Galaxy S vs. X10 vs Desire

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
daxsm91
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 14. Maj 2008. 02:41

Galaxy S vs. X10 vs Desire

Post od daxsm91 »

Troumim se oko ovih telefona. Svaki ima svoje prednosti i mane. Ali koji odabrati? Imam HTC Tattoo i prezadovoljan sam, pa bih opet uzeo opet HTC, ali nije los ni Galaxy S a ni X10. Pa sta vi predlazete?

gangsta
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Apr 2010. 21:52

Post od gangsta »

po mom najbolji je galaxy s, zatim ide Desire, a meni licno X10 mnogo los telefon, a vidi se i po ceni, kod mene bar je X10 dosta jeftiniji od ova dva :D

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

daxsm91, ta tri aparata su manje vise isti,jedina razlika je korisnicki interfejs (iako su svi na androidu),pa prema tome i treba da biras....
Po meni htc sense je najbolji UI na androidu.....
D500&E71

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

I ne samo too nego je i podrška i mogućnost customizacije za HTCa veća nego za otala dva .
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 18. Mar 2009. 01:34

Post od hibiskus »

Po meni je X10 vec dugo best buy, zbog niske cene u odnosu na desire i SGS a nista manje upotrebljivosti u odnosu na njih. Hardverski je najbolji sgs ako nista drugo onda zbog S Amoled ekrana i interne memorije, a iza njega su desire i X10, desire sa dobrim odnosom ROM i RAM i optickim kontrolerom, a X10 svoju prednost ima u kameri, dizajnu i ekranom koji je stvarno viljiv na suncu i najbolji je za citanje teksta.
Softverski (stock) je najbolji desire zbog Sense-a, a X10 je tu na zadnjem mestu zbog fabrickog 2.1 androida. Ovo ce jos kratko biti problem zato sto je na leto najavljen 2.3 za X10.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Ja bih to rangirao ovako Galaxy S presvega zbog odličnog superAMOLED ekrana i veličine samog ekrana, zatim Desire, koji je po meni vizuelno najlepši, ali ima nešto slabiju kameru od Galaxy S modela u smislu rezolucije video snimka, na zadnjme mestu bih stavio x10, po meni taj model je lošiji od pomenuta dva, ali to je samo moje subjektivno mišljenje.
Po meni mana Galaxy S modela je i loš kvalitet izrade i nedostatak blica, kada se sve rezimira, mislim da bi najidealnija kupovina bio Desire.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

hibiskus napisao: Ovo ce jos kratko biti problem zato sto je na leto najavljen 2.3 za X10.
Озбиљно? Званично? :?

Измена:

Видех да јесте, то је сјајна вест. :)
Слобода или смрт

daxsm91
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 14. Maj 2008. 02:41

Post od daxsm91 »

Nekako sam se odlucio za X10. Ima veci ekran od Desire, bolju kameru i po performansama je skoro isti kao ova dva, plus je jeftiniji. Da, nedostatak blica na GS me je nekako odvukao od njega, a Desire ima najmanji ekran od svih. Teska odluka...svi su dobri i svi imaju nesto svoje :/

X10 me je najvise privukao zbog kamere. Rezolucija videa, 8mp, blic, pa onda ima 4" ekran, 1gb interne memorije. Opet sa druge strane GS ima S-amoled ekran, a Desire je najjaci od svih. Ali najverovatnije cu kupiti x10 jer je jeftiniji od svih ostalih, i to dosta, a performanse su im jako slicne. Sta vi kazete na ovo :)?

Kada se porede ekrani(ne velicina), x10 je na poslednjem mestu, zar ne? E sad...koliko je losiji ekran x10-ke od ova dva koji imaju AMOLED I SAMOLED ekrane...?

nenadkrusevac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 01. Apr 2011. 17:25

Post od nenadkrusevac »

Brate sve su to dobri telefoni, bilo koji da uzmes neces da pogresis.Ja sam birao izmedju desire i galaxy s, kad sam gledao ekrane oba su dobra. Na kraju sam uzeo galaxy jer mi je odgovarao veci a laksi tel, vec je stigao i da padne jednom al da kucnem u drvo nije dzabe tako lagan pa je sve u redu. :)

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 18. Mar 2009. 01:34

Post od hibiskus »

sto se tice poredjenja ekrana po lepoti SGS>Desire>X10 (stvarno najlepse izgleda S Amoled)
medjutim sto se korisnosti tice po meni X10>SGS>Desire.
X10 ima TFT ekran putem koga se pikseli kreiraju od 4 elementa(ne znam kako se zovu), dok se amoled pikseli kreiraju sa 2 elementa, sto omogucava lakse citanje sitnih slova i karaktera na primer dok se surfuje, a uz to je jedini od ova 3 modela vidljiv na suncu manje vise bez problema.

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

hibiskus, Grešiš Super AMOLED ima bolju vidljivost od običnog LCD-a koji je u X10 na suncu.

Slika
daxsm91 napisao:X10 me je najvise privukao zbog kamere. Rezolucija videa, 8mp, blic, pa onda ima 4" ekran, 1gb interne memorije. Opet sa druge strane GS ima S-amoled ekran, a Desire je najjaci od svih. Ali najverovatnije cu kupiti x10 jer je jeftiniji od svih ostalih, i to dosta, a performanse su im jako slicne. Sta vi kazete na ovo :)?
Kako misliš desire najjači od svih?
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

STrider90
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 09. Maj 2009. 16:38

Post od STrider90 »

Da li se primecuje neki lag na X10 zato sto ima 384mb ram za razliku od ova 2? Da li je dobio 720p snimanje, i kakav je sada odnos kada se porede sva tri modela, posto sada i X10 ima 2.3 Android?
Sta mislite, da li ce bilo koji od ovih telefona da dobije podrsku za Ice Cream?
X10 nisam drzao u ruci, ali Desire i Galaxy jesam, Desire mi je pomalo ruznjikav, Galaxy previse plastican, ali ima vrh ekran.
I ja se troumim izmedju ova tri

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Desire definitivno nije lep,a ni kvalitetne izrade,ali sam ja ipak zadovoljan njegovim mogucnostima .
Note IV N9100 dual

Odgovori