Nokia N8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Da li je moguce da se baterija lose formira na N8? Koliko je opste poznato baterije na novim telefonima se ne formiraju,medjutim, drugar je kupio N8 u telenoru i dobio je vec instaliran Anna softver a posto se ne razume mnogo u telefone dao je meni da ga ispodesavam i procackam. E sad, kad baterija drzi odlicno,dva dana mucenja bez problema,medjutim pri ocitavanju baterije postoje problemi. Prvi dan spusti samo jednu od 7 crta,dok drugi dan ako se istrosi spusti u kratkom roku sve ostale crte. Instalirao sam onda Nokia Battery Monitor i onda lepo pokaze,na kraju prvog dana tipa ostalo 60% a spustila se 1 crta, a onda u toku drugog dana ako se potrosi od 60% do 10% spuste se ostale crte. Da li je to do softvera ili baterija kao baterija ima problem?
Nokia Lumia 1520
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Adams, da ne ponavljam ostale clanove sto se tice baterije jer je to opste poznata stvar na nokia telefonima vec duze vrijeme.
Moj savjet je da ne korisisti taj Nokia Battery Monitor jer trosi dosta resursa i samim tim sam program povecava potrosnju baterije jer trosi oko 15-20MB RAM memorije. Moja preporuka ide za program Battery Info koji se moze skinuti na Nokia Store i koji jeste manje detaljan nego ovaj prvi ali isto tako ne smeta pri radu i ne trosi znacajnije resurse telefona.

deksicom, kao sto je rekao djoxie, ima u onoj specijalnoj radnji na Uscu i uz paket od Prenesi i surfuj 1000(1800din)kosta 20000,stim sto do NG kosta 5k manje tako da dodje 15000 sto mislim da je ok cena. janka_88, djoxie, stvarno nisam bio upucen u todjoxie, za bateriju,kad sam koristio E72 islo je srazmerno crta po crta. Ovako mi se uopste ne svidja.
Nagovaram druga da ubaci Belle al hoce oficijelno....
Nagovaram druga da ubaci Belle al hoce oficijelno....

Nokia Lumia 1520
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Adams, eh tako je to BGD je drzava u drzavi, nazalost
.
Za kontrolu baterije bih preporucio iON BatteryTimer na noka-store se nalazi ta aplikacija ali kosta 3 eu. ali mogu se naci nepotpisane verzije.klik.
Aplikacija nivo pokazuje u procentima i kada padne ispod 50% tek tad opadne i prva crtica na fabrickom indikatoru.

Za kontrolu baterije bih preporucio iON BatteryTimer na noka-store se nalazi ta aplikacija ali kosta 3 eu. ali mogu se naci nepotpisane verzije.klik.
Aplikacija nivo pokazuje u procentima i kada padne ispod 50% tek tad opadne i prva crtica na fabrickom indikatoru.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Drugari zanima me iskustvo vas koji ste prešli na Belle , dali sve aplikacije osim skajpa rade ? pitam zato što sam instalirao dosta aplikacija sa ovi stora a neke sam i platio a zanima me dali kad izađe zvaničan update za Bellu hoće li se on samo nadograditi na Annu ili će obrisati celi c particiju ? pa da opet nanovo sve moram instalirati 

16 godina na forumu MOBILNISVET
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
zoreli, moje iskustvo sa aplikacijama je takvo da skype nije radio nikako, dok npr. fring je radio ali svaki put bi morao ici log out iz aplikacije a ne samo da se ugasi jer se iduci put nebi mogao pokrenuti program ako ne uradim log out. Od nekih drugih nisam mogao koristiti program Panorama dok nije izasla ova zadnja verzija koja je i kompatibilna sa Belle navodno ali nisam je testirao jer sam se vratio na Anna-u. Sto se tice igrica nisam samo uspio pokrenuti Let's Golf 2 HD, dok sam sve ostale HD igrice i bolje pokrenuo bez problema i igrao. Sto se tice kompatibilnosti mislim da mozes provjeriti na Nokia Store kad udjes preko kompa i odaberes da koristis N8 jer te onda pita da li koristis Anna OS ili Belle OS i tako ti prilagodi aplikacije i ostale stvari koje su kompatibilne sa OS-om koji navedes tu.