Potreban mi je jeftin android telefon koji će da šljaka. S obzirom na nikakvo iskustvo sa androidom tražim nešto na čemu ću non stop da instaliram programe menjam romove za početak dok me ne prođe volja za igranjem. prema onome što sam čitao Huawei G300 bi trebalo da mi završava poso uz momentalnu promenu slušalica. Takođe neke solidne bubice sa mikrofonom koje rade na androidu za preporuku?
Slike treba da budu upotrebljive, nemam nameru da štampam postere. Baterija je bitno da drži što duže je moguće minimum 18 sati uz maltretiranje (net, muzika, poruke, pozivi...)
Potrebno mi je mišljenje iskusnih android fanova i ako znaju neki drugi telefon neka preporuče. Molio bih samo bez rečenica da nešto može bolje SII, Nexus, One S ili neko još veće i skuplje čudo, to znam.
Huawei je 6000 u Telenoru uz prenesi i surfuj 500. Uskoro dobija i zvanični ISC (za neka tržišta je već izašao). Koliko sam vido ima dosta ROMova za njega. Vredi li ga uzimati i po vašem mišljenu za koliko će postati neupotrebljiv za nove aplikacije?
jeftin, a solidan android?
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
jeftin, a solidan android?
Poslednja izmena od snenad u Čet, 02. Avg 2012. 17:12, izmenjeno 1 put ukupno.
Re: jeftini a solidan android?
Drugarica je uzela Huawei i crko joj posle 4 dana.Danas mi se pozalila,izgleda da je crkla ploca.
Ja to ne bih uzimao,generalno ne bih uzimao ni bolje telefone preko nekog operatera,ako imas opcije da uzmes nesto polovno mislim da je bolji izbor.
Ja to ne bih uzimao,generalno ne bih uzimao ni bolje telefone preko nekog operatera,ako imas opcije da uzmes nesto polovno mislim da je bolji izbor.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Ja sam skoro za poklon nabavljao Android. Izbor sam bio suzio na Alcatel OT990 i ZTE Atlas, oba su u Telenorovoj ponudi skoro pa džabe.
Kupio sam ZTE, jer se pojavio povoljan oglas i nisam pogrešio. Ponosni vlasnik se ne odvaja od njega, a kad mu popusti pažnja, tu je mlađi suvlasnik koji vodi računa da baterija slučajno ne potraje do sledećeg dana.

Po izgledu, izradi i karakteristikama mislim da su ova dva najbolja kupovina za te pare i ispunjavaju dosta tvojih zahteva.
Dobro, ZTE bi mogao da ima nešto više memorije za instalaciju aplikacija, nešto brži procesor, nešto malo bolju kameru, ali i sam si rekao - za to su namenjeni telefoni više klase koji i više koštaju.
Kupio sam ZTE, jer se pojavio povoljan oglas i nisam pogrešio. Ponosni vlasnik se ne odvaja od njega, a kad mu popusti pažnja, tu je mlađi suvlasnik koji vodi računa da baterija slučajno ne potraje do sledećeg dana.

Po izgledu, izradi i karakteristikama mislim da su ova dva najbolja kupovina za te pare i ispunjavaju dosta tvojih zahteva.
Dobro, ZTE bi mogao da ima nešto više memorije za instalaciju aplikacija, nešto brži procesor, nešto malo bolju kameru, ali i sam si rekao - za to su namenjeni telefoni više klase koji i više koštaju.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Ja bih ti svakako pre preporucio g300 nego ot990 ili atlas. Uzmes ga prakticno za dzabe a moze da gura fles. Ne kazem da je u rangu sa desire ali uopste nije los. Da napomenem da sam ga malo cackao, ne posedujem telefon. Slike nemam pojma kakve su. Koliko sam video vec ima i recovery pa ako nesto zeznes restore ce ti resiti posao.
Sto se upotrebljivosti tice nemas problema pogotovo zato sto dobija ICS, tj vec ga je dobio.
Nisi rekao da li samo telenor telefoni dolaze u obzir i da li moze nesto polovno.
Sto se upotrebljivosti tice nemas problema pogotovo zato sto dobija ICS, tj vec ga je dobio.
Nisi rekao da li samo telenor telefoni dolaze u obzir i da li moze nesto polovno.
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
Generalno volim garanciju. Nisam ljubitelj polovnih uređaja, do sad nikad nisam ni kupovao ni prodavao tehniku. Obično prosledim dalje po porodici.
Kad sam već kod garancije da li neko zna kako funkcionišu garancije kod operatera ako se kupi neki telefon sa oglasa?
Kad sam već kod garancije da li neko zna kako funkcionišu garancije kod operatera ako se kupi neki telefon sa oglasa?