Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nemanja 3.5G, ne iskace sam. Gurnes ga do kraja i to je to. To je bilo prije na jednom NOKIA-inom telefonu, ali sam zaboravio kojem, ali su ga ubrzo "povukli" jer su se vodjice ostecivale nakon "brzeg izlaska telefona"...
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Imam jedno pitanjce. Instalirao sam google maps na svoj n95 8gb pa me interesuje da li aplikacija moze da radi samo na osnovu gps signala,dakle bez interneta. Vidim da na android telefonima moze pa me interesuje da li moze i ovde.
Hvala unapred,pozdrav
Da li je 0550379 najbolji code i da preko updatujem fon na v35? Ili da promenim code na neki drugi? Da li se poslednja verzija moze hakovati pomocu hellocarbide?
deksicom napisao:dsit, bez internet konekcije google mape nemogu da rade. Sto ne ubacis garmin stvar resena.
Imam garmin nego isprobavam onu stvar za lokaciju prijatelja u okviru google maps-a (msm da se zove latitude). Probao sam na caletovom alkatelu koji ima android i kod njega google maps radi i bez wireless-a tj locira ga samo preko satelita (probao iz automobila u pokretu i locira ga,tavno pokazuje kuda se krece). Da li je moguce da on ima sve google mape na telefonu a da ja preuzimam sa neta pa mi je zato neophodan?
Da li neko ima problema sa muzickim plejerom na n95 8gb? Kad pojacam do 70% to mu je kao maksimum, pojacavam dalje 80,90,100% zvuk je iste jacine, kad upalim stereo sirenje zvuk se utisa za 50%. Izadjem na exit i udjem ponovo u plejer sve radi normalno, u cemu je problem? Imam V35.0.001 i uradjen je hard reset.
Imam problem sa punjenjem telefona, kada stavim da se puni, prikaze uredno da se baterija punil, al posle nekolko sati punjenja, akda otkacim punjac, i dalje stoji jedna crtica i telefon signalizira da je baterija prazna,,..
u cemu je problem, ako neko zna, molim da mi pomogne. hvala. pozdrav
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.