Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
darkonda, ma imao sam taj LCG JukeBox koji je super radio, pola sata ga trazih u kompu i nema ga. Sa imparta sam ga bio skinuo ali tamo su sve linkove za download pobisali, zasto neznam .
Ali postoji 4shared i tamo ih ima a link imas na pp.
darkonda, koliko se ja sjećam čak bi trebala biti neka aplikacija za fabrički music player da se gasi po vremenu koje se namjesti, nešto kao Music Stop ili tako nešto... Uglavnom ima aplikacija za fabrički player pa malo samo potraži...
Like to listen a music before sleep and waking up to turn it off? After installing the application MusicStop you no longer have to do this, simply set how long would you like to listen a music player or radio, press the Start button and go to sleep with your favorite music.
ma ja ne volim taj fabricki muz.plejer zato sto me izludjuje! slusam muz na widgetu, i sad udjem da promenim pesmu pa mi prvo izbaci albume, pa onda moram da idem da izaberem sve pesme pa bla bla. sva ta procedura oduzima mnogo vremena svaki put kad ocu da izaberem pesmu!
I ja reko da isprobam taj TTpod player. Instaliram ga ali nemogu da ga pokrenem, pri pokusaju napise system error. Verzija je za s60v3, probao sam na e72.
Fox, da video sam da postoji jedan instalacioni file "Patch 4 run TTPod" ali sve kineska slova pa sam odustao od instalacije. Isprobacu to na n79 pa ako i zezne nesto na njega i kad odradim reset neobrisem mnogo aplikacija.
Na e72 imam 32 aplikacije instalirane i da sve to vratim kako treba treba mi tri, cetri dana.
PowerMP3 nije los i on ima sleep timer.
Poslednja izmena od Deksi u Sub, 13. Okt 2012. 07:18, izmenjeno 1 put ukupno.
pozdrav svima imam 1 pitanje:kako da iskljuchim treptuce pismo na vrhu ekrana i sta je to u opste?mislim neka poruka jeste ali telefon je totalno nov i ima samo par poruka tako da nije nikako moguce da je pun...Hvala
Dostaje, Deksi, ja sam skinuo TTPod Extreme v4.40 English Symbian^3 by Leo Symbian. nisam imao nikakvih problema sa instaliranjem i pokretanjem, dobro radi.
Koji sam ja baksuz....kupim pre par dana polovnu Nokiu N8,perfektno ocuvanu kao nova...i danas dok sam prebacivao neke slike sa kompa iz cista mira se prekinula USB konekcija i prestala da svetli lampica na tel-u pored micro USB-a.Kabal nije probao od druge Nokie,znaci da je crko micro usb u telefonu.
Ako neko zna da li se moze popraviti,zameniti USB,cela ploca,neznam...dodje mi skocim pod brzi voz..
simonen, pretpostavljam da jesi ali da li si probao da jednostavno restartujes telefon? Da li si probao povezati telefon na drugi računar? Probaj obrisati sve vezano za nokia suite sa računara i ponovo instalirati i povezati telefon. Nekad zna i to zezati, a ako ništa od toga ne pomogne spremi sve bitne podatke sa telefona i odradi hard reset. To su neke stvari koje mogu riješiti problem ako nije hardver u pitanju a ne gubiš ništa da probaš prije nego što odneseš mob u servis.
Uradio sam reset *#7370# ,probao sam i volume down+camera+meny i power kada zavibrira pustim sve ali nece da uradi reset vec se upali normalno.
Probao na tri racunara,dva USB kabla koji pune i povezuji tel na komp i nista.....najvise me plasi sto sam na netu nalazio da su nekima sa istim problemima predlagali zamenu maticne ploce
Znaci ne povezuje se sa racunarom,u tel u konekcijama pise NO CONECTED,i ne svetli mala led dioda pored usb-a
Pa to je onda bas negodna situacija. Mozda bi mogao da ga odneses do nekog servisa da mu promene SW,mada to nema veze najverovatnije sa ovim problemom,ali treba sve probati
simonen, obicno i ne treba da pita to je na starijim modelima. Probaj jos jednom hard reset sa ta 3 tastera odnosno 4 sa power buttonom i kada zavibrira ne pustaj nista probaj cak i taster za paljenje da drzis sve dok ti se ne pojavi za odabir jezika.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.