Nokia N8

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

d@r123, e drago mi je da si uspeo da sve sredis i da bude ok..ako imas neka pitanja slobodno pitaj.. :wink:
@araphel,kako da se to desi..sta ti je rekao ovaj iz servisa,nemoguce je da im je to mana..ipak je i telefon sedam meseci star..nebi trebalo da im je tako baterija slaba..nego ko zna sto je rekao neko sve vise i vise gube reputaciju.. :dry:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

acamatic, nemam pojma, to mi je rekao i momak u servisu, i momak u radnji gde sam kupio telefon. Navodno jedna serija ima problem sa baterijama. Ma, bitno da sad radi, da su u servisu bili brzi i da nisu unakazili telefon otvarajući ga. Radi i i ponaša se odlično, obavlja ono za šta sam ga kupio.

maljak
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 12. Jun 2006. 11:47

Post od maljak »

Dali ima aplikacija da se glasovne komande postave na nasem jeziku. Telefon mi je na engleskom jeziku i nebi da menjam

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

maljak, ako nemaš zvanično naš jezik u softveru telefona, ništa od glasovnih funkcija na našem jeziku. Koliko znam ne postoji dodatni softver za ovo, možda grešim. Štose tiče fabričkihglasovnih funkcija, one su vezane za jezik koji je u telefonu.

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

maljak, pa mozes ti ubaciti balkanski softver a da i dalje koristis engleski jezik na telefonu, njega ni u kom slucaju neces izgubiti. :) Naravno ako je samo to u pitanju...

maljak
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 12. Jun 2006. 11:47

Post od maljak »

Ma imam lose iskustvo sa fenixom. Ubio sam svoju staru N70 pa sam je tek u servisu osposobio, pa tako nebi vise da čačkam. Mislio sam da ima neka mogucnost kao na N70 da se svakom kontaktu osim ostalih podataka da i glasovni poziv, bez obzira na softver

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

maljak, ukoliko u phoenixu stikliras opciju dead usb, gotovo je nemoguce da brikujes telefon. E sad na tebi je da li ces da se igras ili ne.

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

bio bih zadovoljan ako bi neko poslao link il bar naveo na touch FB aplikaciju,koliko sam video na androidu i na bada 2.0,a i na WP7 ako izaberes mobilnu varijantu browsera on te odma salje na touch site,dok kod Belle je i dalje krnjavi m.facebook isti kao i na N95!

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

skar, zasto ne koristis neki fb klijent? Npr. ja koristim fmobi najnoviju verziju i prezadovoljan sam. Ima sve sto mi treba, kao i chat sa split-screen opcijom. :)

d@r123
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2012. 19:02
:: Sony Xperia Z1
:: HTC One X

Post od d@r123 »

skar evo ti ako zelis aplikacija facinate koristio sam je nije losa slicna je fmob obje su jako dobre
http://gallery.mobile9.com/f/2311092/

rock85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 17. Jan 2012. 20:19

Post od rock85 »

Ja nikako nisam uspeo da hakujem tel :( Jel se desava nekom kad povlaci poneku aplikaciju sa ovi stora da mu se priliko instalacije javi SISTEMSKA GRESKA i da aplikacija nece da se instalira. To mi se desava za jednu istu aplikaciju i pre i posle hard reseta

raky_b
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2012. 10:57

Post od raky_b »

kada na telefonu pogledam pise mi da na C: imam 35.6MB free...
a kada spojim komp i phone, pogledam sta ima na c particiji u pocetku pise da je 0 od 254MB slobodno,a kada udjem u particiju i oznacim sve, pa odem na properities pise da je zauzeto samo 6,2MB.

nakon instalacije belle, odradio sam hard reset i instalirao mape(srb,bih,hr,slo), f-secure,whatsapp,facebook,operu mini,battery monitor,skype, accuweather,youtubedownloader,angry birds i jos sam dodao swipe(+srpski) i camera lover pack.
da li je moguce da mi je to popunilo svu memoriju na c???
pogotovo jer su mape npr sigurno otisle na e: a i cini mi se da ostali programi takodjer(ne mogu garantirati, jer se ne sijecam da li sam birao prilikom instalacije,znam da je inace podeseno da sve ide na e:)

nije da mi smeta,mob ne radi nista sporije...ali kako vidim vi svi imate oko 100-ak MB slobodno,pa se pitam da li da ostavim ovako kako je, ili da radim hard reset ponovo,pa ispocetka instaliram najbi

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Ljudima koji su pominjali facebook: izašao je apdejt aplikacije za društvene mreže, koja sad mnogo bolje izgleda, daje posebne widgete za facebook i twitter, kao i zajednički koji sada zauzima veću površinu i konačno liči na nešto. Sami klijenti su takođe poboljšani i dosta je lakše upravljati njima sada. Obrnite krug na software update u svom telefonu, naći će vam taj apdejt, restartujte telefon, i to je to.

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Jbt, koja šteta za Maps, Hrvatska i Slovenija dobili update za već detaljne mape a mi kao da ne postojimo. Mogli bi organizovano da tužimo Nokiju. Evropskom sudu za dovođenje u zabludu kupaca, besplatna navigacija... Ja sad imam taj duševni bol, patnju, šta li je :lol:
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Vlada Zem,najgore od svega je sto detaljne mape postoje,cak sam kontakitrao i Nokia Customer Care zbog toga i dalje nista... :dry: :disgust:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Pa da, Navteq je davno napravio mape, šta smo sad pa Finskoj zgrešili :wacko: Greota da se ovako lep i dobar softver ne koristi...
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Ima li neko info kad ce izaci update firmvera za belle?
Desava mi se situacija kad rotiram telefon da se restartuje prilikom situacije kad treba da rotira ekran i to cesto bas.
Slusajte ovo,kako glupa stvar,odradio sam hack i instalirao rompatcher i podesio patcheve i prilikom instalacije programa javlja mi tel gresku:Certificate Error,contact blabla...ne mogu da verujem,ZAR OPET??!
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

rock85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 17. Jan 2012. 20:19

Post od rock85 »

Ti bar si uspeo da ga hackujes. ja moj nisam uspeo nikako :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :| :|

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Sale_M, pazi ovako moraces preko x-plorer(ili neki drugi program) fajl instalserver.exe ,prabaciti u C/sy/bin.. i tada ces moci da instaliras zeljene aplikacije,ali naravno pre ubacivanja trebas da odradis sav onaj poso sto se radi za hack pa tek na kraju da ubacis ovo..
evo ti i link od instalserver.exe KLIK
rock85, stvarno mi nije jasno zasto te zeza i zasto nece da se hakuje kada smo svi skoro odradili tom metodom..

d@r123
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2012. 19:02
:: Sony Xperia Z1
:: HTC One X

Post od d@r123 »

Sale_M -i meni je isti problem bio jučer pa sam bas to odradio preko x-plorer-a instalirao sam rom patcher ostavio sam samo open4all upaljen skinuo instalserver.exe i rucno tj. preko x-plorer-a prebacio i radi super (dok mi je na anni bez tih problema radilo). :) I usput belle mi radi super od datuma stavljanja :P

rock85 -Pokusaj ovo otidi u Applications Manager i vec instalirane aplikacije i izbrisi Smartinstaller odn. Nokia Smart Installer, restartuj mob trebalo bi moci. popraviti problem ;)
I zna li netko ovaj swype ima li na srpskom ili hr ili neki patch za skinuti da ne trazim :)

Odgovori