iPhone 4 vs combo(tablet + E72)

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

miodrage, da da u pravu si,tako cu i da uradim. Burazer mi je u inostranstvu i ostaje par meseci tako da ako nadje po dobroj ceni uzimam sigurno.
Pa skeptican sam prema tetheringu zato sto onda ima odredjenih nedostataka,kao sto je trosenje baterije na telefonu. Posto jos nisam resio ni pitanje telefona,i dalje furam ,,almighty'' E90 pa bih onda morao da nadjem i telefon koji ima finu bateriju da moze da fura muzika preko dana, a za surf bi isao tablet. Durg iz grupe sa faxa mi je uzeo skoro N8 pa posto ne zna skoro nista oko telefona dosta sam mu stvari pokazivao i instalirao i s obzirom da sam cesto u kontaktu sa telefonom dosta sam redukovao lose misljenje o njemu. Sto se tice baterije,kamere i kvaliteta izrade stvarno je vrhunski odradjen telefon,tako da posto on nece da ubacuje sada Belle tj hoce da ceka oficijelni update u februaru,sacekacu da vidim kako izgleda svo to na kraju pa mozda i ja uzmem neki polovan lepo ocuvan posto imam 200e odredjeno za telefon. :)
Behemoth, To je onda odlicna cena. :)
Nokia Lumia 1520

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

Danas bio u Neptunu na Novom Beogradu. Imaju iPadove,Acer Iconie,imaju neki cudan Tosiba tablet sa usb ulazom, i Asus Transformer i Slider. Prodavac naravno ne zna da li moze telefon preko usb-a da da konekciju za net i naravno ne sme to da se proba. :uhuh: Srbijo.....
Nokia Lumia 1520

Odgovori