Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
ljudi potrebna mi je pomoc hitno ako neko moze da mi pomogne, poceo je telefon odjednom da mi izbacuje gresku kao insert sim card u sred rada. ubacivao sam druge kartice isto sve, radim na njemu bilo sta pocne da izbacuje to ne znam zasto. to mi je pocelo da se desava od juce kad sam pokusao da na jedan univerzalan punjac dopunim bateriju i od tada mi je taj problem. ugasi se ne mogu da ga upalim po 2 3 puta pokusavam onda kad se upali radi po jedno pola sata sat i izbaci mi tu gresku, ili kao prvo napise network operator registration faild ili nesto tako i onda insert sim card i to mi stoji u bijelim slovima ne mogu nista da kliknem dok ne izvadim bateriju. sve sam pokusao i hard reset da mu uradim ono sa *3 on off dugme i te fore ali nista, i pokusao sam da mu reinstaliram softvare na komp, kad ga povezem sa pcsuite i upalim nsu jednostavno mi govori kao try again nece da mi prepozna telefon... pomagajte pls.
leonine, eto dobismo jos jednog mobil freak-a Bez uvrede Lijepo je sto si ostala sa nama SpawN, ne znam da li si pokusavao da ubacis neciju drugu karticu u telefon ?!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Definitivno sam sve probao, menjao bateriju, punjac, promenio software, izbacivao karticu, molio ga, kumio ga i nece odustajem od svega dokle tera neka tera, nego hoce li neko da kupi Nokiju E71 u odlicnom stanju
nidza_m, i ja bih kupio E71 ako je zaista prodajes ! Samo reci kolika je cijena i onda cemo se vjerovatno i dogovoriti Ja se takodje kao i loki13 ne salim !
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Pozdrav svima. Pokusao sam da nadjem na forumu ovo ali mi nije poslo za rukom, pa evo da pitam. Zelim da kupim novi e71, u desetak radnji sam video da kostaju izmedju 160 i 170e, dok je u "jednoj" 300e. Ovi jeftiniji svi imaju vodafone logo pri dnu telefona, a jedan je sa arapskom tastaturom (jedini beli koji bih inace zeleo da kupim). Pretpostavljam da su ovi sa vodafonom dekodirani? Interesuje me da li bi mogao da imam nekih poteskoca prilikom koriscenja nekih aplikacija ili bilo kakve posledice ako uzmem neki od njih (vodafone, arapski)? Radi se o novim telefonima koje prodaju sa svom opremom.
Unapred hvala
stefanNI, moze da radi sve kako treba a mozda i nesto i ne.
Imao sam prilike da vidjam symbian telefone skinute sa bas te mreze i radili su dobro, jedino sto sam jednom primetio bilo je nomoguce postaviti drugi aces point sem vodafonovog ali i to se resi.
Tebi je najbolje da nadjes nekog iskusnog ko je koristio e71 i sa njim da podjes u radnju i da ga pregledate.
A mozes ga kasnije i fleshovati i ubaciti mu sw... koji nije sa mreze.
Pozdrav narode. Imam problem sa ovim svojim telefonom i neznam sta da radim. Ustvari, sam je poceo da skida kredit ali jos nije zabrinjavajuce. Skine po nekih 20 feninga u 24 sata. Primjetio sam da se upali ikonica ova gdje bi trebalo da bude mreza odnosno 3G pojavie se dvije vodoravne paralelne crtice i iznad slovo E a to se prije nije pojavljivalo. Cito sam malo oko toga i pise da je neki brzi prijenos podataka ali ja neznam da sam to ukljucio (mozda slucajno). Pomagajte jer kad je to poceo da radi i baterija je pocela ranije da se prazni.
verovatno ti neka aplikacija izaziva paljenje interneta i protok podataka.Probaj da instaliras task menadzer pa da pogasis aktivne aplikacije,a mozes i da udjes u connecetions pa menadzer veza i tamo ugasis aktivnu konekciju
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
hvala druze na brzom odgovoru. Skino sam neki task manager i instaliro i jos da znam kako se ovo koristi dobro bi bilo. Nesto mi kaze da dodam i kad stisnem add izadje mi nesto kao da pisem poruku. E sad vjerovatno mi treba neki drugi task manager jer ovaj nije za to sto meni treba. A ovo drugo sto si predlozio sam napravio i nema nista sto je tamo upaljeno.
Imam problem s svojom E71 pa ako moze netko pomoci, nemogu instalirati nijednu jar igru, krene instalacija i onda pred kraj samo izbaci instalacija nije moguca
Jay-Mo, odradi hard reset i resices problem sa tim instalacijama.. .
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
molim za pomoc,imama problema sa e71,nekada joj radi BLUETOOTH nekad ne?zasto?da li su to neki gluppi baggovi ili je nesto drugo u pitanju?probao sam i hard reset...sve zivo,einstalirao sam softver..sada je 510
Darkomol, cim ti ne pomaze hard reset,reinstalacija softwera itd onda je neki hardwerski kvar,odnesi ga u neki proveren servis jer ti mi ne mozemo pomoci oko problema.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.