Nokia N8

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

da li neko ima problem sa updateom,pokaze mi da ima neki anna 1.2 update,al mi ovi izbacuje error...
najverovatnije je do njihovog servera..
e pitanje jel moguce odraditi update,OTA..posto mi kaze dsa samo mogu preko komp...malo debilno..

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

trebalo bi da oko 25.oktobra izadje update na belle... :wink:

http://www.gsmarena.com/symbian_belle_r ... s-3244.php

velika je razlika i mnogo je funkcionalniji... :wink:

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

luca,nema nista od toga,nece to izaci uskoro... :dry:
Severna Amerika nije dobila update ni na Anna-u,tako da ce za Belle da se priceka jos par meseci.
Ima par kuvanih ROM-ova zasnovanih na Belle fw,pa ko hoce moze uvek da isproba s obzirom da postoji mogucnost povratka na stariju ver. fw. 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Fox, severna amerika i nije merodavna jer koliko znam oni neće više dobijati ništa. Tamo su Symbian skroz otpisali. Ovaj info za 26. oktobar sam i ja video na Engadgetu, navodno info došao direkt iz Nokie

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

araphel,cutiracu post sa Nokia Suport Discussions stranice:
"... and I can already tell you that this one is just a rumour & definitely not happening.
As you all know we are NOT announcing any dates for our software updates in advance. Plus: At the moment our focus first is to get Symbian Anna out to our customers in the US, Canada & Australia. Symbian Belle IS coming - but definitely not on 26th October as some blogs are claiming."
Voleo bih da update dodje sto pre,ali mislim da ga ne treba (realno) ocekivati pre kraja ove godine. 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Fox, ma i ja takodje ne ocekujem prije druge polovine decembra oficijalan update Belle tako da se ne treba previse nadati da ce biti prije toga. Ipak ce sacekati dok ne zarade malo na ovim modelima sa vec ugradjenim Belle pa ce onda pustiti update za stare modele...

RandjaPO
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 07. Jul 2010. 09:53
:: iPhone 6
:: Nokia 808 PureView

Post od RandjaPO »

Moze li neko da mi kaze kako da oslobodim C memoriju,i sta je to opterecuje pa se konstantno smanjuje?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

kontakti poruke web snimanje na c keš i tome slično.sve instaliraj na mass i nećeš imati problema.koliko ti je slobodno na c?a koliko imaš slobodno rama?
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

piroman
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 08. Sep 2011. 00:42

Post od piroman »

janka@ da li instaliram i verziju 1.0 i 2.0 foldera zajedno u paketu ili samo 2.0...hvalaa :-) :wink:

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Janka_88
ako ti nije proble da mi das link od SPB TV posto ne mogu da ga nadjem na ovi store
i hvala ti za objasnjenje za program fring...

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

piroman, mozes instalirati odmah 2.0 bez prethodne instalacije verzije 1.0.

acamatic, http://store.ovi.com/content/93547?clic ... arch&pos=1 evo ima na ovi store. Samo u pretragu ukucaj SPB i naci ces ga sigurno.

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Janka_88 sada mi kaze da "this item is not available for the Nokia N8-00" zato kada sam kucao na svom acc na OVI nije mi izbacivalo tu pretragu koju trazim...
Imam jedno pitanje za sve, sada sam provali da mogu da odradim kada povucem na slova ili brojeve prstom da mogu da kopiram to,a kada to kopiram pise da se nalazi u "medjumemoriji" pa ako nekom nije problem da mi kaze gde se to stvarno nalazi.. da mogu da uklonim

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

acamatic isto gde se nalazi i na xtrl+c.znači tmp neki koji će se itbrisati posle prvog gašenja moba ili kopiranja nečeg drugog bilo da je txt ili file ili već šta.
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Ok hvala puno Venome,zaista mi dosta pomazete..
Sve pohvale za ekipu sa foruma..!!!
Samo i al mogu da koristim SPB TV ili to nije moguce na mom telefonu N8
P.S. napisao sam u symbian programima i evo ovde pisem da li neko mozda ima program Webcam3 se valjda zove da ti telefon na kompu bude kao kamerica...Hvala unapred!!!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

acamatic dok sam imao taj mob(mnogo je dobar ali produkt kod me nervira) imao sam opciju za taj tv da skinem ali me to nikada nije zanimalo.i to je bilo na ovi storeu.znači ako mi je to ponudilo da skinem verovatno može da se koristi.
npr aplikacija youtube downloader radi na n8 ali na x6 ne postoji.govorimo o dž verziji na oviju.

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

acamatic, iskreno me cudi da ne mozes ubaciti SPB TV jer sam licno ja na svojoj N8 imao taj program instaliran i koristio ga bez problema. Evo ti link do zvanicnog sajta i skini i prebaci na mob: http://spb.com/symbian-software/tv/

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

E hvala ti puno na pomoci evo inst.. sam i radi sve ok.. :D
Ali ozb ti kazem znas kada udjes na ovi imas svoj acc i tamo izaberes telefon i kada kucam na search za SBP TV izbaci da nema i ja sklonim da imam n8 ono tada pronadje :D,OVi malo baguje,ipak puno hvala...
P.S. al znas mozda za kamericu Webcam3 nesto o tome ili neki drugi program da mi telefon radi na kompu ko kamerica
P.S.S. izvini sto te smaram malo,al mozda znas gde mogu i kako da nabavim tv kanal National geog.. i discovery., i neki nas kanal..
Hvala unapred!!!

piroman
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 08. Sep 2011. 00:42

Post od piroman »

ljudi kad sam kupio telefon sa simbian 3 ,imao sam fm transmiter,kad sam ga update na annu,nemam ga vise,kako da ga vratim?pomoc neka

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Fox, ovo je novo....tek jutros videh. malo smara sva ta konfuzija i njihovo hoće-neće oko svega.... :disgust:

Odgovori