imam na tel je: facebook,garmin, skyforce, mape,snaptu i youtube...

i kakav je to stalni net?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

darkonda, skyforce najbolja game i to nije sigurno ali fb, snaptu i youtube mozda te neka od njih zeza. Mislim da snaptu ti pravi tu konekciju a imas si kakav mail nalog na telefonu ?

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Lepo kaze VeNoM za task manager,tako ces najbolje da vidis koji je proces u pitanju
.Ja imam mesecno npr tih 500mb,ali nemam nikakve sanse da ih potrosim tako da stalno imam oko 1.8gb net-a jer mi se prenose nepotroseni mb.Imam puno programa koji mi se stalno kace na net i osvezavaju i plus sto malo prosurfujem net-om i potrosim mesecno oko 190mb.Kad god imam mogicnost da se nakacim na wifi ja to iskoristim da bih mogao u potpunosti da uzivam u telefonu
Note IV N9100 dual

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

ma ne skida to puno, ne brinem se zbog megabajta, nego me samra sto iskace stalno :D inace hvala vam, instaliracu tasman ;)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Task menagerom mozes svaki put pri paljenju tel da ubijes taj proces da te ne bi zezao
.
Note IV N9100 dual

kunkun
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2010. 21:20

Post od kunkun »

e, ovako, imam nokiu e72, kupljena u telenoru ali nije zakljucana, i video sam da je izasao na zvanicnom sajtu novi update softver, 0.71 ali meni ga ne nudi kad idem u meni pa na azuriranje softvera. Da li postoji nacin da ga manuelno nekako azuriram ili moram da cekam da ovi iz telenora omoguce azuriranje, jer kapiram da zbog toga kasni jer sam postpaid kod njih. Da li cu izgubiti garanciju ako ga azuriram i da li je neko vec azurirao softver na ovaj novi 0.71 i ako jeste kakvi su utisci? Vidim da u novom softveru imaju zuti smajlici u txt porukama sto je vrh, mogu da brisem ovaj isms koji baguje nerealno :) hvala...
Iphone 6, space gray

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

kucaj *#0000# / opcije / potrazi azurnu verziju.
neces izgubiti garanciju ;)
jeste ubacili su te smajlice, mada mislim da su mogli mnogo lepse da ih odrade...
kazu da im je poboljsan WEB pretrazivac.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

kunkun promeni produk kod na balkanski i rešio si problem.telenorov c7 je još uvek na verziji 13 iako je verzija 14 odavno dostupna.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

kunkun
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od kunkun »

darkonda, ja sam sad kucao to, medjutim kad idem na trazim novu verziju softvera, kaze mi operacija obustavljena od strane servera, wtf???
Iphone 6, space gray

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

jel si se povezivao preko wap-a ili wifi?
ja sam par puta pokusao preko wap.a da apdejtujem softver ali mi se tako prekidalo dok nisam nakacio na wifi..

kunkun
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od kunkun »

darkonda, ma preko wifi, imam kuci, nego nece ni da krene, odmah mi to izadje, a i jedini mi update nudi 052, ovog 071 nema, i onda sam isao preko nokia ovi suitea i tamo mi je pronasao 071 , downloadovao ga, oko 197mb je i kad je trebalo da se instalira opet mi je izbacio neku gresku nalik toj, neka kao greska sa serverom...sta da radim?
Iphone 6, space gray

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

ja imam isto E72, isto iz Telenora, nije zakljucana. Instalirao sam tu 071 verziju ubrzo posto je izasla, ali preko kabla i kompa sa nokia software updateom, nije je pronalazio nikako drugacije. nisam nista cackao oko product koda i slicno...

leonine
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2011. 22:51

Post od leonine »

Skontah da sam prvi put problem postavila na pogresnom mestu. Pa stoga ako modovi brisu takve omaske, slobodno.

Pre neke 3 nedelje sam kupila Nokiju E72. Pre nekoliko dana ekran telefona je poceo da treperi...mada nije ni da treperi nego onako kao da u talasima "zubori" ekran. To se malo primiri pa pocne opet. Pre se to nije desavalo. Primetim promenu po kameri najvise i kada pisem poruke, jako iritira. Kada udjem u mod za fotografije bilo da sam u osvetljenoj prostoriji ili u mraku, kamera treperi. E sad, nakon slikanja fotografije su ciste, bez ikakvih sumova ili slicnog. Ono sto pre nisam primecivala na telefonu jesu horizontalne linije linije na pojedinim delovima ekrana (duz cele horizontale). Najbolje se vide kada se ekran zamraci dok je u mirovanju, mada su najpreglednije kada je telefon iskljucen skroz.
Ne znam sta da radim, da li da nosim telefon u servis, da li da odma trazim zamenu... Sta je uopste u pitanju?

P.S. To treperenje je primetno i kada se krecem kroz meni. Gore navedeno su trenuci kada treperenje najvise dolazi do izrazaja.

Hvala unapred na odgovorima :).

P.S. I Sada sam prebrisala ekran jelenskom kozom i te linije su se sklonile. Ali, ne od brisanja :). vec mislim da je odredjeni pritisak na ekran pri brisanju (jer treba malo jace pritisnuti da se masnoca od koze ukloni) doprineo da se sklone. Evo iskljucih ga i nema ih, ali nakon ukljucenja treperenje je i dalje tu. Malo se pojaca pa oslabi, pa se opet pojaca i tako u krug.

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

Jedno pitanjce...Da li aplikacija Traveler skida kredit?Namesteno mi je da svako jutro pokaze vremensku prognozu,koliko je stepeni.Predpostavljam da se kaci na net,da bi azurirao,pa i da skida kredit?
Hvala

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

annaBG, kratko i jasno, DA ! :D Ali to je jako, jako malo... :D
leonine, prvo ja ne znam da li si ti musko ili zensko pa kako da ti se obracam :)
Skontah da sam prvi put problem postavila...
... Srećan sam... ?
Da li se moze primjetiti da se to zastitno staklo na ekranu "pomjera"? Vjerujem da to stafkloplastika dodiruje sam ekran pa pravi problem... Ako nije to, da li mozda su te linije "po cijelom ekranu" ili "samo na nekom dijelu"?
Ako si kupila telefon, moje misljenje je da bi ga trebala zamijeniti...
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

U majku im,lopine :D
Moram to da iskljucim :D

Odgovori