Motorola Defy+, SE Neo V, Live with walkman ili cetvrto

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
RankovicPetar
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 04. Apr 2012. 09:13

Motorola Defy+, SE Neo V, Live with walkman ili cetvrto

Post od RankovicPetar »

Pozdrav clanovima, prijatelj i ja zelimo da pazarimo neki android od pomenutih, prvi izbor je bio Neo (ili Neo V, na sta naletimo, svejedno je), da bi nas kasnije privukla Motorola zbog IP67 standarda. Medjutim, citali smo po forumima da Defy+ ima problem sa spontanim restartovanjem. Da li je to istina, sta vi mislite o svemu i koji biste nam preporucili, moguce je predloziti i neki drugi da je slicnih karakteristika i cene. Live with walkman sam ubacio kao jeftiniju varijantu ako ne skupim novce, svidja mi se dizajn, procesor, memorija i zvanicni ICS za lepe pare. I da napomenem da se solidno razumemo u materiju ;) Hvala unapred.

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

SE neo se teze nalazi, uglavnom ako naletis pazari njega, bolja kamera nego kod neo5 modela i mislim da idu bolje slusalice u paketu. Defy+ je ok jedino sto nece dobiti ICS. Pogledaj i SE ray sto je i moja preporuka ako manji ekran nije problem.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Mislim da ti je ovde Neo najbolja varijanta... Kao bivsi korisnik istog mogu ti reci da uopste neces pogresiti ako ga uzmes... Live nije losa varijanta ali je razlika u ceni izmedju njega i Nea previse mala da bi spao na 3,2" tft sa slabom rezolucijom i losiju kameru.

Odgovori