Nokia N8
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- janka_88
 - Expert

- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
 - :: Samsung S21 Ultra 5G

zavodnick, sad si me slatko nasmejao. 

Ma mislio sam kad slikam nesto vani, lupam odem u grad i hocu uslikam recimo neku zgradu ili ulicu neku ili tako to... Vrlo tesko mi je izvesti da slika ispadne ostra bez blica a sa blicom to nije to. Moram imato neku podlogu cvrstu na koju mogu nasloniti telefon da se nebi pomjerao da bi to ispalo kako treba. 

Lijep pozdrav ... svaki dan trazim nesto po netu pa slucajno naletim ovdje i vidim nesto sto mi treba 
) imam jedan problem.. kupio sam nokiu N8 znaci od nekog momka mob je imao nas jezik tj hrvatski i srbski verzija je bila  PR 1.2 i onda odem na OVI i napravim update na symbian anna i sada mi mobitel nema nas jezik samo engleski njemacki turski i neznam jos par e sada skinuo sam phoenix i navifirm ali kako da vratim nas jezik i onu staru verziju ne razumijem se bas u one product kod sto pisu i tako to pa ne smijem nista da diram i neznam sta trebam da skinem ... ako bi mogli pomoci bio bih jako zahvalan...

zoreli,definitvno je u pitanju telefon za "nase trziste"... 

Skini lepo pomocu Navifirma fw za Balkan P.C.,usput skini Phoenix,flashuj telefon doticnim fw pomocu Phoenixa i sve ce biti ok.
Mada,moj ti je predlog da ipak ubacis neku verziju Belle O.S.,telefon je tada potpuno druga prica.
araphel,ne koristim poslednju verziju Belle,vec jednu pre nje i to dodatno modovanu "by me",imam srpski jezik sto u meniju,takodje i srpski recnik za pisanje poruka.
Ova poslednja verzja je donela neke sitnije promene,prvenstveno se promene odnose na dodatne widgete koje sam ja samo dodao na postojeci fw koji koristim i sve radi bez greske.

Skini lepo pomocu Navifirma fw za Balkan P.C.,usput skini Phoenix,flashuj telefon doticnim fw pomocu Phoenixa i sve ce biti ok.
Mada,moj ti je predlog da ipak ubacis neku verziju Belle O.S.,telefon je tada potpuno druga prica.
araphel,ne koristim poslednju verziju Belle,vec jednu pre nje i to dodatno modovanu "by me",imam srpski jezik sto u meniju,takodje i srpski recnik za pisanje poruka.
Ova poslednja verzja je donela neke sitnije promene,prvenstveno se promene odnose na dodatne widgete koje sam ja samo dodao na postojeci fw koji koristim i sve radi bez greske.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
						Fox, Ma mrzi me da se petljam napred nazad, zato sto mi je pre svega eto bitna ta funkcija lokalizacije, jer dosta koristim telefon dok vozim, i veoma mi znaci da mogu u BT slusku samo da izgovorim ime i tip broja koji pozivam i da telefon sam obavlja posao. Zato mi je vazno da srpska lokalizacija u tim leakovanim verzijama ukljucuje i to. Da li mozda mozes da probas funkcionise li to? Cisto da znam.....

- janka_88
 - Expert

- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
 - :: Samsung S21 Ultra 5G

acamatic, nije samo u pitanju piratska Belle vec i zvanicna... Ni korisnici nokia 701, 700 i koje vec imaju oficijelan Belle ne mogu koristiti Skype jer jednostavno nije kompatibilan. Za sad se ceka da Skype izbaci neku verziju koja ce biti kompatibilna sa Belle i nadam se donijeti opciju video poziva... Kad izadje oficijelna verzija Belle ne moras raditi downgrade koliko znam, mislim da ce biti dovoljno da ga flash-ujes preko phoenix-a i to je to.