samo da vam kazem da sam uz pomoc vasih informacija i saveta,dobio nov telefon,to jest samo sam bio uporan i dokazao sam da ipak nisam sasvim obican kupac kod koga moze sve da prodje,pricam u vezi n8 sto su mi prodali ,a imao je fabricki softver za strano trziste,za koje su mi oni tvrdili da ja gresim i da su oni u pravu,pa kad sam se informisao malo prosirnije od trzisne inspekcije i kod zastite potrosaca a posle sam njima rekao o nekim stavkama sto su mi oni rekli,moja rec je bila protiv njihove!dobio sam telefon nov,isto u njihovor radnji,samo sto je drugi diler distributer,telefon sam preko ovi update,nema nijeda znak t mobile i slicno,sto sa prosli telefom mi je prikazivalo na nemackom neke stvari i bilo je bagova,sve u svemu dosta je bilo indikacija da telefon nije cist,ovaj telefon je 100% orginale,zato sto sam se informisao i vezano za dilera i sve ostalo :-)ljudi pazite sta gde kupujete,samo to mogu da vam kazem,nigde nije sigurno ali bukvalno nigde?!
EDIT:
i da jel neko moze da mi ostavi link za skidanje fmobi najnovije verzije i da je validna

))))hvalaaaaaa
Izmenila Ninolina:: nemoj da pišeš poruke jednu za drugom već koristi opciju Izmeni... Linkovi ka nelegalnom softveru su strogo zabranjeni... Obvezno pročitaj pravila Foruma...